نقل قول نوشته اصلی توسط farshad_club نمایش پست ها
سلام و درود دوستان گرامی

هاست پر بازدید نیاز داریم حداقل رم اختصاص داده شده 4 گیگ پهنای باند 300 گیگ فضا یک گیگ میبینه

سی پیو هم 2 گیگا هرتز

امار هم اطراف 13 14 هزار ایپی روزانه

حتما باید خارج باشه + زد دیداس باشه نه زد دیداس نرم افزاری ها سخت افزاری

دوستان کسایی که افر میدن 100% نماد اعتماد داشته باشن قیمتش هم مناسب باشه در حال حاضر از سرویسی که دارم راضی صد در صدم منتها نمیکشه توان ارتقاشو ندارم ادرس سایت من

nicmelody.com

دوستانی که پیام خصوصی هم میدن متاسفانه نمیتونم جواب بدم امتیازم کافی نیست

با تشکر farshad_CLub@yahoo.com
با سلام و احترام

از هتزنر آلمان در خدمت شما هستیم دوست من ، خوشحال میشیم که به تایپیک ما سر بزنید

ایــــران ســـرور دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت __ با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی __ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی __ ثبت شده در ستاد ساماندهی __ طرف قرارداد با بانک های ملت ، ملی ، سامان و فن آوا کارت در خدمت شماست

هاست میزبانی وب در 4 پکیج
ارزان ابری ، استاندارد ابری ، حرفه ای ابری ، پر بازدید ابری (اختصاصی)

تمام سرور ها و پلان ها به صورت کلود و با منابع مشخص و اختصاصی میباشند . همینطور قابلیت تغییر نسخه PHP به نسخه دلخواه در سیپنل فعال میباشد .
تمامی امکانات در پنل استاندارد ، حرفه ای و پر بازدید نامحدود میباشد .
تخفیف 20 % برای سفارش های سالانه و ماهانه مختص کاربران ارجمند و گرامی وب هاستینگ تالک

شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه

کد تخفیف : WHToff

لیست تایپیک های ایران سرور تا کنون :

تایپیک فروش جدید ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک فروش دوم ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک فروش اول ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک تخفیف ایران سرور : ▆▇ ایران سرور •••◄ 35 درصد تخفیف نوروزی ►••• مناسب برای سفارش جدید ، ارتقا و تمدید ▇▆

در این تایپیک لیست برخی از مشتریان ، سخنان برخی از مشتریان در مورد ایران سرور ، لیست امکانات ویژه ، مشخصات سرور و... موجود میباشد

بهترین نیستیم اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند

خرید هاست ، سرور مجازی | ایران سرور