نماد که وظیفه رسیدگی به همچین شکایت هایی رو نداره!تو همون پاپ آپی که باز میکنه نوشته سرویس دهی این سایت رو تایید نمیکنیم...
اما هویت و مکان فیزیکی فعالیت سایت رو نمایش میده که این میتونه کمک کنه به پیگیری در مواقع اضطراری.
من همون سال اولی که نماد سرو کلش پیدا شد؛واسه یکی از سایتم گرفتم. سال بعدش ادرس سایتم عوض شد دیگه نرفتم دنبالش. از نظر من چیزه ضروری و لازمی نبود برای سایت من. سایتم مرتبط با هاست نبود.
الان هم گفتم که فقط دل خوش کنک هست. بالاخره اینجا ایرانه
بارها شده از کسی هاستی چیزی داشتم؛طرف یه سایت داشته با یه آیدی یاهو؛ بعده یه مدت غیبش زده! ما هم نه ادرسی نه مشخصاتی...
من از خیلی از بچه های اینجا سرور مجازی یا اختصاصی گرفتم؛ از هر کدوم هم یه چیزی یاد گرفتم.
دلیل اینکه همه سرویس هام رو هم از یک شرکت تهیه نمیکنم این هست که اگه اتفاقی برای سرویس های اون شرکت افتاد؛ همه سرورهام با هم نخوابن!
بچه هایی که مشتری زیاد دارن؛سرویس دهیشون افت میکنه!
ولی بچه هایی که جدید میان؛ و مشتری های کمتری دارن؛ صبر و حوصله بیشتری دارند معمولا؛ برا همین همیشه خوبه با جدیدها اشنا شد
- - - Updated - - -
ببخشید من اطلاعاتی در مورد مجوز شرکت بین المللی (دارای دو شعبه در اروپا) ندارم. منظورم این نبود که هر کی نماد نداره سرویس دهیش خوب نیست یا نمادی که ایران میده از مجوزی که یه کشور دیگه میده بالاتر هست. فک کنم بد منظورمو متوجه شدید.
خلاصه من اینطوری فکر میکنم.
- - - Updated - - -
برای من دلیل نمیشه که سایت های زیر الکسای فلان از کجا سرویس دارند!
به دیگران هم توصیه میکنم تا جایی که امکان داره از شرکت های ثبت شده و دارای نماد سرویس تهیه کنند که حداقل موقعیت و مکان فیزیکی سرویس دهنده مشخص شده باشه.
بر اساس تجربه خدم.
یلدای همه بچه های سایت پیشاپیش مبارک!![]()