نقل قول نوشته اصلی توسط taraneha نمایش پست ها
با سلام.یه رابط میخوام برای خرید سرور اختصاصی از آلمان.
این سرور رو میخوام.

Intel Xeon E3-1245

دوستان فروشنده توجه کنید فقط رابط میخوام برای پرداخت و تحویل سرور از ماه های بعد خودم پرداخت رو انجام میدم.

یه سری خرید کردم دوستمون سرور اختصاصی رو برداشته بود مجازی سازی کرده بود و قسمتی از اون ره به کس دیگه فروخته بود لطفا از این موارد نباشه.

سرور رو هم ویندوز میخوام البته کرک شده.

قیمت های خودتون رو بفرمایید.

در صورت مناسب بودن قیمت و مادام العمر با فروشنده عزیز همکاری میشود.

قیمت به یورو € 29.41 قیمت پرداختی هر یورو رو هم بفرمایید

اینم اضافه کنم با ایمیل خودم خریداری کنید.پشتیبانی و غیره هم خودم انجام میدم.فقط پرداخت میخوام انجام بشه

سلام
لطفا مشخصات کامل تر از سرور خودتون اعلام کنید .
با این رده CPU آفر های زیاد و قیمت های متنوعی در هتزنر هست .
ما هر یورو 3900 + لایسنس رایگان دایرکت ادمین + wesxi و کلی مزایا و امکانات آموزشی دیگر براتون انجام می دهیم
سرور هم پنل روبوت + پنل روت رو هم طبق آیین سرویس دهی خدمت شما ارائه می دهیم .
%----------------------------------------------------------------
برخی از امتیازات سرور دی ال نسبت به سایرین :
1) تیم پشتیبانی فنی سرور دی ال متشکل از 3 نفر ( کارشناسان فنی : احسان افشار - شهریار حق پرست - میلاد علیزاده ) می باشد که اصولا سعی بر آن شده که تیکت ها در کمترین دقیقه پاسخ و رفع و رجوع شود . ( به جز تیکتهایی که بایستی با دیتاسنتر هماهنگی صورت گیرد )
2) نرخ ارز در سرور دی ال معمولا به اندازه قیمت اسکناس می باشد .
3) در سرور دی ال می توانید اقساطی خرید کنید ، اقساطی بپردازید . بدون هیچ گونه هزینه اضافه ای .
4) در خرید های بیشتر درصد پارتنر به شما تعلق خواهد گرفت که بین 5% تا 10 درصد به صورت هدیه به حساب کاربر واریز می شود .
5) تمام ISO های مورد نیاز کاربر برروی سرور ایشان بروزرسانی و آپلود می شود .
6) تمام سورس های آماده Template ها به صورت رایگان به کاربر در صورت درخواست ارائه داده خواهد شد .
7) آموزش ایجاد سرور مجازی - کانفیگ آی پی - تخصیص منابع - و سایر آموزشها بصورت رایگان در فیلمی آموزشی در اختیار کاربر قرار داده می شود .
8) در تمام سرویسها پنل مجزا برای ریستارت و سایر مسائل به کاربر داده خواهد شد .
9) در تمام سرویسها به تمام کاربران سرور دی ال پنل پیامک ارائه داده می شود و به کاربرانی که سرور اختصاصی خرید داشته باشند خط رایگان داده می شود .
10) کانفیگ رایگان سی پنل و دایرکت ادمین برای مشتریان .

ساعات خوشی رو در کنار سرور دی ال برای شما آرزو دارم .
تیم فروش سرور دی ال

با ما در ارتباط باشید ! برای مشاوره می توانید از دانش فنی تیم ما استفاده کنید آنها در تمام لحظات در کنار شما هستند .
ارسال درخواست - ServerDL

ایمیلهای ارتباطی ما :
admin@serverdl.com
sale@serverdl.com

Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5118473327
آدرس دفتر : مشهد - خیابان احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15