انجمن دارد درب و داغان میشود! انجمن های ادبیاتی بروید پیدا کنید از این بحث ها انجام دهید!
اینجا فقط باید بحث بشه ssd هارد هست یا نیست!
انجمن دارد درب و داغان میشود! انجمن های ادبیاتی بروید پیدا کنید از این بحث ها انجام دهید!
اینجا فقط باید بحث بشه ssd هارد هست یا نیست!
ویرایش توسط company_hosting : December 29th, 2015 در ساعت 14:01
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
نمیدونم واقعاً بعضیا چی تو ذهنشون میگذره؟ واقعاً متوجه منظور مننشدین یا خودتون رو به اون راه میزنید؟ آقا یا خانمی که میگی بحث چیز دیگه ای هست بحث چیه؟ من اصلاً بحثی دارم؟! واقعاً از این رفتارا تعجب میکنم من فقط یه نکته ای رو یادآوری کردم این همه جبهه گیری به خاطر چیه؟ من قصدم این بود که یه چیزی رو یادآوری کنم ولی انگار در این انجمن ...
عزیزان نوجوان و جوان موفق باشید.
من با چه لحنی صحبت کردم؟ میشه توضیح بدید غیر از ادب با شما صحبت کردم؟!
بزرگوار همه ی آنچه در پست 1 بکار بردم مثال بود نه اسمی بردم و نه شکایتی صرفاً جهت اطلاع رسانی و همین!
وقتی آدم از یه انجمن به اصطلاح تخصصی میبینه زمینه رو ضمینه (نه تنها ضمینه خیلی چیزای دیگه) مینویسن و اسمش رو هم میذاره مدیر هاستینگ تأسف میخوره وگرنه ... نبودم تاپیک بزنم ادبیات فارسی آموزش بدم، (منظور من شما نیستین کلی عرض کردم)
انجمن درب و داغان میشه چون من یه اشکال از حضرات گرفتم؟! حقیقت تلخه!
به قول ایشون:
یعنی واقعا
طرف مدیر شرکت باشه
غلط املایی داشته باشه؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط سرزمین : December 29th, 2015 در ساعت 21:33
ها ؟!
اگر فقط یک نکته رو یاداوری کرده بودین اینطور با عکس العمل کاربران مواجه نمیشدین
سلام
در مورد زبان فارسی میخواستم یه چیزی رو عرض کنم نه امر!
در این انجمن و یا بیرون از انجمن بار ها دیدم حروف کلمات فارسی به خوبی تایپ نمیشه مثلاً در ضمینه ی، آدم میمونه ایشون چند سالشه با کی داریم صحبت میکنیم چی کار باید کرد؟!
یا مثلاً همین جدیداً با یه بنده خدایی داشتم چت میکردم در آخر گفتم امری ندارید؟ گفت نه امری ندارم؟ آقا برادر، خواهر چه وضعشه برو یه ذره ادبیاتت رو قوی کن!
یا خیلی چیزای دیگه، البته خواستم من باب تذکر عرض کنم نه امر!
این که یکی به هر دلیلی اشتباه کرده بیای مثالش بزنی برای بقیه یا بگی چند سالشه با کی داری صحبت میکنی. از نظر من خوب نیست
من دیگه ادامه نمیدم بیش از حد بحث شده درمورد این موضوع
ویرایش توسط keyhan7 : December 29th, 2015 در ساعت 21:48
گفتم یه مقدار لحن رو خنده دار کنم عزیز!
خوشحالم میبینم به جز بنده افراد دیگه هم این دغدغه رو دارن.
تاپیک بنده اینقدر تاثیر گذار بوده که هنوز دوستان یادشون هست و دارن مسخره میکنن. این جای خوشحالیه برای من.
جناب "سرزمین" شما هم مایوس نشو. کل کل کردن و حمله کردن قسمتی از فرهنگ ماست. این موارد یا بصورت درون زا درست میشه یا اگر نشد با فشار بیرونی به اجبار و با هزینه زیاد درست میشه.
ولی بالاخره درست میشه.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)