با سلام
بله قربان
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید
تلفن فروش : 66570779-021
تلفن پشتیبانی : 66573866-021
ارسال تیکت به بخش فروش
با سلام
بله قربان
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید
تلفن فروش : 66570779-021
تلفن پشتیبانی : 66573866-021
ارسال تیکت به بخش فروش
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
با سلام
از سرویس های ما دیدن بفرمایید
امکان کاستوم کردن هر کدام که مد نظرتان باشد وجود دارد
http://support.abnoos.com/cart.php?gid=3
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
نماد اعتماد دو ستاره تا دو سه ماه پیش داشتیم ... و به درخواست خودمان حذف کردیم (اطلاعاتش موجود هست نیاز داشتید) چرا که با این قیمت های پایین نمیشه ما_لی_ات هم بزاریم روی هزینه کاربران.
قول هم میدم به شما هر موردی داشته باشید به نماد شکا-یت کنید رسیدگی نمیشه! شما یک مورد برای نمونه به من نشون بدید که نماد رسیدگی کرده باشه. من که تا به حال روی نت ندیدم!
ماه تا یک هفته هم میتونیم ضمانت بازگشت وجه بدیم. به هیچ عنوان هم به زور کاربر رو روی سرویس های خودمون نگه نمیداریم. مشتری خودش انتخاب میکنه به نسبت قیمت و کیفیت.
نماد نه میتونه جلوی بد کار کردن رو بگیره و نه کیفیت سرویس رو تغییر بده. هر فردی که واقعا ابتدا برای خودش شخصیت داشته باشه و کمی وجدان کاری، هر قدر هم گرونی باشه و ... نمیاد حق کاربرش رو ضایع کنه.
یا مثلا در مقابع خرابی احتمالی هارد یا سخت افزار سرور، تحریم شدن توسط دیتا سنتر و .... رو نماد یا هیچ نهادی نمیتونه رسیدگی کنه، چرا که در این موارد هم فروشنده حق داره و هم کاربر و ...
ایشالا با شرکت فعلی نیز به مشکل نمیخورید، به نظرم فعلا همون رو استفاده کنید حداقل یه 10 - 15 روزی بعد اگه قابل قبولتون نبود به فکر سرویس جدید باشید.
موفق باشید![]()
..::| بیش از یک دهه |::..
با سلام
- رم: 8گیگابایت
- سی پی یو: 4 هسته - E5-2430v2
- HDD: 500گیگابایت - SSHD
- پورت: 1گیگابیت
- آی پی: 1
- انگلستان
- ماهانه ۸۵.۰۰۰ تومان
- https://my.almahost.co.uk/cart/virtu...ed-server-vds/
- پنل حرفه ای جهت مدیریت سرور با امکان نصب انواع سیستم عامل
درود
از اروپا و آمریکا با سیستم عامل درخواستی در خدمتیم
Cpu :3 core 1800 mhzRam : 4096 MB ECC
Hdd :65 GB SATA III
Traffic: Unlimited
ماهیانه38 هزارتومان از اروپا
ماهیانه 32 هزارتومان از آمریکا
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ آنتی دیداس سخت افزاری رایگان
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 8 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
نماد که وظیفه رسیدگی به همچین شکایت هایی رو نداره!تو همون پاپ آپی که باز میکنه نوشته سرویس دهی این سایت رو تایید نمیکنیم...
اما هویت و مکان فیزیکی فعالیت سایت رو نمایش میده که این میتونه کمک کنه به پیگیری در مواقع اضطراری.
من همون سال اولی که نماد سرو کلش پیدا شد؛واسه یکی از سایتم گرفتم. سال بعدش ادرس سایتم عوض شد دیگه نرفتم دنبالش. از نظر من چیزه ضروری و لازمی نبود برای سایت من. سایتم مرتبط با هاست نبود.
الان هم گفتم که فقط دل خوش کنک هست. بالاخره اینجا ایرانه
بارها شده از کسی هاستی چیزی داشتم؛طرف یه سایت داشته با یه آیدی یاهو؛ بعده یه مدت غیبش زده! ما هم نه ادرسی نه مشخصاتی...
من از خیلی از بچه های اینجا سرور مجازی یا اختصاصی گرفتم؛ از هر کدوم هم یه چیزی یاد گرفتم.
دلیل اینکه همه سرویس هام رو هم از یک شرکت تهیه نمیکنم این هست که اگه اتفاقی برای سرویس های اون شرکت افتاد؛ همه سرورهام با هم نخوابن!
بچه هایی که مشتری زیاد دارن؛سرویس دهیشون افت میکنه!
ولی بچه هایی که جدید میان؛ و مشتری های کمتری دارن؛ صبر و حوصله بیشتری دارند معمولا؛ برا همین همیشه خوبه با جدیدها اشنا شد
- - - Updated - - -
ببخشید من اطلاعاتی در مورد مجوز شرکت بین المللی (دارای دو شعبه در اروپا) ندارم. منظورم این نبود که هر کی نماد نداره سرویس دهیش خوب نیست یا نمادی که ایران میده از مجوزی که یه کشور دیگه میده بالاتر هست. فک کنم بد منظورمو متوجه شدید.
خلاصه من اینطوری فکر میکنم.
- - - Updated - - -
برای من دلیل نمیشه که سایت های زیر الکسای فلان از کجا سرویس دارند!
به دیگران هم توصیه میکنم تا جایی که امکان داره از شرکت های ثبت شده و دارای نماد سرویس تهیه کنند که حداقل موقعیت و مکان فیزیکی سرویس دهنده مشخص شده باشه.
بر اساس تجربه خدم.
یلدای همه بچه های سایت پیشاپیش مبارک!![]()
ویرایش توسط cherokee : December 20th, 2015 در ساعت 18:58
دانشجوی نرم افزار - دانشجوی مملکت
نیاز به راهنمایی در خصوص تهیه مستر کارت یا ویزا کارت جهت انجام خرید های اینترنتی دارم. لطفا پیام خصوصی بهم بدین. مرسی
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
دانشجوی نرم افزار - دانشجوی مملکت
نیاز به راهنمایی در خصوص تهیه مستر کارت یا ویزا کارت جهت انجام خرید های اینترنتی دارم. لطفا پیام خصوصی بهم بدین. مرسی
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)