نقل قول نوشته اصلی توسط mask-online نمایش پست ها
بنده از این شرکت تعریف و تمجید میکنم نه خرابش میکنم
خودم با شاتل و پارس آنلاین و مخابرات و آسیاتک کار کردم بقیه هم از دیگر ارائه دهندگان
شاتل بیشتر از 10 مگ پهنای باند نمیداد و فقط بخاطر کاربر زیادش رتبه اول دومی رو کسب میکنه
پارس آنلاین با ادعای سرعت 16 مگ باز هم سرعتش پلکانی بود و آخر ماه به کمتر از حرفشون میرسید
مخابرات که اصلا حرفی در موردش نیست و فقط بدرد کسایی که دانلود میکنن میخوره چون از شرکتا ارزونتر میده که با سرعت افتضاهش به نظرم ارزش هم نداره
آسیاتک هم با توجه به این همه سالی که هستم 2-3 سال اول افتضاه بوده رتبه هشتم کشور اما 2 سال اخیر رتبه اول کشور داشته و وجدانا هم سرعتش پایدار بوده
نمیگیم خوبه قطع و وصلی داره جدیدا هم داره خودشو با اورسل میکشه اما باز سرعت دانلود کمتر از 1 نداشتم تا حالا
اگر سر خط چک کردین و سلامت مودم و اسپلیتر مطمئن هستید و اونجا هم کیفیت و سرعت پایین بوده با توجه به اینکه داخلیا باید کلا قطع باشن فقط مودم به خط باشه
تماس بگیرین واحد شکایات موارد رو اعلام کنین پیگیری میکنن یک مشتری چنین مشکلی رو داشتیم که اسپلیتر مرکز برای خط مشکل دار بوده که مخابرات پیگیری نمیکرد و رد میداد
اما با 2-3 بار پیگیری مداوم اسپیلیتر مرکز عوض شد و سرعت عالی رو گرفت اینجا ایرانه دوست عزیز و مسئولین کمی سهل انگار
نظر خودمون هم همینه ، اما این پیگیری ها باید از سمت سرویس دهنده صورت بگیره . بنده که کاربر هستم نهایت دسترسیم یک پنل کاربری هستش
اما متاسفانه پشتیبان های آسیاتک جواب درستی به آدم نمیدن . برای رفع همین مشکل یکبار یکی از ساپورتر ها کلا وضعیت نت من رو داغون تر کرد ، سرعت دانلود شد 8 کیلوبایت !

ما سرویس رو 512 کاهش دادیم با ثبات بیشتری رو به رو شدیم ! در سرویس 10 مگ مدام چراغ adsl ما برای دقایقی خاموش میشد و برمیگشت ، که این برای کار ما یعنی نابودی ... یعنی روی سرعت های بالاتر نویز بیشتری داریم