نقل قول نوشته اصلی توسط takpar7 نمایش پست ها
سلام

منظور از سئو تو مکاتبات سئوی قالب بوده
سئو قالب این هزینه رو داره و بالا آوردن تو گوگل هزینه بیشتری داره شاید سئوی قالب رو انجام دادن و من نمیدونم پیام های بعدی شما به چه شکل بوده و نمیشه یکطرفه قضاوت کرد
ولی
اگه واقعا فکر میکنید حقش نیست به هیچ عنوان بهش ندید شکایت نکنه بزرگتر از اونو بکنه!
آخه قالبم سئو نکرده
ایشون قرار بود سایت سئو و بهینه سازی کنه ، بعدش فقط همون مشکلاتی که من گفتم بهش رو انجام داد اونم به صورت ناقص ...
بعد گفتن هزینه سئو میلیونه و سئو قالب خوبه ...
بعد ی ماه میگه من قالب رو سئو کردم تغییر h1 تا h6 ها و ... ولی میری نگاه میکنی با کدای قالب قبل از نصب میبینی هیچ تغییری تو اینا ایجاد نشده ن تنها اینا بلکه کل قالب هیچ تغییری نکرده... خط به خط چک کنی همش یکیه به چز اون قسمت هایی که بنده بهشون گفتم درست کنن...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
من تازه یه طرح شکایت رو تنظیم کردم و از جزعیات کاملا آگاه هستم ...

توی این مورد شما ما از چند بخش برسی میکنیم :

1 - این فرد از زیر کار تفره رفته و از تموم کردن کار در مدت زمان مشخص تفره رفته توی اینحالت شکایت برای اون فرد هیچی نداره و شما به راحتی تبرعه میشید اما میتونید یک شکایت هم بر علیه ایشون تنظیم کنید و از ایشون خسارت مالی دریافت کنید ...

2 - شما به فرد مورد نظر فحاشی کردین و به هیمن دلیل فرد از ادامه کار خودداری کرده در این حالت فرد میتونه شکایت بکنه از شما تمام هزینه + سود و زمانی که برای شکایت قرار داده را دریافت کند زیرا شما حق نداشتین به ایشون فحاشی کنید ....

3 - شما هزینه ای به فرد مورد نظر پرداخت نکردین و اون فرد کار شمارو انجام داده در این حالت مثل مورد بالا میتواند به راحتی شما را محکوم کند ...

4 - فرد از نظر تخصص قابلیت های معرفی شده را نداشته و کاری برای شما انجام نداده در این صورت هیچ حکمی علیه شما صادر نمیشه و همچنین شما میتونید ادعای خسارت کنید ...

-----------------------------

خارج از این 4 مورد فک نکنم باشه

لازم به ذکر هست حتی پیام هایی که با استفاده از ایمیل ها و یا چت های دسکتاپ مثل یاهو رد و بدل میشوند قابل پیگیری هستن ... طبق تجربه ای که به دست اوردم حتی فرد ناشناس هم باشه پلیس امنیت اطلاعات با همکاری فتا تمامی اطلاعات رو استخراج میکنن (تا 7 سال طبق سیاست ایران تمام فعالیت های هر کاربر ذخیره و پس از آن ریز جزعیات مهم به بایگانی انتقال داده میوشد)
ایشون گفت سه چهار روزه کار تمومه بعد فرداش پیام داد چک کنید مشکلات حل شده بود واریزی رو بزنید که چک کردم باز ی سی مشکل بود که بهشون گفتم
بعد از یک هفته گفتن دیدم انجام ندادن دسترسی شونو بستم.
اصلا به ایشون توهین نشده فقط بعد از بستن دسترسی برگشتن گفتن ابروی بنده رفت برای سایت های اماتوری مثل شما با مبلغ پایین کار انجام دادیم.
ایشون اول کار 100 گرفتن و قرار شد بعد از پایان کار 100 تومن دیگه بگیرند که کار را انجام ندادن کامل...
به جز اون 14 مورد که بنده به ایشون گفتن بعد هش گفتن این اسکریپ این مشکل را داره اینم درست کنید که گفتن بنده بلد نیستم...