نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
من تازه یه طرح شکایت رو تنظیم کردم و از جزعیات کاملا آگاه هستم ...
توی این مورد شما ما از چند بخش برسی میکنیم :
1 - این فرد از زیر کار تفره رفته و از تموم کردن کار در مدت زمان مشخص تفره رفته توی اینحالت شکایت برای اون فرد هیچی نداره و شما به راحتی تبرعه میشید اما میتونید یک شکایت هم بر علیه ایشون تنظیم کنید و از ایشون خسارت مالی دریافت کنید ...
2 - شما به فرد مورد نظر فحاشی کردین و به هیمن دلیل فرد از ادامه کار خودداری کرده در این حالت فرد میتونه شکایت بکنه از شما تمام هزینه + سود و زمانی که برای شکایت قرار داده را دریافت کند زیرا شما حق نداشتین به ایشون فحاشی کنید ....
3 - شما هزینه ای به فرد مورد نظر پرداخت نکردین و اون فرد کار شمارو انجام داده در این حالت مثل مورد بالا میتواند به راحتی شما را محکوم کند ...
4 - فرد از نظر تخصص قابلیت های معرفی شده را نداشته و کاری برای شما انجام نداده در این صورت هیچ حکمی علیه شما صادر نمیشه و همچنین شما میتونید ادعای خسارت کنید ...
-----------------------------
خارج از این 4 مورد فک نکنم باشه
لازم به ذکر هست حتی پیام هایی که با استفاده از ایمیل ها و یا چت های دسکتاپ مثل یاهو رد و بدل میشوند قابل پیگیری هستن ... طبق تجربه ای که به دست اوردم حتی فرد ناشناس هم باشه پلیس امنیت اطلاعات با همکاری فتا تمامی اطلاعات رو استخراج میکنن (تا 7 سال طبق سیاست ایران تمام فعالیت های هر کاربر ذخیره و پس از آن ریز جزعیات مهم به بایگانی انتقال داده میوشد)