نقل قول نوشته اصلی توسط davood1156 نمایش پست ها
درودبزارید
سوالم رو جور دیگه براتون طرح کنم:
معنی سئو : بصورت خلاصه و چیزی که تو نت میگن بهینه سازی صفحات وبسایت برای موتورهای جستجو "
حالا
شما میگین مطالب مفید از سئو مهمترن در صورتیکه جزئی از سئو هستند؟

مگه کار سئو این نیست که توسط بهینه سازی سایت حالا چه سئو داخلی و خارجی برای سایت ترافیک ایجاد کنند؟

خب اگه تنها مطلب مفید کافی بود دیگه چه نیازی به ایجاد پست توسط شما بود خب خودش ترافیک رو به سایتتون میاورد!
البته اینکه ایجاد مطالب مفید برای سایت و در نهایت سئوی سایت خیلی مهمه شکی نیست منتها به شرطیکه عنوان مناسبی براش ایجاد بشه

بهینه سازی سایت فاکتورهای زیادی داره که باید اونهارو رعایت کرد که یکی از اونها تولید محتواست
در گذشته شما با رعایت کردن اصول سئو، میتونستین بعد از گذشت مدت زمانی به صفحات ابتدایی گوگل دست پیدا کنید و در انتها به صفحه اول گوگل برسید، اما امروزه و با بروز شدن الگوریتم های جدید گوگل و موتورهای جستجوی دیگر همچون بینگ، بیش از هر چیز نگاه ها به ارزش محتواست. در صورتیکه شما بتوانید محتوایی تولید کنید که نیاز کاربران رو رفع کنه، این اتفاق باعث میشه محتوای شما توسط کاربران به اشتراک گذاشته بشه که از این طریق هم ترافیک شما افزایش خواهد یافت و هم نگاه مثبت موتورهای جستجو رو به سایتتون جذب خواهید نمود

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Sir.DarKNesS نمایش پست ها
من اینو هرجا رفتم و نشستم گفتم! توی گوششون نمیره که

در صورتیکه معلومات جدیدی قرار باشه وارد زندگیمون بشه، کمی زمان میبره تا بین مردم خوب جا بیفته
در گذشته هم سابقه داشته مثل زمانیکه همه مردم فکر میکردن که سطح زمین مسطح هست اما خلافش ثابت شد