-
December 19th, 2015, 11:35
عضو جدید
درخواست نمایندگی دایرکت ادمین (فقط برای استفاده از ایمیل)
سلام
قصد دارم مجموعه سایتهای یکی از مشتریان رو به سرور مجازی منتقل کنم. سرور جدید بدون کنترل پنل هست و بطور کلی هم نمیخوام سرویس ایمیلشون روی سرور اصلی باشه. با توجه به نزدیک بودن زمان تمدید سرور فعلی بهتر دیدم سرویس دایرکت ادمین براشون تهیه و ایمیلها روش ریستور بشه تا سر فرصت سرور مجازی مخصوص ایمیل کانفیگ کنم براشون.
۵ تا سایت هست که هر کدوم یه آدرس info فعال دارن برای تماس مشتریهاشون. دلیل اینکه درخواست دایرکت ادمین دادم اینه که پنل فعلیشون همینه و نسبت به cpanel ارزونتره (اگرچه مشکل خاصی بابت پرداخت وجود نداره)
حجم بکاپها حدود ده گیگه اما اصلا نیازی به فایلها نداریم.
خیلی ممنون
-
-
December 19th, 2015 11:35
# ADS
-
December 19th, 2015, 13:09
عضو انجمن
پاسخ : درخواست نمایندگی دایرکت ادمین (فقط برای استفاده از ایمیل)

نوشته اصلی توسط
mohsengham
سلام
قصد دارم مجموعه سایتهای یکی از مشتریان رو به سرور مجازی منتقل کنم. سرور جدید بدون کنترل پنل هست و بطور کلی هم نمیخوام سرویس ایمیلشون روی سرور اصلی باشه. با توجه به نزدیک بودن زمان تمدید سرور فعلی بهتر دیدم سرویس دایرکت ادمین براشون تهیه و ایمیلها روش ریستور بشه تا سر فرصت سرور مجازی مخصوص ایمیل کانفیگ کنم براشون.
۵ تا سایت هست که هر کدوم یه آدرس info فعال دارن برای تماس مشتریهاشون. دلیل اینکه درخواست دایرکت ادمین دادم اینه که پنل فعلیشون همینه و نسبت به cpanel ارزونتره (اگرچه مشکل خاصی بابت پرداخت وجود نداره)
خیلی ممنون
لطفا یه اطلاعات تماسارسال کنین تا با شما تماس بگیرم و یا از طریق پل ارتباطی در امضا با من تماس بگیرین.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2015, 15:09
عضو انجمن
با سلام
با کنترل پنل سی پنل با قیمت مناسب امکان ارائه وجود داره لطفا در تماس باشید
www.masterhosting.ir
09197243104
026-34521407
id : masterphp_com
-
تعداد تشکر ها از masterphp به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2015, 16:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohsengham
سلام
خیلی ممنون
به شما تخفیف میدیم.
R-IR-DH-1 - فضا : 5000 مگابایت - پهنای باند : 120000 مگابایت
Control Panel : Directadmin | Datacenter : Parsonline | Account : 10 | DNS : Dedicated | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 45 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش نمایندگی میزبانی وب لینوکس ایران
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-