-
December 30th, 2015, 23:36
معضل دسترسی به اینترنت و انتخاب یک شرکت مناسب
سلام
بنده باید بصورت مداوم به اینترنت دسترسی داشته باشم
هم اکنون از adsl اسیاتک استفاده میکنم مشتری چند ساله هستم ولی...
چند وقتی هست شدیدا مشکل دارن قطعی ها و پینگ و پیچوندن پشیبانی باعث شد تا به فکر گرفتن وایمکس باشم
بنده ساکن تهران هستم و بیشتر سمت شرق در حال تردد هستم
دنبال یه شرکت خوب هستم ولی بین این همه شرکت ارائه دهنده وایمکس گیر کردم کدوم انتخاب کنم
دوستانی که تجربه استفاده یا هم اکنون مشترک این شرکتها هستن لطفا از وضعیت این شرکتها از جمله مبین نت اطلاعاتی در اختیار بنده قرار بدن
-
-
December 30th, 2015 23:36
# ADS
-
December 31st, 2015, 00:17
عضو دائم
پاسخ : معضل دسترسی به اینترنت و انتخاب یک شرکت مناسب

نوشته اصلی توسط
Statyab
سلام
چند وقتی هست شدیدا مشکل دارن قطعی ها و پینگ و پیچوندن پشیبانی باعث شد تا به فکر گرفتن وایمکس باشم
دنبال یه شرکت خوب هستم ولی بین این همه شرکت ارائه دهنده وایمکس گیر کردم کدوم انتخاب کنم
دوستانی که تجربه استفاده یا هم اکنون مشترک این شرکتها هستن لطفا از وضعیت این شرکتها از جمله مبین نت اطلاعاتی در اختیار بنده قرار بدن
بنده هم از سال ۸۸ مشتری آسیاتک بودم ، امروز زنگ زدم واحد جمع آوری ب دلیل کیفیت افتضاح درخواست لغو سرویس رو کردم !
جالب هست ، دیروز زنگ زدم پشتیبانی ، میگفت اختلال داریم ، امروز زنگ زدم میگفت اختلال ، واقعا مث اینکه این اختلالات آسیاتک تمومی نداره !!
دوست گرامی ، بنده طی تحقیقاتی ک داشتم ، میخوام از های وب سرویس بگیرم و یا سرویس ۲ مگ نامحدود مخابرات ... بین این دو موندم فعلا :دی ، شما هم از این آسیاتک بیاید بیرون ، تا بتونید تصمیم گیری کنید ، مثل من هی امروز و فردا نکنید ، چون طی چند ماه گذشته کیفیت سرویس های آسیاتک در مقایسه با سال های پیش واقعا افتضاح و هر روز بدتر از دیروز بوده .
با تشکر ...
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2015, 00:23
عضو انجمن
سلام
یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود که از سرویس خوب مخابرات که 600 تا سرعت میداد اومدم بیرون و از آسیاتک سرویس گرفتم
الان سرعت مگ دارم حدود 600 و خورده ای سرعت میده، چندین بار هم به پشتیبانی زنگ زدم میگن 10 مگ بستیم اما تو مودم 6 الی 7 مگ مشاهده میکنم
فکر نمیکنم از کیفیت خط باشه چون یه سیم اختصاصی برا مودم کشیدم که کیفیت خوبی داره و ورودی خونه هم ترمینال بستیم و ... که بابت اتصال بد و ... مشکلی نباشه
ساعت رایگان هم که به 500 و خورده ای میرسه، حتی از سرور ایران...
-
-
December 31st, 2015, 07:34

نوشته اصلی توسط
OmidX
بنده هم از سال ۸۸ مشتری آسیاتک بودم ، امروز زنگ زدم واحد جمع آوری ب دلیل کیفیت افتضاح درخواست لغو سرویس رو کردم !
جالب هست ، دیروز زنگ زدم پشتیبانی ، میگفت اختلال داریم ، امروز زنگ زدم میگفت اختلال ، واقعا مث اینکه این اختلالات آسیاتک تمومی نداره !!
