-
September 8th, 2010, 14:19
عضو انجمن
pay pal verify
سلام
میخواستم یک حساب paypal verify افتتاح کنم چون ساکن ایرانم مجبورم با رابط این کار رو انجام بدم دوستان کجارو پیشنهاد میکنن
-
تعداد تشکر ها ازinfo_dlsong به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010 14:19
# ADS
-
September 8th, 2010, 20:50
عضو جدید
پاسخ : pay pal verify
بهترین راه اینه که دوستی فامیلی از خارج از ایران واست اقدام کنه که در دسترس هم باشه.
از طریق این رابط ها به صرفه نیست
-
تعداد تشکر ها ازradium به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 22:02
خرید پی پال بدون واسطه خویشاوندی و خرید سرخود = ریختن پول تو جوی آب
-
تعداد تشکر ها ازDoublex به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2010, 18:39
عضو جدید
ببخشید کسی خارج آشنا ماشنا نداشته باشه باید چکار کنه؟ چطور حساب باز کنه و verify کنه و چطور پول واریز کنه به پی پال؟!
من میخوام یه حساب پی پال باز کنم برای مصارف شخصی و خرید ( حالا اگه نوع دومش باشه که برای فروشنده ها هست چه بهتر )
-
تعداد تشکر ها از K.P به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2010, 19:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
K.P
ببخشید کسی خارج آشنا ماشنا نداشته باشه باید چکار کنه؟ چطور حساب باز کنه و verify کنه و چطور پول واریز کنه به پی پال؟!

من میخوام یه حساب پی پال باز کنم برای مصارف شخصی و خرید ( حالا اگه نوع دومش باشه که برای فروشنده ها هست چه بهتر )
این ریسک رو انجام ندید /
-
تعداد تشکر ها ازnasa_de به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2010, 19:40
سلام.
ایجاد حساب کاربری Paypal کار سختی نیست و تنها یک کارت اعتباری می خواد و از طریق یک Remote Desktop در هر کشوری به غیر از ایران میتونید این حساب رو باز کنید.
ولی برای Verify کردنش باید با بانک ارائه دهنده کارت اعتباریتون تماس بگیرید و یا SMS و یا ایمیل و یا Statement ای که به شما از طریق Online Banking ارائه میشه رو بررسی کنید تا کد فعال سازی و Verify کردن Paypal رو به دست بیارید و حساب رو Verify کنید.
اما *به هیچ عنوان* از رابط های عمومی استفاده نکنید چون جدیداً شرکت Paypal در حال شناسایی این اشخاص هست و به زودی تمام حساب هاشون مسدود خواهد شد و دیگر هم اجازه ندارند حساب جدید ایجاد کنند.
تنها از طریق دوستان صمیمی، فامیل و یا هر شخصی که *کارش فروش این حساب ها نیس* و خودشون نهایتاً 2 حساب Paypal دارند اقدام کنید چون بیشتر از 3 حساب Paypal شامل قانون Fraud در قوانین فدرال آمریکا میشه و هر 3 حساب مسدود خواهد شد.
اگر کسی رو ندارید که شرایط بالا رو داشته باشه، بهتر هست همچین ریسکی نکنید چون به ضرر خودتون و یا طرف مقابلتون و یا هر دو تمام خواهد شد.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2010, 21:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nasa_de
این ریسک رو انجام ندید /
ممنو.ن از راهنماییت

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
ایجاد حساب کاربری Paypal کار سختی نیست و تنها یک کارت اعتباری می خواد و از طریق یک Remote Desktop در هر کشوری به غیر از ایران میتونید این حساب رو باز کنید.
ولی برای Verify کردنش باید با بانک ارائه دهنده کارت اعتباریتون تماس بگیرید و یا SMS و یا ایمیل و یا Statement ای که به شما از طریق Online Banking ارائه میشه رو بررسی کنید تا کد فعال سازی و Verify کردن Paypal رو به دست بیارید و حساب رو Verify کنید.
اما *به هیچ عنوان* از رابط های عمومی استفاده نکنید چون جدیداً شرکت Paypal در حال شناسایی این اشخاص هست و به زودی تمام حساب هاشون مسدود خواهد شد و دیگر هم اجازه ندارند حساب جدید ایجاد کنند.
تنها از طریق دوستان صمیمی، فامیل و یا هر شخصی که *کارش فروش این حساب ها نیس* و خودشون نهایتاً 2 حساب Paypal دارند اقدام کنید چون بیشتر از 3 حساب Paypal شامل قانون Fraud در قوانین فدرال آمریکا میشه و هر 3 حساب مسدود خواهد شد.
اگر کسی رو ندارید که شرایط بالا رو داشته باشه، بهتر هست همچین ریسکی نکنید چون به ضرر خودتون و یا طرف مقابلتون و یا هر دو تمام خواهد شد.
با تشکر.
ممنون از راهنمایی
الان مشکل من دوتا شد، حالا کارت اعتباری از کجا بگیرم؟!
همونطور که گفتم هیچگونه آشنایی ندارم اونور آب ( بیشتر از دوبی و کویت ندارم )
ویرایش توسط K.P : October 17th, 2010 در ساعت 21:08
-
-
October 17th, 2010, 21:29
عضو انجمن
از همون دوبی اقدام کن یا کویت
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها ازIranianServer به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2010, 21:47
سلام.
عرض کردم، هر کشوری به غیر از ایران باشه میتونه از Paypal استفاده کنه ولی باید کارت اعتباری مجزا داشته باشه چون هر کارت اعتباری *فقط* روی یک حساب Paypal فعال خواهد شد.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2010, 21:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
IranianServer
از همون دوبی اقدام کن یا کویت
راستش رابطمون جوریه که نمیتونم همچین درخواستی کنم

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
عرض کردم، هر کشوری به غیر از ایران باشه میتونه از Paypal استفاده کنه ولی باید کارت اعتباری مجزا داشته باشه چون هر کارت اعتباری *فقط* روی یک حساب Paypal فعال خواهد شد.
با تشکر.
از این کارت اعتباری های که شرکتهای ایرانی با واسطه میدن و قابل شارژ هست میتونم استفاده کنم
-