سلام این حرفا چیه
نمیخام توهین کنم ولی اصولا ادمای عقده ای ازین حرفا میزنن
تند حرف زدم چون به من برخورد چون کلا غلط املایی زیاد دارم و جمله بندیم خوب نیست ولی ازونطرف استاد ریاضیاتم
سلام این حرفا چیه
نمیخام توهین کنم ولی اصولا ادمای عقده ای ازین حرفا میزنن
تند حرف زدم چون به من برخورد چون کلا غلط املایی زیاد دارم و جمله بندیم خوب نیست ولی ازونطرف استاد ریاضیاتم
دوست عزیز منم قصد توهین نداشتم فقط خواستم بگم کسی مثل شما که میفرمایید استاد ریاضیات هستین بهتره از زبان فارسی هم به درستی و در جای خودش استفاده کنید منم شاید بعضی جاها اشتباه میکنم ولی سعی میکنم به صورت صحیح تایپ کنم و یا بنویسم.
من گفتم مثل شاهنامه ی فردوسی صحبت کنیم؟! الآن فرمودن با عرض کردن جاشون تغییر کرده؟! یا در ضمن با در ذمن چی؟ اگر چنین هست بفرمایید خودم رو به روز کنم.
شرمنده دوست عزیز ببخشید بد حرف زدم از من بعیده بحث و اینجور حرفا بازم شرمنده
درواقع میشه گفت چنین چیزی می خواید.
اون فرد اصلا وظیفه ای برای درست صحبت کردن تو این مورد نداره چون کارش نیست. در واقع مردم عادی اصلا در طول روز شاید حتی 1 بار هم نیاز نباشه اینطور صحبت کنند.
در کل تا زمانی شما پیام رو به درستی دریافت می کنید جایی برای اعتراض نیست چون بخواید یا نخواید تغییرات وجود داره.
لغاتی بوده که معنای اون ها کاملا تغییر کرده و اگر تحقیق کنید می فهمید این تغییر به دلیل استفاده اشتباه توسط مردم عادی بوده.
بعد حالا شما این و دیدی اینطور جوش میزنی، یه سر تشریف ببرید شبکه های اجتماعی بعد تازه متوجه میشید خود شما باید یه دوره آموزشی ادبیات جدید برید تا تازه بفهمین این جماعت چی می گن
در کل کلمات، گرامر، نحوه استفاده اون ها در قشر های مختلف متفاوت هست و کاملا هم طبیعی هست. شما نمیتونید تو این موراد ایرادی بگیرید مگر این که شرایط خاصی وجود داشته باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)