سلام خوبید دوستان؟
بنده کردیت کارت دارم ولی خب نام ایران داخل سایت ovh نبود و خوب گفتم اگر اشتباه وارد کنم آدرس و ... ممکن هست به مشکل بر بخورم برای همین خواستم از شما سوال کنم
با تشکر
سلام خوبید دوستان؟
بنده کردیت کارت دارم ولی خب نام ایران داخل سایت ovh نبود و خوب گفتم اگر اشتباه وارد کنم آدرس و ... ممکن هست به مشکل بر بخورم برای همین خواستم از شما سوال کنم
با تشکر
آخه خودم هاستینگ دارم.
پنل مسقیم آیا می تونم به مشتریانم بدهم از طریق پنل کاربری؟
در تمام اروپا بنده از روی تجربه عرض میکنم
سرویس دهندگان معتبر این حق و دارند که یک چیزی از شما درخواست کنند
که شاید خیلی از پاسپورت و دیگر موارد برای ایشان مهم تر باشه
این مورد: قبض برق به نام شخص شما می باشد
بنده برای گرفتن سرویس اینترنت - کلو کردن سرور در لهستان - تهیه خط تلفن برای منزل این مورد و تجربه کردن
به این دلیل هست که برای اینکه قبض به نام شما باشه باید مراحلی را طی کنید
1 . سند منزل داشته باشید ( به نام یا اجاره)
2. تاییدیه شهرداری و داشته باشید
3.اقامت دائم داشته باشید
4. رسید پرداخت دوره ای مالیات
اگر این موارد و داشته باشید این امکان وجود داره که قبض برق به نام شما داده شود تا زمانی که ساکن در اون محل ( محیط کار یا منزل هستید)
پس در نتیجه این مورد و در نظر داشته باشید که ممکنه مثلا همه چیز داره خوب میشه ولی ناگهان از شما بعد از مدتی درخواست قبض برق کردند که به نام خودتون باشه
حداقل می دونم فرانسه - آلمان - ایتالیا و یونان به این ترتیب هستند و براشون خیلی اهمیت داره
انشالله که موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
خیلی ممنونم اگر زحمتی نیست به سوال بالا طبق پاسخ بالا هم جواب بدید با تشکر
و یک سوال دیگه اینکه سایت هایی مثل سایت سی پنل که ایران رو تحریم نکرده اگر درخواست قبض بکنند و قبض به نام پدرم باشد مشکلی پیش نمیاد؟
ویرایش توسط Irwebhost : December 22nd, 2015 در ساعت 05:36
پشنهاد بنده: در صورتی که تحریمی هم وجود نداشت لطفا با نام ایرانی اقدام به فعالیت بفرمایید
چون سیاست متفاوتی در سیستم کاری دولت ها وجود داره باز هم ممکنه دیتاسنتر یا شرکتی که به شما سرویس میده مدارک و تایید نکنه
و از شما درخواست یک ضامن مقیم در کشوری هم سو با سیاست کاری همان کشور کنه
برای مثال کشوری در حوزه اتحادیه اروپا و یا امریکا , استرالیا , کره جنوبی , نیوزلند و...
این کشور ها از نظر قوانین به هم نزدیک هستند
- - - Updated - - -
هر هتزنر بله ولی در OVH خیر
این امکان وجود ندارد
ویرایش توسط viasky : December 22nd, 2015 در ساعت 05:40
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
خیلی ممنون دوست عزیز.
و باز هم سوال(شرمنده) آیا می شود از سایت هایی که خدمات پرداخت آنلاین ارزی انجام میدهند از سوی آنها خرید کنم؟
خیلی ممنون و شرمنده که وقتتون رو گرفتم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)