نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
سلام.
دوست من خوشبختانه نامی برده نشده و نظر دادن در این تاپیک حد اقل توسط استارتر ، جانب گیری تلقی نمیشه.
پس
1- اگر همه اشتباه میکنند ، دلیلی نمیشه من نوعی هم اشتباه کنم!
فرم مربوط به عضویت هاستینگ ها در سیستم قضایی یا همون پلیس فتا رو پر کردید؟
تا حالا از آی پی های سرورتون شکایت شده!؟ که ببینید چطوری باهاتون برخورد میشه؟
اینکه فلان هاست و بهمان هاستینگ کارت ملی نمیگیرن ، دلیلی نمیشه گوگولی هاستم نگیره! طبق قانونی که در سایت پلیس سایبر هم ذکر شده ارائه دهنده سرویس میزبانی وب و ثبت دامنه ملزم به تایید هویت سرویس گیرنده هست!
2- خیر هیچ سرویس دهنده ی پرداخت آنلاینی شماره کامل کارت مبدا رو به دارنده ی درگاه نمایش نمیده. مطلقا هیچ درگاهی! 4 رقم اول و چهار رقم آخر قابل مشاهده هست اما کل شماره کارت خیر! دقت کنید متوجه میشید...
پس نمیشه تایید کرد که شماره ای که شما میدید قطعا همون شماره کارتی هست که ازش پرداخت انجام شده!
3- یکی از دوستان اشاره کردن! ممکنه کارت د-ز-دی باشه! باهاش پرداخت بشه و بعد درخواست بازگشت وجه بشه

اما در کل ، درخواست مدرک شناسایی توسط سرویس دهندگان آنلاین در هیچ جای دنیا چیز نامعقولی نیست و همه جا این اتفاق میفته!
مارک هم بزنید روی عکس ایرادی نمیگیرن! (اگر قصد فقط تایید هویت باشه... و سوء استفاده و اذیت کردن نباشه)
1- مسئله اینه که کدوم کار اشتباهه ، تا ما هم کار درست رو انجام بدیم

بله

شکایت شخص ثالث خیر

قانون کلی باید وجود داشته باشه ، من به دنبال همین قضیه هستم ...

یعنی من یه شماره کارت پیدا کردم که 8 رقم وسط آن با شماره کارت خودم یکی هست و اتفاقا هم تاریخ انقضا و هم cvv2 و هم رمز دومش رو پیدا میکنم ( یا هک میکنم ) و میرم دامنه ای خرید میکنم که تا ساعتی پس از خرید بنده هنوز ازاد هست و ارائه دهنده سرویس نمیتونه ثبت کنه (چون من اختلال در سیستم ثبت جهانی بوجود آورم) ، بعد درخواست برگشت پول میدم و خدانگهدار ... هیچ کس هم نمیتونه پیگیری کنه که شماره کارتی که برای برگشت پول دادم مربوط به کی هست و اصلا ایشون هم حضور خارجی نداره و مبلغ 30 هزار تومن در 26 بانک بین المللی گردش پیدا میکنه تا من به هیچ عنوان قابل پیگیری نباشم .
حالا این وسط این همه کار کردم و سرویس دهنده تصویر کارت ملی خواسته ، منم چون فتوشاپ بلد نیستم قادر به جعل نیستم و مثل چهارپایان گیر کردم توی این مسئله که چطور کارت ملی خودم رو جعل کنم ؛ یا اونی که میخوام پول به حسابش بره و بعد دچار گردش بشه و ...

جنبه طنز دادم و قصد بی احترامی نداشتم ، انشالله بی احترامی تلقی نشود ...