نقل قول نوشته اصلی توسط khaf_0 نمایش پست ها
دوست عزیز وقتی میفرمایید به ای پی دسترسی دارید یعنی سرویس دهنده مشکلی ندارد ، اگر کش هم شده بود چند ساعتی بیشتر طول نمیکشید.
مشکل از تنظیمات شبکه خودتان است.
اگر از شبکه بود، با مواردی که شما گفتید باید حل میشد.
یکی از دوستان این سایت رو در چند پست قبل معرفی کردند که تستی که باهاش گرفتم از تمام سرورها ، سایت من قطع بود:
http://host-tracker.com/

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام

به میزبانتون بفرمائید از سمت شما نیز بررسی کنند نهایتش این هست که اعلام میکنند مثلا مشکل کانفیگ هست میان میگن فلان قدر هزینه میگیرند و براتون درست میکنند.

یک سری مشکلات ممکن هست به شبکه پرواویدر مربوط بشه که فقط توی بررسی میزبان بر اساس دانش فنی که داره مشخص میشه و میتواند حلش بکند.

اگر باز هم میزبانتون هم کاری نکردند پیشنهاد میکنم سرورتون را به یک کانفیگر بسپارید تا بررسی کنند و به صورت صحیح کانفیگ کنند (چون همین الان هم سرعت لود صفحات شما بسیار کم هست حالا به خاطر کانفیگ یا هر موردی هست باید داخل سرورتون را بررسی کنند و اعلام کنند)

بعد اگر همچنان مشکلتون پابرجا بود ،ابتدا با کانفیگرتون مشورت کنید و با اطلاع ایشون میزبانتون را عوض کنید.

موفق باشید
بله، تشکر از راهنماییتون.
این راه را گذاشتم برای آخرین مرحله.
قصدم این بود که هر طوری شده خودم حلش کنم. بنده خیلی به این سروری که خریدم خوش بین نیستم، چرا که در طی این مدت مشکلاتی از طرف ارائه دهنده دیده ام. انشالله به زودی سرور جدید تهیه میکنم.