نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 45

موضوع: هک شدم دو تا دومینم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : هک شدم دو تا دومینم

با سلام.
    امیر جان منظورت از هاست مفتاد تومنی که این هاستی که ایشون گرفتن نبوده که؟ هاستینگ ****** قیمتش میشهگفت نجومی تومنیه پس مطمئن باشید ایشون دنبال قیمت پایین نبودند و نیستند...
    هاست اشتراکی امنیت نداره. همونطور که hello عزیز گفت. چون چندی (ها) نفر دیگه روی این سرور اکسس یوزردارن و با 1 شل و کمی وقت گذاشتن میتونن راحت روت اکسس بگیرن و حتی کل سرور رو دیفیس کنن!
    یه نکته ی دیگه (به دوستان بر نخوره!) تقریبا میتونم بگم 95% سرور های هاستینگ اشتراکی (یشتر لینوکس ، ویندوز نمیدونم!) از حد اقل 2 یا 3 تا تیم امنیتی (به اصطلاح خودشون ، من میگم آدم عقده ای!) شل دارن روشون! حالا چرا هر روز هک نمیشن؟ چون هکر ها نمیان خودشونو تابلو کنن. اگه بخوان تیغ بزنن مدیر سرور رو 2 تا سایت هک میکنن، اونم فقط از طریق کانفیگ هر سی ام اس.
    در مورد این لینکی که برای اثبت سایت های هک شده روی سرور هست: این سایت که همه ی هک ها رو نشون نمیده! فقط اگه هکر هکش رو توی این سایت ثبت کنه نهشون میده و در ضمن دروغ هم نداره! (حساب کن فقط تو این 1 سایت 20 تاش ثبت شده... )
    به هر صورت اگه شما واقعا 400 تا سایت اونم دوتی میخواین بیارین بالا پیشنهاد من اینه که حتما یه سر به دفتر افرانت بزنین. چون :
    1- سایت دولتی رو نبرین رو سرور خارج از کشور.
    2- سرعت لود سایت هاتون بالا میره و دلیل پینگ پایین.
    3- شما به یه ابر سرور نیاز دارید. و یه کانفیگر عالی ! (امنیت رو هم بده وحید اوکی کنه )
    و در ضمن هیچگاه وقتی سرور خریدید (شاید) به این فکر نیفتید که: ما که سرور داریم کلیش خالیه ، بذار یه هاستینگ هم بزنیم!
    به محض اینکه 2 تا هاست فروختید شما هم میشی پایکینگ شل! مثل بقیه ی هاستینگ های اشتراکی.
    عامل مهم دیگه تو این زمینه بک آپ هست! که پیشنهاد میکنم روزانه و هفتگی (و ماهانه حد المقدور) بک آپ بگیرید از کل اکانت هاتون.
    در ضمن: این وسط دوستان عزیزی که هاستینگ ارائه میدن ، یه کمی به جای تخریب چهره ی شرکت مقابل به فکر حل مشکل این دوستمون باشیم! جناب پارس هاست شما الآن جز تخریب کار دیگه ای هم کردید؟ (کاری به شخص ندارم!) یه کمی از تخریب بکاهید و راهنمایی کنید!
    Any way have a nice Day
    ویرایش توسط m_dg_farari : September 9th, 2010 در ساعت 17:23

2. تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)