دوست گرامی ، بنده طی تحقیقاتی ک داشتم ، میخوام از های وب سرویس بگیرم و یا سرویس ۲ مگ نامحدود مخابرات ... بین این دو موندم فعلا :دی ، شما هم از این آسیاتک بیاید بیرون ، تا بتونید تصمیم گیری کنید ، مثل من هی امروز و فردا نکنید ، چون طی چند ماه گذشته کیفیت سرویس های آسیاتک در مقایسه با سال های پیش واقعا افتضاح و هر روز بدتر از دیروز بوده .
با تشکر ...
سلام
ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز های وب اصلا توصیه نمیکنم
یکی از دوستان های وب داره، روزی نیست که قطع نشه این بنده خدا یکساله گرفته نمیتونه جا به جا کنه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Hi Data
سلام
یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود که از سرویس خوب مخابرات که 600 تا سرعت میداد اومدم بیرون و از آسیاتک سرویس گرفتم
الان سرعت مگ دارم حدود 600 و خورده ای سرعت میده، چندین بار هم به پشتیبانی زنگ زدم میگن 10 مگ بستیم اما تو مودم 6 الی 7 مگ مشاهده میکنم
فکر نمیکنم از کیفیت خط باشه چون یه سیم اختصاصی برا مودم کشیدم که کیفیت خوبی داره و ورودی خونه هم ترمینال بستیم و ... که بابت اتصال بد و ... مشکلی نباشه
ساعت رایگان هم که به 500 و خورده ای میرسه، حتی از سرور ایران...
سلام
قبلا نوبنیاد بودم و به دلیل فیبر نوری شرکتی به من adsl نمیداد. مجبور شدم از مخابرات بگیرم واقعا عالی بود ولی پشتیبانی زیر صفر اصلا چیزی بلد نبود فقط میگفتن مودم خاموش روشن کن و پینگ بگیر
به فکر یه شرکت خوب باشه و به گذشته فکر نکنید
-
-
December 31st, 2015, 09:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Statyab
سلام
شرکت پیشگامان خوبه
-
-
December 31st, 2015, 10:21
عضو انجمن
من از مبین نت خیلی راضی ام
جمعا تو 2 سالی که ازش استفاده می کنم قطعی عمده فقط 2 تا یک روز بوده و بقیه قطعی ها خیلی کم و در حد چند دقیقه هستند.
سرعت بسیار خوبی نسبت به سرویس انتخابی شما ارائه می دهد
شب ها از 8 تا 12 افت سرعت دارد اما قابل تحمل هست.
دانلود شبانه سرعت بسیار بالایی دارد.
البته این موارد برای شهر ما هست نمی دانم در تهران چطور باشد
متشکرم
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
-
December 31st, 2015, 10:53
عضو انجمن
نت منم از اسیاتک هست 6 ساله پدر ما را دراورد با این پینگ بالا شب ها افت سرعت و قطعی همش هم میگن مشکل مرکز مخابراتی شماست . افتضاح هست شورش را دراورده مشکل 1.2..3 روز نه 25 30 روز . عزیز وایمکس هم اشغال تر از اینه . بنظرم سرویس adsl خود را جای دیگه بگیرید اما اکثرا اینجا ایران نت در همین حد هست وقتی برترین ارائه دهنده اینطوری باشه چه برسه به نت بی سیم اونم وایمکس که پر از نواسان هست . فقط بدرد کار راه انداختتن میخوره در حد مواقعی که نت ادم قطع هست همین تازه گران هم هست .
-
-
December 31st, 2015, 11:25
-
-
December 31st, 2015, 11:28
سلام
من به شما فن آوا پیشنهاد می کنم.
-
-
December 31st, 2015, 11:39
دوستان اگه اینترنت adsl می خوایین من صبانت رو پیشنهاد می کنم و برای اینکه از نهایت سرعت و کیفیت بتونید استفاده کنید توصیه می کتم یه سیم مستقیم از سر خط بیارید تو خونه و وصل کنید به اسپیلیتر و از اون به مودم و تلفن من الان تا 12 مگ دارم راضیم سرویس های مختلفش هم طی 5 سال تست کردم و راضی بودم قطعی و پیچوندنم ندیدم پشتیبانی خوبی داره.
-