-
December 31st, 2015, 01:26
عضو انجمن
ویرایش توسط AbtinServer : January 10th, 2016 در ساعت 19:49
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها ازAbtinServer به دلیل پست مفید
amin1356, amirfateh, as911, farmanrava, gharibion, isatis7t, mohammadreza1987, mr.irani, penfulmega, pixell.ir, sajad2745, satiran, SixthElement, uport, vatan3da, wp-Ammar
-
December 31st, 2015 01:26
# ADS
-
January 5th, 2016, 12:47
عضو انجمن
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان

نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
من فعلا 200 گیگ لازم دارم + لایسنس سی پنل . فقط آیا لایسنس برای ماه اول هست یا همراه سرور ارائه میشه ؟
هارد هم اولویت با ssd هست اگه قیمت زیاد باشه sas رو انتخاب میکنم (اگه امکان داره قیمت رو محاسبه کنید)
برای 200 گیگ هارد ssd ماهانه 50 هزار تومان + 50 تومان ستاپ برای یک بار دریافت می شود.
برای 200 گیگ هارد sas ماهانه 30 هزار تومان محاسبه می شود.
لایسنس هم دائمی به همراه سرور است.
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
خرید سرور مجازی
-
-
January 5th, 2016, 13:11
عضو انجمن
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
با سلام و احترام
جناب عمو حسن انشالله فروش خوبی داشته باشید ، قیمت ها بسیار مناسب و عالی هستند .
ایشون از نظر اخلاق ، پشتیبانی و صد البته کیفیت سرویس دهی تایید میشوند . دوستانی که قصد خرید دارند تعجیل بفرمایید و در خرید خودتون شک نداشته باشید
با آرزوی موفقیت ...
با تشکر
ویرایش توسط farmanrava : January 5th, 2016 در ساعت 13:49
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2016, 21:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AbtinServer
برای 200 گیگ هارد ssd ماهانه 50 هزار تومان + 50 تومان ستاپ برای یک بار دریافت می شود.
برای 200 گیگ هارد sas ماهانه 30 هزار تومان محاسبه می شود.
لایسنس هم دائمی به همراه سرور است.
با این حساب یعنی من که 200 گیگ هارد لازم دارم میشود 50 تومان و خود آفر 8 گیگ رم هم 90 تومان که جمعا میشه 250 گیگ هارد و ماهانه 140.000 تومان درسته ؟؟؟ آیا هزینه ست آپ اولیه رو میتونید کم کنید چون سرور مجازی هست ؟؟؟
-
-
January 8th, 2016, 00:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
با این حساب یعنی من که 200 گیگ هارد لازم دارم میشود 50 تومان و خود آفر 8 گیگ رم هم 90 تومان که جمعا میشه 250 گیگ هارد و ماهانه 140.000 تومان درسته ؟؟؟ آیا هزینه ست آپ اولیه رو میتونید کم کنید چون سرور مجازی هست ؟؟؟
امکانش است ولی هدیه لایسنس نیز برداشته می شود. چون این مبلغ این آفر ها به اندازه کافی ارزان و مناسب است.
خرید سرور مجازی
-
-
January 8th, 2016, 02:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AbtinServer
امکانش است ولی هدیه لایسنس نیز برداشته می شود. چون این مبلغ این آفر ها به اندازه کافی ارزان و مناسب است.
خرید انجام شد منتظر دریافت مشخصات سرور هستم ، لایسنس سی پنل رو لازم دارم بهمین خاطر مشکلی با هزینه ست آپ اولیه ندارم.
ویرایش توسط al_bozorgi : January 8th, 2016 در ساعت 02:12
-
-
January 8th, 2016, 12:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
خرید انجام شد منتظر دریافت مشخصات سرور هستم ، لایسنس سی پنل رو لازم دارم بهمین خاطر مشکلی با هزینه ست آپ اولیه ندارم.
سپاس از خرید شما.
از طریق تیکت در سایت در تماس باشید.
خرید سرور مجازی
-
-
January 23rd, 2016, 16:17
عضو انجمن
با سلام و عرض ادب خدمت همکار گرامی
جناب عمو حسن عزیز ، شما سرور اختصاصی از دیتاسنتر پارس آنلاین یا رسپینا ارائه میدین ؟
یک سرور با قیمت مناسب جهت راه اندازی یک کتاب خانه الکترونیک برای یکی از دوستان نیازمندیم ...
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
January 23rd, 2016, 18:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و عرض ادب خدمت همکار گرامی
جناب عمو حسن عزیز ، شما سرور اختصاصی از دیتاسنتر پارس آنلاین یا رسپینا ارائه میدین ؟
یک سرور با قیمت مناسب جهت راه اندازی یک کتاب خانه الکترونیک برای یکی از دوستان نیازمندیم ...
با سلام
جناب محمدی اگر مصرف داخلی است آفر بسیار مناسب با ترافیک نامحدود برای شما داریم.
سرور به صورت آماده و با کانفیگ دلخواه سخت افزاری هم قابل ارائه است.
از نظر فضا هم سرور 48 ترابایتی آماده تحویل موجود است.
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها از AbtinServer به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2016, 12:06
عضو جدید
تماس بهشون گرفتم فوق العاد انسان مودب و موقری بودن و با صبر و حوصله جواب منو دادن به امید خدا تا شب خرید را ازشون میکنم
-
تعداد تشکر ها از satiran به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2016, 13:14
سلام جناب
من یک میکروتیک میخوام برای سرویس افزایش سرعت اینترنت
لطفا بفرمایید که رم 512 هم ارائه میدین ؟ رم 512 یا 1 گیگ با ترافیک نامحدود برای میکروتیک با چه قیمتی ارائه میدین ؟
-