به زودی...
سلام
شنیدیم ... ولی بی-خود گفتن شما گوش ندید. همون یک وجب هم اگه وجود داره بزارید بمونه تلاش کنید ایشالا اونم جبران کنید... میتونید از لینوکس استفاده کنید و یا لایسنس ارزان oem برای ویندوزتون تهیه کنید.
استفاده از این کارت ها دقیقا دز-دی هست ... یعنی شما حالا بدون هیچ مشکلی خرید هم بکنید، هر شب به راحتی سرتون رو میزارید روی بالش و می خوابید؟؟؟ و فرداش بلند میشید و با شادی از اون محصول یا سرویس که تهیه کردید استفاده میکنید؟ فکر نکنم ... خودتون بعدش 100 برابر پشیمون میشید...
..::| بیش از یک دهه |::..
دوست عزیز ، سیم رابط وصل نکنید بین چیزایی ک اصلا ب هم ارتباطی ندارن !!
شما وقتی در یک سایت خارجی پرداختی انجام میدید ، بلافاصله پس از پرداخت فاکتور شما بصورت پرداخت شده در نمیاد ، pending میمونه و صحت اون کارت اعتباری یا اکانت پی پال شما بررسی میشه ، بعد فاکتور شما تایید میشه و شما با ارز دز-دی هیچ خرید موفقی نمیتونید داشته باشید ، ولی بر فرض در بعضی سایت ها بتونید خرید کنید :
- سرور بخرید ، پنل تو بسته و بکاپ هم ب شما نمیدن .
- گیفت کارت بخرید ، اپل آی دی شما ب همراه کلیه نرم فزار هایی ک قبلا خریدید ، بلاک میشه .
- دامین ثبت کنید ، معلق و دسترسی شما رو ب پنل بسته میشه.
- جنس فیزیکی بخرید ، از روی آدرس پدرتون رو در میارن !!
بر فرض ک شما آدمی هستید ک آب از سرتون گذشته ، واقعا حاضرید ب خاطر یک وسوسه ، تحت پیگیری قانونی قرار بگیرید ؟!
در ضمن ، بنده از ویندوز استفاده نمیکنم و از MAC استفاده میکنم ، تک تک نرم افزار هایی ک رو سیستم من نصبه بصورت کاملا قانونی خریده شده و آدمی هستم ک همیشه برای کپی رایت ارزش قائل شدم ! آدم هایی مثل من در ایران زیادن ، اینو گفتم ، ک فک نکنید همه ب خاطر سود و منافع شخصی قید کپی رایت رو زدن ، نه اینطوریام نیست .
این فروشنده ای هم ک فرمودید ، بهتر هست در انجمن معرفی کنید تا یوزر شون قبل از اینکه مثل سایر افرادی ک ب این شکل کلاه برداری کردن ، کلاه برداری کنن ، یوزرشون بن بشه .
با تشکر ...
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)