نقل قول نوشته اصلی توسط sabbaghi نمایش پست ها
بهینه سازی سایت فاکتورهای زیادی داره که باید اونهارو رعایت کرد که یکی از اونها تولید محتواست
در گذشته شما با رعایت کردن اصول سئو، میتونستین بعد از گذشت مدت زمانی به صفحات ابتدایی گوگل دست پیدا کنید و در انتها به صفحه اول گوگل برسید، اما امروزه و با بروز شدن الگوریتم های جدید گوگل و موتورهای جستجوی دیگر همچون بینگ، بیش از هر چیز نگاه ها به ارزش محتواست. در صورتیکه شما بتوانید محتوایی تولید کنید که نیاز کاربران رو رفع کنه، این اتفاق باعث میشه محتوای شما توسط کاربران به اشتراک گذاشته بشه که از این طریق هم ترافیک شما افزایش خواهد یافت و هم نگاه مثبت موتورهای جستجو رو به سایتتون جذب خواهید نمود
خب یعنی سئو خوبه یا بد؟
اگه قراره فقط سایت درست بشه وهیچ سئویی روش انجام نشه چه سودی داره؟
دوست عزیز سئو (بهینه سازی برای موتورهای جستجو نظیر بینگ و گوگل و ... و در نهایت روانه کردن ترافیک هدف به وبسایت )فاکتورهای زیادی داره که تولید محتوای مناسب برای سایت هم شاملش میشه درسته!
من هم در مورد سئوی روز دارم صحبت میکنم نه دیروز یا چند سال پیش.
من به شخصه مطالب و تاپیک هایی نظیر تاپیک شما رو همیشه بهشون توجه دارم و ازشون لذت میبرم منظور من هم بصورت کلی بود که تمام سعی وبمسترها اینه که ترافیک رو به سایت هدف خودشون روانه کنند یعنی برای موتورهای جستجو روانه کنند که تولید محتوی هم جزئی از سئو داخلی هست.