بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بله,
بهترین کار تماس با پلیس فتاست ,منم سوال کردم همینو گفتن باز شما سوال کنید,اما منم مورد مشابه داشتم ولی برای دامین نبود...
زنگ زدم همینو گفتن,گفتن اولا از شرکت ثبت شده تهیه کنید(باید میکردید) و دارای نماد
بدشم کارت ملی و... تحت هیچ شرایطی اراسل نکنید چون سو استفاده خیلی میشه,بد هم گفتم برای بازگشت میگن باید این کارو کنید,گفت اگر کارت به کارت کردید که مشخص هست ان ها هم کارت به کارت میکنند,اگر آنلاین بوده بازگشت به حساب دارن
من ندارم ها,ولی خودشون گفتن کلا گزینه ای به نام بازگشت هست ,یعنی فرقی نداره من با چه کارتی پرداخت کردم,مثلا ملی بوده با درگاه ملت بازگشت میخوارد مشکلی نیست,اما من توی جهان پی به چشم نخوارد چنین چیزی حالا یا اشتباه کردن یا منظورشون درگاه خوده بانک بود
من آخرای تابستان زنگ زدم
نیازی به پاک کردن نیست,ایشون پارتی کلفتی دارن,همان زمان که این کارو کردن و خودشون هم بن شده بودن,تاپیک ایجاد کردم بقیه هم تایید کردن اما بعدش پاک شد,میان پاک میکنن چیزی نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)