-
December 27th, 2015, 23:52
شکایت از طراح کلاهبردار ( لطفا راهنمایی کنید)
با سلام و خسته نباشید
من ی سایتی دارم از قالب رایگان استفاده میکنم که ی چند تا مشکل داشت
من به ی طراج پیام دادم و گفتم هزینه سئو و بهنیه سازی قالب چقدر میشه ؟ گفتش 150 ت بعد که قرار شد اوکی کنه سایت رو گفت رسپانسیو هم اوکی کنم 50 میگیرم گفتم اوکی کن . گفتش حدود سه چهار روز طول میکشه.
من مشکلاتی رو که خودم دیده بودم که خیلی جزیی بود و همش عوض کردن جای منو ها و آمارگیر و این جور چیزا بود حدود 14 تا شد براش فرستادم فرداش دیدم همه اینارو اوکی کرده به جز یکی دوتا مثل آمارگیرو ... (نصف پولو اول دادم بهش ) بعد گفت چک کن ببین مشکلات بر طرف شد بقیه پولو واریز کن . گفتم که این مشکلات هست هنوز و بعد جند روز که من هر روز میگفتم هنوز اینا مشکل داره ایشون بر طرف نکردن .بعد گفتم سئو سایت رو انجام ندادی گفتن هزینه سئو چند ملیونه و اونم انجام ندادن .منم دیدم ایشون کارو تموم نمیکنه بعد از چند روز دسترسی شونو بستم و گفتم که دیگه نمیخواد انجام بدید. ( ایشون فقط از اون 14 تا 10 تاشو بر طرف کرد و ن سئویی ن چیزه دیگه ای) بعد چون کارو نصفه ول کرد منم گفتم باقی پولو نمیدم یکی دو روز پیام دادیم بالاخره قانع شد .
بعد از ی ماه پیام داده بقیه پولو ندید ازتون شکایت میکنم و از این حرفا . منم گفتم شما کارو تموم نکردی میگه دسترسی بدید کارو تموم کنم. منم گفتم نمیخواد دیگه
جالا میگه ازتون شکایت میکنم اگه پولو ندید .
اینو بگم که من اسم این اقا رو تو یکی دوتا از سایتای که رتبه الکسا زیر 100 دارن دیدم به خاطر همین کار سپردم به ایشون
ایشون میتونه کاری کنه ؟؟؟
-
-
December 27th, 2015 23:52
# ADS
-
December 28th, 2015, 00:00
عضو انجمن
پاسخ : شکایت از طراح کلاهبردار ( لطفا راهنمایی کنید)
سلام
قرارداد کتبی دارید؟
- - - Updated - - -
سلام
قرارداد کتبی دارید؟
-
تعداد تشکر ها از persian.developer به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015, 00:05

نوشته اصلی توسط
persian.developer
سلام
قرارداد کتبی دارید؟
- - - Updated - - -
سلام
قرارداد کتبی دارید؟
قرار داد کتبی ن ولی پیامایی بینمون رد بدل شده میشه گفت قرارداد کتبی ؟
شما فکر کن شما قراره سئو سایت رو انجام بدی با اون هزینه بعد بزنی زیرش که هزینه سئو میلیونیه بعد فقط اون مشکلات که بنده به شما گفتم را انجام بدی اونم به صورت ناقص بعد از ی هفته که مشکلات رو بر طرف نکردی منم دسترسی شما رو بستم
-
-
December 28th, 2015, 00:07
عضو انجمن
خیر دوست عزیز نمیتونه کاری کنه
پیام های رد و بدلی قرار داد محسوب نمیشه
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
-
تعداد تشکر ها از Abolijoon به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015, 00:15

نوشته اصلی توسط
Abolijoon
خیر دوست عزیز نمیتونه کاری کنه
پیام های رد و بدلی قرار داد محسوب نمیشه
اگه میتونه برام مشکل درست کنه پول و بدم بهش ( در صورتیکه اون پول اصلا حقش نیست)
-
-
December 28th, 2015, 00:20

