-
January 1st, 2016, 11:39
پاسخ : سرور مارکتی آلمان

نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
مشکلی نیست انجام میشه
قیمت بفرمایید با ایمیل و مشخات خودم خریداری کنید.
شماره و کد وریفای اگه خواست از استرالیا میتونم ارائه کنم.
-
-
January 1st, 2016 11:39
# ADS
-
January 1st, 2016, 11:39

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
همکاران محترم ظاهرا متوجه منظور استارتر نشدید !
ایشون خودشون داخل دیتاسنتر پنل دارن و نیاز دارن یک نفر براشون کار پرداخت رو از داخل همین پنل انجام بده !
همین !!
همکار عزیز پس چرا در بخش درخواست سرور تاپیک زدن؟
احتمالا ما درست نمیبینیم :دی
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
January 1st, 2016, 11:43

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
همکاران محترم ظاهرا متوجه منظور استارتر نشدید !
ایشون خودشون داخل دیتاسنتر پنل دارن و نیاز دارن یک نفر براشون کار پرداخت رو از داخل همین پنل انجام بده !
همین !!
با سلام درست متوجه شدید.اما پنل ندارم فقط مشکل پرداخت دارم.با مشخصات و ایمیل خودم میخوام خریداری بشه که بعدا مشکلی از بایت فروخته شدن سرورم به شخص دیگر نداشته باشم.
به معنی سادت تر میوخوام سرورم اختصاصی بمونه نه اینکه پنل دست کسه دیگه باشه و با مجازی سازی قستی از اون رو به کس دیگه واگزار کنه چیزی که الان باهاش درگیرم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mizban97
همکار عزیز پس چرا در بخش درخواست سرور تاپیک زدن؟
احتمالا ما درست نمیبینیم :دی
دوست گرامی در قسمت پرداخت های مالی تایپیک زدم کسی جواب نداد.اینجا درخواست دادم
-
-
January 1st, 2016, 11:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taraneha
با قیمت هر یورو چقد حساب میکنید؟
به دلیل اینکه دیتاسنتر حساس است و سورس معتبر باشه هزینه ارز ما بالا است + 10000 تومان نیز هزینه نگهداری ماهانه افزوده شده. اطلاعات بیشتر نیاز باشه در خصوصی میتونم ارسال کنم.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
January 1st, 2016, 11:47
عضو دائم
شما الان توی هتزنر پنل دارید یا خیر ؟؟
-
-
January 1st, 2016, 11:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taraneha
اما پنل ندارم فقط مشکل پرداخت دارم.با مشخصات و ایمیل خودم میخوام خریداری بشه که بعدا مشکلی از بایت فروخته شدن سرورم به شخص دیگر نداشته باشم.
به معنی سادت تر میوخوام سرورم اختصاصی بمونه نه اینکه پنل دست کسه دیگه باشه و با مجازی سازی قستی از اون رو به کس دیگه واگزار کنه چیزی که الان باهاش درگیرم.
- - - Updated - - -
دوست گرامی در قسمت پرداخت های مالی تایپیک زدم کسی جواب نداد.اینجا درخواست دادم
خب پنل ایجاد کردن کار ساده ای نیست... باید مدارک معتبر بدید و تایید کنن. اگه آدرس خارج هم بدید باید کارت اقامت داشته باشید براشون اسکن بدید و ....
عزیز پنل مدیریت که به شما داده میشه یعنی کنترل کامل روی سرور دارید. مگه میشه بدون اطلع شما مجازی ساز نصب کرد و متوجه نشوید ؟ از این بابت اصلا نگران نباشید.
-
-
January 1st, 2016, 11:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taraneha
با سلام درست متوجه شدید.اما پنل ندارم فقط مشکل پرداخت دارم.با مشخصات و ایمیل خودم میخوام خریداری بشه که بعدا مشکلی از بایت فروخته شدن سرورم به شخص دیگر نداشته باشم.
سلام
دوست عزیز شما به کسی اعتماد نداری اونوقت شما انتظار داری کهبا پاسپورتش پنل باز کنه بده دست شما ؟
اگر هم به اسم خودتون میخواید که هتزنر پاسپورت میخواد اگر دارید سرورتون سفارش بدید بهتون ایمیل میدن پاسپورت بفرستین براشون تموم اگر هم میخواید که شخصی این کارو براتون بکنه و پاسپورت دارید 5 یورو ازتون میگیریم تمام کارشو میکنیم
تا جایی که بنده یادمه روی سرور های مارکتی هتزنر اندک معدودی تونستن به صورت دایرکت ویندوز بزنن یعنی بعد نصب ویندوز کارت شبکه نصب نمیشه
اگر هم سرور میخواید در پنل ما و بهتون ساب پنل ارائه میشه 2 یورو کارمزد گرفته میشه و هر یورو 4100 تومان
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
-
January 1st, 2016, 11:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taraneha
قیمت بفرمایید با ایمیل و مشخات خودم خریداری کنید.
شماره و کد وریفای اگه خواست از استرالیا میتونم ارائه کنم.
مدارک و پاسپورت معتبر فرد استرالیایی و آدرس با قبوض آب و برق دارید؟
-
-
January 1st, 2016, 11:54

نوشته اصلی توسط
kool
به دلیل اینکه دیتاسنتر حساس است و سورس معتبر باشه هزینه ارز ما بالا است + 10000 تومان نیز هزینه نگهداری ماهانه افزوده شده. اطلاعات بیشتر نیاز باشه در خصوصی میتونم ارسال کنم.
دوست عزیز منظور بنده رو ظاهرا متوجه نشدید.
فقط میخوام سرور رو خریداری و تحویل دهید همین.
-
-
January 1st, 2016, 11:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taraneha
دوست عزیز منظور بنده رو ظاهرا متوجه نشدید.
فقط میخوام سرور رو خریداری و تحویل دهید همین.
چرا متوجه شدم. شما در حال حاضر پنل ندارید و سرور باید روی پنل ما تهیه و ارائه بشه.
اگر هم مدارک دارید و میتونید پنل تهیه کنید طبق توضیحاتی که در بالا دادم، اطلاع بدید اون رو هم بررسی کنیم.
-