بله این مورد صحت داره . روی کارت های ویزای بنده هم در خرید های اینترنتی اگر سیستم 3dsecure فعال باشه یک کد تایید از طرف بانک من به من اس ام اس میشه و صفحه ی پرداخت به صفحه ی بانک منتقل میشه تا کد تایید رو وارد کنید . پس از تایید فرایند پرداخت ادامه پیدا میکنه . میدونم که مستر کارت هم اینچنین چیزی رو داره .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در رابطه با آب که از سر گذشت هم جملاتی دارم . بله ما از کودکی مجبور به استفاده از برنامه های ن ا ل و ک ر ک شده ، شدیم ولی نه به خاطر اینکه د ز د بودیم . بلکه به خاطر تحریم دسترسی نداشتیم . ولی هیچ وقت بنده به این خاطر که ویندوز ک رک شده استفاده کردم ، نرفتم تو خیابون جیب بری کنم . از کتابخونه کتاب ب دز دم یا سکه بهار آزادی همسایمونو کش برم . الان اینقدر تبلیغ میشه که د ز دیدن حق تعلیف هم نوعی د زد ی است ، خیلی ها قاطی کردند و برای خودشون اینچنین دلیل آب که از سر گذشت رو میارن . دوست من ، به معنای واقعی خرید دلار هکی ، د ز د ی است . و با سیستم های امنیتی فعلی راه به جایی نمیبرید . کی از دلار هکی خیر دیده تا حالا که شما ببینید . همین انجمن رو شما سرچ کنید . اگه مدیران پاک نکرده باشند ، مثال های زیادی از نتایج دلار های هکی موجود هست .