نوشته اصلی توسط
senatord
با سلام و خسته نباشید
من به ی طراج پیام دادم و گفتم هزینه سئو و بهنیه سازی قالب چقدر میشه ؟ گفتش 150 ت بعد که قرار شد اوکی کنه سایت رو گفت رسپانسیو هم اوکی کنم 50 میگیرم گفتم اوکی کن . گفتش حدود سه چهار روز طول میکشه.
من مشکلاتی رو که خودم دیده بودم که خیلی جزیی بود و همش عوض کردن جای منو ها و آمارگیر و این جور چیزا بود حدود 14 تا شد براش فرستادم فرداش دیدم همه اینارو اوکی کرده به جز یکی دوتا مثل آمارگیرو ... (نصف پولو اول دادم بهش ) بعد گفت چک کن ببین مشکلات بر طرف شد بقیه پولو واریز کن . گفتم که این مشکلات هست هنوز و بعد جند روز که من هر روز میگفتم هنوز اینا مشکل داره ایشون بر طرف نکردن .بعد گفتم سئو سایت رو انجام ندادی گفتن هزینه سئو چند ملیونه و اونم انجام ندادن .منم دیدم ایشون کارو تموم نمیکنه بعد از چند روز دسترسی شونو بستم و گفتم که دیگه نمیخواد انجام بدید. ( ایشون فقط از اون 14 تا 10 تاشو بر طرف کرد و ن سئویی ن چیزه دیگه ای) بعد چون کارو نصفه ول کرد منم گفتم باقی پولو نمیدم یکی دو روز پیام دادیم بالاخره قانع شد .
بعد از ی ماه پیام داده بقیه پولو ندید ازتون شکایت میکنم و از این حرفا . منم گفتم شما کارو تموم نکردی میگه دسترسی بدید کارو تموم کنم. منم گفتم نمیخواد دیگه
اینو بگم که من اسم این اقا رو تو یکی دوتا از سایتای که رتبه الکسا زیر 100 دارن دیدم به خاطر همین کار سپردم به ایشون
سلام
تک تک پیام ها مدرک محسوب میشه و قابل پیگیری هستن
اگه طبق گفته شما ایشون کار نیمه کاره ول کرده و طفره از انجام کار داشته برای شما هیچ مشکلی پیش نمیاد (فقط طبق گفته شما) قضاوت با خدا و قاضی
و ی نکته دیگه کار شکایت ایشون حقوقی هست (اگه بهش توهین نکرده باشین) کرده باشین که ...
و ی نکته قابل تامل برای درج شکایت چیزی حدود 40 تومن باید هزینه کنن (بگذریم از اینکه چندین بار باید برن) و چقد وقت بذارن در مقابل هزینه 100 والا چی بگم ...
بهتره باهاشون حرف بزنید .....
-
تعداد تشکر ها ازamir2647 به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015, 00:21
عضو انجمن
هیچ کاری نمیتونه بکنه و فقط میخواد شمارو بترسونه و بقیه پولو ازتون بگیره , به هیچ وجه پولو بهش ندین
-
تعداد تشکر ها از Majiiid به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015, 00:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
senatord
با سلام و خسته نباشید
سلام
دوست عزیز برا 50-200 دنبالش نرو که دست به هیچ کجا بند نیست .... وقتت تلف میشه
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015, 00:25
به نظر من ی پاتونو بزارید روی اون یکی پاتون آب پرتقال بنوشید
-
تعداد تشکر ها ازCloudSupport.ir به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015, 00:31

نوشته اصلی توسط
amir2647
سلام
تک تک پیام ها مدرک محسوب میشه و قابل پیگیری هستن
اگه طبق گفته شما ایشون کار نیمه کاره ول کرده و طفره از انجام کار داشته برای شما هیچ مشکلی پیش نمیاد (فقط طبق گفته شما) قضاوت با خدا و قاضی
و ی نکته دیگه کار شکایت ایشون حقوقی هست (اگه بهش توهین نکرده باشین) کرده باشین که ...
و ی نکته قابل تامل برای درج شکایت چیزی حدود 40 تومن باید هزینه کنن (بگذریم از اینکه چندین بار باید برن) و چقد وقت بذارن در مقابل هزینه 100 والا چی بگم ...
بهتره باهاشون حرف بزنید .....
توهین که نشده بهشون.
باهاشون حرف زدم گفتم که کارو نصفه ول کردید گفتن شما حق تعیین ندارید ! حرفتون غیر منطقی هس .. میدونید من طراح هستم و به این قوانین آشنا هستیم پس خواهشا دلیل موجه برامون ذکر کنید یا هزینه رو واریز کنید ! سئو و بهینه سازی سایت هم من بخشیش رو انجام دادم تا حدی که اوکی بود وگرنه با دویست هزارتومان بیاید صفحه اول گوگل یه توقع بیجاست .تغییر h1 تا h6 ها و ... جز سئو هست.
من کدای قالب رو چک کردم ولی h1 تا h6 با قالبی که مشکل داشت یکیه یعنی تغییری نکرده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Majiiid
هیچ کاری نمیتونه بکنه و فقط میخواد شمارو بترسونه و بقیه پولو ازتون بگیره , به هیچ وجه پولو بهش ندین
منم همین فکرو میکنم ولی گفتم باز سوال کنم که شکم بر طرف شه
-