نوشته اصلی توسط
senatord
با سلام و خسته نباشید
من ی سایتی دارم از قالب رایگان استفاده میکنم که ی چند تا مشکل داشت
من به ی طراج پیام دادم و گفتم هزینه سئو و بهنیه سازی قالب چقدر میشه ؟ گفتش 150 ت بعد که قرار شد اوکی کنه سایت رو گفت رسپانسیو هم اوکی کنم 50 میگیرم گفتم اوکی کن . گفتش حدود سه چهار روز طول میکشه.
من مشکلاتی رو که خودم دیده بودم که خیلی جزیی بود و همش عوض کردن جای منو ها و آمارگیر و این جور چیزا بود حدود 14 تا شد براش فرستادم فرداش دیدم همه اینارو اوکی کرده به جز یکی دوتا مثل آمارگیرو ... (نصف پولو اول دادم بهش ) بعد گفت چک کن ببین مشکلات بر طرف شد بقیه پولو واریز کن . گفتم که این مشکلات هست هنوز و بعد جند روز که من هر روز میگفتم هنوز اینا مشکل داره ایشون بر طرف نکردن .بعد گفتم سئو سایت رو انجام ندادی گفتن هزینه سئو چند ملیونه و اونم انجام ندادن .منم دیدم ایشون کارو تموم نمیکنه بعد از چند روز دسترسی شونو بستم و گفتم که دیگه نمیخواد انجام بدید. ( ایشون فقط از اون 14 تا 10 تاشو بر طرف کرد و ن سئویی ن چیزه دیگه ای) بعد چون کارو نصفه ول کرد منم گفتم باقی پولو نمیدم یکی دو روز پیام دادیم بالاخره قانع شد .
بعد از ی ماه پیام داده بقیه پولو ندید ازتون شکایت میکنم و از این حرفا . منم گفتم شما کارو تموم نکردی میگه دسترسی بدید کارو تموم کنم. منم گفتم نمیخواد دیگه
جالا میگه ازتون شکایت میکنم اگه پولو ندید .
اینو بگم که من اسم این اقا رو تو یکی دوتا از سایتای که رتبه الکسا زیر 100 دارن دیدم به خاطر همین کار سپردم به ایشون
ایشون میتونه کاری کنه ؟؟؟