توجه به این نکته داشته باشین سرور برای راه اندازی هاستینگ نمیخوام
هارد هم که نوشتم 1 گیگ اشتباه ننوشتم چون هارد زیاد نیاز ندارم 10 هم باشه خوبه نه بیشتر اما کیفیت و تکنولوژی نگهداری و رید و رایت رو هارد خب خیلی مهم هست برای همین جزئیات رو باید بدونم چیه
دسترسی به روت سرور هم حتما نیاز هست
پردازنده و رم و پورت شبکه دقیقا شیر و ددکیت بودنش مقدارش رو لطفا بنویسین
من نیاز دارم بدونم سرویس شما مطمئن هست یا نه یعنی شرکت ثبت شده ، نمونه سایت هایی که میزبانی میشن ، اطلاعات مکانی شما که بدونم کجا دفتر دارین که بشه اطمینان داشت از سرویسی که ارائه میکنین
دایرکت ادمین هم مهم نیست ارائه میکنین یا نه ، اگر ارائه میدین قیمتشو درج کنین

من اروپا OVH و redstation و leaseweb چون کار کردم مورد قبولم هست بقیه مثل هتزنر چون مشکل به وجود اومد قبول ندارم

نقل قول نوشته اصلی توسط yourhosting نمایش پست ها
سلام
از هر 3 موقعیت درخواستی قابل ارایه میباشد.
باتوجه به این برای دایرکت ادمین نیاز دارید باید فضای کل سرور حداقل 20 گیگ باشد(که تمام این 20 گیگ برای هاست سایتها قابل استفاده نیست.)
ترافیک در سرورهای حارج بهصورت نامحدود میباشد اما در ایران محدود بوده و امکان ارایه افر نامحدود وجود ندارد اما ترافیک بالا با قیمت مناسب ارایه میشود.
پهناباند تمامی سرورها 1 گیگ اشتراکی و تضمین حداقل 100مگ
فرکانس سی پی یو درخواستی به صورت اختصاصی ارایه میشود
لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 15ت + نصب اولیه رایگان
امکان ارایه دسترسی های درخواستی مثل تغییر سیستم عامل و ....
تضمین اپتایم 99.9% تضمینی

افر پیشنهادی ما:

Ram 2 | Cpu 3 Core 3GHz | Hard 25G SSD | Port 1G Garantie | ماهانه 45 هزارتومان فرانسه
Ram 2 | Cpu 3 Core 3GHz | Hard 20G SSD | Port 1G Garantie | ماهانه 50 هزارتومان انگلیس
Ram 2 | Cpu 3 Core 3GHz | Hard 20G SSD | Port 1G Garantie | ماهانه 45 هزارتومان امریکا
تماس با پشتیبانی:
http://my.cloudha.ir/submitticket.php
موفق باشید
فرانسه OVH هست؟ رم شیر هست 2 گیگ یا ددکیت هست؟
طبق نوشته شما پردازنده ددکیت هست درسته؟
اطلاعات هارد رو نزاشتین
به لایسنس DA نیاز نیست
انگلیس Redstation هست؟

شما شرکت ثبت شده یا نماد اعتماد یا سابقه ای ندارین که بشه بررسی کرد؟ یا ادرس دفتر موقعیت مکانی ثابت چیزی نبود تو سایت شما
همین گارانتی که نوشتین تضمین خب نیاز به بند بالا داره که مطمئن باشه