سرور مجازی همینطوری هست ... باید اینترنت با پینگ پایین داشته باشید سرعت بالا ملاک نیست. الان گوگل رو روی pc خودتون پینک میکنید نتیجه چی هست؟
البته ممکنه منابع سرور مجازی شما هم اختصاصی نباشه و یا اورسل باشه یا شبکه یا هارد رو زیاد محدود کرده باشن!
سرور مجازی همینطوری هست ... باید اینترنت با پینگ پایین داشته باشید سرعت بالا ملاک نیست. الان گوگل رو روی pc خودتون پینک میکنید نتیجه چی هست؟
البته ممکنه منابع سرور مجازی شما هم اختصاصی نباشه و یا اورسل باشه یا شبکه یا هارد رو زیاد محدود کرده باشن!
..::| بیش از یک دهه |::..
اگه مشکل از اون باشه یه چی زی هم میتونی انجام بدی چی پی ان pptp بگیری باهاش وصل بشی :دی
یه سروییس کاهش پینگ بگیر درست میشه اسیاتک پینگش خوب نیست من دارم 10 مگ
Godping.ir
پیشنهاد میکنم 1 گیگ بگیر خیلی کار میده
دوست عزیز شما انتظار نداشته باشید که سرور دقیقا مثل سیستم شخصی شما باشه و راحت بتونید باهاش وب گردی کنید و یا هر چیز دیگه طبیعی هست این مشکلات چون با اینترنت ایران دارین متصل میشین اگر برای دانلود استفاده میکنید لینک فایل رو از سیستم خودتون بردارین و روی سرور دان کنید اگر هم میخواین با مرورگر سرور کار کنید بهتره برای بارگذاری بهتر نمایش تصاویر در مرورگر غیر فعال کنید
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
شما کلاهبردار هستید، آیا شما کلاهبردار شدید ؟ خیر
حرف باد هوا هست، تا زمانی که من مستنداتی نداشته باشم هر چی هم بگم کسی که دارای سن قانونی و عقل و شعور باشه نه باور میکنه نه تحت تاثیر قرار میگیره. پس حرف باد هواس.
--------------------
اگر سایت مورد نظر دارای نماد هست و از تاریخ خریدتون 7 روز نگذشته، از تیکت ها تصویر بگیرید و همینطور همه چیز، برای نماد ایمیل کنید.
آدرس نماد رو بردارید و شخصا .. اگر هم نماد ندارد مقصر شما هستید و به همون مبلغ راضی بشید و پس بگیرید.
یادتون باشه شما عقل دارید و دلایلی که ذکر کردید همش مبنی بر اورسل بودن سرویس هست. این رو نه بنده همه همکاران تایید می کنند.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)