-
January 3rd, 2016, 20:18
عضو جدید
افلاین شدن خودکار سرور مجازی
سلام دوستان
من یه سرور مجازی خریدم برای فعالیت تو سایت های اتوسرف
الان وارد سرور میشم فایرفاکس رو باز میکنم میزارم خودکار تبلیغات رو مشاهده کنه بعد از سرور خارج میشم
اما بعد نیم ساعت سرور خود به خود افلاین میشه باید برم تو پنل ریبوت کنم تا انلاین بشه
به پشتیبانی تیکت زدم میگه حتما خودتون از داخل سرور افلاین میکنین اما من که کاری نمیکنم
چرا اینجوری میشه؟
-
تعداد تشکر ها از mr.walt به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2016 20:18
# ADS
-
January 3rd, 2016, 20:30
عضو انجمن
پاسخ : افلاین شدن خودکار سرور مجازی
اگر بعد از خروج به طور مرتب سر زمان خاصی دیسکانکت میشه قسمت پاور منیجمنت و چک کنید ممکنه اتو استندبای تنظیم شده باشه
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
-
-
January 3rd, 2016, 20:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OnlineServer
اگر بعد از خروج به طور مرتب سر زمان خاصی دیسکانکت میشه قسمت پاور منیجمنت و چک کنید ممکنه اتو استندبای تنظیم شده باشه
اونجارم چک کردم استندبای شدنو غیرفعال کردم اما باز درست نشد
-
-
January 3rd, 2016, 21:22
عضو دائم
ممکنه منابع سرور کافی نباشه و خاموش میشه! باز نگهداشتن مرورگر و باز کردن چندین سایت رم زیادی میخواد. مثلا کار یک گیگ رم نیست مخصوصا اگه اختصاصی هم نباشه منابع!
ممکنه از ویروس هم باشه.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
January 3rd, 2016, 21:42
عضو انجمن
-
-
January 3rd, 2016, 21:52
عضو جدید
سیستم عامل اینه
windows-2008-R2-trial-x86_64
فقط یه فایرفاکس توش نصبه ریموت دسکتاپ رو باز نگه داشتم جلو چشم خود به خود بعد حدود نیم ساعت log of شد
حالا فایرفاکس رو بستم دارم نگاه میکنم ببینم چی میشه اگه باز خاموش بشه از چی میتونه باشه...
-
-
January 3rd, 2016, 23:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr.walt
سلام دوستان
الان وارد سرور میشم فایرفاکس رو باز میکنم میزارم خودکار تبلیغات رو مشاهده کنه بعد از سرور خارج میشم
اما بعد نیم ساعت سرور خود به خود افلاین میشه باید برم تو پنل ریبوت کنم تا انلاین بشه
به پشتیبانی تیکت زدم میگه حتما خودتون از داخل سرور افلاین میکنین اما من که کاری نمیکنم
چرا اینجوری میشه؟
پیشنهاد می کنم
سیستم عامل رو آپدیت کنید
+
کرک رو هم انجام بدید .
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
تعداد تشکر ها از ServerDL.com به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2016, 23:18
سلام
بنده هم همین مشکل رو داشتم .
کرک کردم ، اوکی شد .
-
تعداد تشکر ها از AlborzMizban به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2016, 23:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr.walt
سلام دوستان
چرا اینجوری میشه؟
سلام دوست عزیز
لایسنس سیستم عامل سرور خود را بررسی فرمائید و در صورتی که اکسپایر شده باشد مشکلش را برطرف کنید با نرم افزار هایی مثل Auto KMS و ...
در صورتی که اورسل نیز بر روی سرور اصلی صورت گرفته باشد نیز می تواند عامل هنگی و قطعی سرور باشد.
-
تعداد تشکر ها از fireserver به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2016, 23:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr.walt
سلام دوستان
چرا اینجوری میشه؟
*تنظیمات آپدیت خودکار سرورتون رو غیرفعال کنین.ممکنه که بعد از هر آپدیت سرورتون رو بخواد ریستارت کنه ولی بعد از ریستارت سرور نیاز به اینتر زدن دارهخ از محیط کنسول.که باعث این اتفاق میشه.
*فایروال رو خاموش کنین درسته که بهش ارتباطی نداره اما شاید اون سایت تبلیغاتی به طور مداوم شمارو به سمت یه سایتی انتقال میده که از نظر فایروال دچار مشکل باشه از نظررول های تعریف شده برای فایروال.
اگر بازم مشکلتون حل نشدش با من تماس بگیرین تا خودم یه چک کنم برای حل کردن مشکل تون.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید