از آلمان - آمریکا - انگلیس - کانادا - فرانسه - هلند قابل ارایه هست با تضمین کیفیت و گارانتی بازگشت وجه در صورت نارضایتی. لطفا مورد استفاده رو بفرمایید تا بهتر بتونم کمکتون کنم .
موبایل : 09335828066
یاهو : vpsmad
ایمیل : info@madvps.ir
از آلمان - آمریکا - انگلیس - کانادا - فرانسه - هلند قابل ارایه هست با تضمین کیفیت و گارانتی بازگشت وجه در صورت نارضایتی. لطفا مورد استفاده رو بفرمایید تا بهتر بتونم کمکتون کنم .
موبایل : 09335828066
یاهو : vpsmad
ایمیل : info@madvps.ir
سلام
تاپیک 3 صفحه اومد جلو و از استارتر خبری نشد
احتمالا اینا رو برای دیدن تبلغات میخان !
به هر حال هر 100 سرور رو با رم 1 گیگ ماهانه 600 ت بهتون میدم
فکر می کنم ایشون برای ساخت اپل آی دی میخوان
سلام
از امریکا المان فرانسه کانادا وهلند و با رنج ای پی متفاوت میتونم ارایه کنیم
هر سرور 9000 تومان
با کیفیت مناسب وعدم اورسل
برای خرید واطلاعات بیشتر میتوانید از طریق زیر اقدام نمایید
1-عضویت وارسال تیکت در سایت
2-از طریق یاهو و اسکایپ : Y ID & skype : ayvanic
3-تلفن تماس : 04532325473-09369152949
4-پشتیبانی انلاین در سایت www.ayvanic.com
5-دارای نماد اعتماد اکترونیکی از وزارت صنعت و معدن
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
از 6 لوکیشن مختلف قابل ارایه میباشد
در ساعات اداری با بخش فروش تماس بگیرید پیشنهاد ویژه ای براتون دارم ( داخلی 102 )
----------------------------------------------------------------------------------------
آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست
Website : www.Mobinhost.com
ClientArea : my.mobinhost.com
Register : my.mobinhost.com/register.php
Tel : 66573866 - 66570779
ساعت کار شرکت همه روزه از ساعت نه صبح می باشد
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
دوستان من تمامی موارد رو مطالعه میکنم اما با اکثر دوستان هم توی یاهو صحبت کردم و سایتهاشون رو دیدم و هر کدوم که مناسب کار من باشه باهاشون مکاتبه میکنم و فقط جهت تبلغات یا دیگر موارد تاپیک رو باز نکردم
دوستان توجه کنید من افرادی که دیتاسنتر بیشتری و هزینه کمتر داشته باشند وی پی اس هاشون نیاز دارم کاری که من میخوام انجام بدم تقریبا طوری هست که باید ای پی ها جداگانه باشه از دیتاسنتر های مختلفی باشه چون به شخصه خودم هم میتونم سرورو اختصاصی بگیرم و هزار تا وی پی اس با هزار تا ایپی جداگانه راه اندازی کنم
اما چیزی که من لازم دارم فرق میکنه باید طوری باشه که انگار یک کامپیوتر خانگی به حسسبا بیاد هر وی پی اس و اصلا مشابه همدیگه نباشند از هیچ نظر از جمله ای پی و میزان سی پیو یا دیگر موارد برای همین افرادی که دیتا سنر ها و امکان ارائه وی پی اس از کشورهای مختلف رو داشته باشند بیشتر به کارم میاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)