-
December 27th, 2015, 15:47
عضو انجمن
پاسخ : Adsl از آسیاتک

نوشته اصلی توسط
ramin2015
ببینید شاید تو شهر شما اینطوریه... اینجا تو کلان شهر احتمالا سرویس دهیشون باید بهتر باشه. هرچی باشه اینا یه دیتاسنتر رو دارن میگردونن... آپتایم شبکه و...براشون اهمیت داره.
من با بخش انتقادات شاتل تماس گرفتم (رو پیغام گیر هست) ... اینا وسط حرف زدن آدم پیغام گیرو قطع میکنن.. دوباره تماس گرفتم.. همون اول قطع شد! دوباره تماس گرفتم وقتی داشتم انتقاد میکردم از رفتار هایی که پشتیبانی با من داشته، دوباره قطع شد!
مشخصه هدفدار قطع میکنن.... ایمیل هم چند روز پیش فرستادم جواب ندادن.
به جای اینکار ها از طریق لینک زیر اقدام کنید :
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...b-117bcaaa241c
میبیند که خیلی سریع خودشون باهاتون تماس میگرن 
سامانه پاسخگویی وزارت اطلاعات توسط شکایت هایی که مشتری ها میکنن به اون isp امتیاز میده و اون isp هم بعد از شکایت تا جلب رضایت شما ول کن نیست ...
فرم و پر کنید و نتیجه رو مشاهده کنید ...
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
December 27th, 2015 15:47
# ADS
-
December 27th, 2015, 20:01
عضو انجمن
پاسخ : Adsl از آسیاتک

نوشته اصلی توسط
ramin2015
ببینید شاید تو شهر شما اینطوریه... اینجا تو کلان شهر احتمالا سرویس دهیشون باید بهتر باشه. هرچی باشه اینا یه دیتاسنتر رو دارن میگردونن... آپتایم شبکه و...براشون اهمیت داره.
من با بخش انتقادات شاتل تماس گرفتم (رو پیغام گیر هست) ... اینا وسط حرف زدن آدم پیغام گیرو قطع میکنن.. دوباره تماس گرفتم.. همون اول قطع شد! دوباره تماس گرفتم وقتی داشتم انتقاد میکردم از رفتار هایی که پشتیبانی با من داشته، دوباره قطع شد!
مشخصه هدفدار قطع میکنن.... ایمیل هم چند روز پیش فرستادم جواب ندادن.
بله ماله ما اکثرا مشکل از مرکز مخابراتی خودمون هست که اسیاتک میگه . مازندران چالوس هستیم ما یمدت خوبه وقتی هم خراب شه هر روز قطعی ادم بیزار میشه خلاصه میگذرونیم کلان شهر هستید بهتر هست از ماله ما حداقل . اول شاتل اقدام جمع اوری کنید
-