دو ستاره داشتم طی درخواست حذف کردم که درگیر مشکلات بیخود نشم. مستقیم نباشه از طریق کارت به کارت انجام میشه.
خوب بکنن. آدرس دیگری ایمیل میدیم و ادامه خدمات. مهم این هست که کاربران رو رها نکنیم باقیش مهم نیست ما برای خدمات به کاربر اینجا هستیم نه ...
ما نگفتیم فرار کنیم. ما میگیم طبق اصول باشه. چشم بسته برای درآمد نامعلوم چرا مالیات باید درخواست بشه؟ وقتی زیان میکنیم میان بگن این زیان شما پس باید دقیق و اصولی حساب کنن و فقط سود خودشون رو حساب نکنن.
من نه توصیه میکنم کسی بگیره و نه میگیم نگیره. خودش در نهایت باید تصمیم بگیره. با نظر و احساس من نماد مغایرت داشت برای همین انداختمش دور...
حداقل میشه از شر برخی کاغذ بازی های اضافی و گرفتن پروانه کسبی و ... خلاص شد.
هرکس با نماد اعتماد میکنه طرف ما نیاد لطفا. نمادی که برای هر آدرسی که بخواهید میتونید بگیرید ... نمادی که برای شماره ای میشه تایید کرد ... نمادی که به نام هرکسی میشه گرفت و بعد هم هر طور کلا-ه-بردا-ری کرد و رسیدگی نداشت؟
نمادی که کپی برابر اصلی که مدت اعتبارش حدود 6 ماه بود قبول نکرده و بعد از چند سال ایمیل میده که اطلاعات تایید شد.... نمادی که هنوز تصمیم نگرفته می خواد چه کار کنه؟ نمادی که هنوز متولد نشده یه نماد دیگه کنارش نمایان شده... میخوام به چه کار کنم این نمادهای بی پایان رو عزیز؟
نگران مالیان هم نباشید ... با این کارها نمیشه ... به زودی مالیات رو روی حساب های بانکی همه افراد قرار میدن و از هر خرجی که میشه همونجا مالیات کسر میکنن و این مشکلات و بحث ها نیز بیهوده هست.
موفق باشید.