-
September 8th, 2010, 00:47
فرار از مانیتورینگ
سلام دوستان می خوام یه بحثی را با حضور شما اساتید با تجربه بکنم که می دونم اطلاعات مفیدی دارین در این زمینه !
می دونین که i اس p ها کنترل هایی دارند روی مشتری های خودشون بعضی هاشون کش دارند و با استفاده از همین کش می تونند مانیتور کنند و ببیند مشتری هاشون به کدام سایت ها مراجعه می کنه حالا سوال اینه که آیا این کار کلاً قانونی است یا نه ؟ یا اصلاً چنین دسترسی می تونند داشته باشند یا نه
و اینکه این شرکت ها لاگ هایی از مشتریان رو دارند که این ل ا گ ها چطوری تولید میشه مثلاً اگر یکی از شبکه های خصوصی استفاده کنه می تونه از دست این مانیتورینگ و ... رها بشه یا نه ؟
کمی در این مورد می خوام بحث بشه و دوستان از نظر فنی و قانونی مساله را بررسی کنند تا یه چیزی عایدمان بشه مثلاً گاهی دیده میشه بعضی از شرکت ها صفحات رو دستکاری می کنند خودشون مثلاً وقتی وارد سایت یاهو میشی می بینی شرکت تبلیغات خودشو گذاشته اون بالا این خوب حق مشتری رو ضایع می کنه این چطور قانونیه ؟
-
-
September 8th, 2010 00:47
# ADS
-
September 8th, 2010, 00:55
پاسخ : فرار از مانیتورینگ
این بحثی هست که تو وجود یا عدم وجودش زیاد بحث و شایعه هست .
* ولی منم فکر میکنم همچین موضوعی هست ... ( مسلما با توجه به قوانین قانونی هست )
راه حل این موضوع هم استفاده از ابزار های tunelling هست . ( مثل همون شبکه خصوصی که مثال زدید )
* بازهم خواهش میکنم دوستان فقط بحث فنی کنند :دی
-
تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 01:36
ممنون جناب online24 شما همیشه ما رو شرمنده می کنی و با شرکت در تاپیک هامون بهمون روحیه میدی دوستان و اساتید دیگر نظری ندارند رو این موضوع ؟ به نظر بحث داغی باید باشه چون مشکل هممون هست و باید ما که اسممون رو گذاشتیم فراتر از یک کاربر معمولی باید قوانین و فن های اضافی هم یاد داشته باشیم
من موندم این روش های tunelling تا چه حد قابل اعتماد است ؟ چون الان می دونید که همه I اس P ها موظف هستند I پی ولید بدند و دیگه Ip اینولید کلاً غیرفانونی است و هیچ شرکتی هم دیگه Nat نداره و همه آی P ها ولید هستند این خطرات رو هم افزایش داده و کنترل و مانیتورینگ رو هم به توان بالایی رسانده
-
-
September 8th, 2010, 01:58
عضو انجمن
اصلا نیاز نیست که مانیتور کنند !!! در راه اینترنت شما یک سرور لینوکس نصب و Squid را کانفیگ میکنند. شما به هر سایتی برید در Log های ان سرور ثبت میشه !! و تمام ISP ها اینکار انجام میدن !! چون اگر دادگاه یا ... ازشون درخواست کنه باید اینا این Log رو تحویل بدن ! و شما برای اینکه سایتها ثبت نشه از *** استفاده کنید ! دیگر در Log ها ثبت نخواهد شد !
-
تعداد تشکر ها ازShahreServer به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 02:06
خوب این لاگ ها تا چه حد قابل استخراج دقیقتری هستند ؟ من شنیده بودم از شبکه خصوصی هم استفاده کنی فایده ای نداره و بخوان می تونند مانیتور کننده اصلاً این کارشون قانونی است یا نه !
و در مورد نگه داری لاگ ها هم شرکت ها حق دارند شش ماه نگه داری کنند بعد از شش ماه پاک می کنند چون زیاد حجم میگیره حالا اگه یکی بعد از یک سال لاگ ها رو در اختیار یکی داد قانونی است که بگه حق نداشته نگه داره و نگه داشته برای استفاده شخصی ؟
می خوام کلاً بحث فنی و قانونی این موضوع رو بکنیم
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
من موندم این روش های tunelling تا چه حد قابل اعتماد است ؟ چون الان می دونید که همه I اس P ها موظف هستند I پی ولید بدند و دیگه Ip اینولید کلاً غیرفانونی است و هیچ شرکتی هم دیگه Nat نداره و همه آی P ها ولید هستند این خطرات رو هم افزایش داده و کنترل و مانیتورینگ رو هم به توان بالایی رسانده
-
-
September 8th, 2010, 02:09
عضو انجمن
ببینید وقتی شما با *** وصل میشید داده های شما بین سیستم شما و سرور تضمین داده میشه که هیچکس ** دیگه نمیتونه اونو باز کنه ! پس در نتیجه اگر از *** استفاده کنید در Log های سرور ISP ثبت نمیشه !! ( شخصا تست کردم)
یک ISP یک هارد 10 TB میخره تا 10 سال قبل هم داره یکی هم تا دیروز نداره ! بستگی به مسئولیت پذیری ISP داره. اما فکر نکنم ایرادی ازشون بگیرن که بیشتر نگهداری کنن بلکه تشکر هم میکنن :D
من فنی اطلاع دارم . قانونی غیر
-
تعداد تشکر ها ازShahreServer به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 02:15
مگه تو لاگ ها به جز زمان کانکت چیزی هم مشخص میشه ؟
-
-
September 8th, 2010, 02:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tmfar
مگه تو لاگ ها به جز زمان کانکت چیزی هم مشخص میشه ؟
بله !! اگر وقت کنم یک Squid نصب و کانفیگ میکنم و واستون عکس میگیرم قرار میدم. اما نمیتونم قول این زودی ها بدم 3-4 روز طول میکشه ! در اسرع وقت باید اینکار کنم
-
تعداد تشکر ها از ShahreServer به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 02:19
با استفاده از tunelling ، اعمال شما تا قبل از tunnel کردن ثبت میشه . البته میتونید ارتباط secure و encrypt شده همراه با یک proc30 با شبکه خصوصی خودتون برقرار کنید که اگه مونیتور دقیق هم صورت گرفت ، بی نتیجه باشه .
در نتیجه ضریب اعتماد این کار بالاست .
البته کاربران عادی نیازی به این کار ندارند .
-
تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 02:27
البته میتونید ارتباط secure و encrypt شده همراه با یک proc30 با شبکه خصوصی خودتون برقرار کنید
در این مورد یک توضیح میدید ؟ از اصطلاح هاش واقعیتش سر در نیاوردم
بله !! اگر وقت کنم یک Squid نصب و کانفیگ میکنم و واستون عکس میگیرم قرار میدم. اما نمیتونم قول این زودی ها بدم 3-4 روز طول میکشه ! در اسرع وقت باید اینکار کنم
شما مطمئنی همه شرکت ها از این روش استفاده می کنند ؟ یعنی از خود ویندوز سرور استفاده نمی کنند ؟
و اینکه این قضیه کش چیه ؟ که مثلاً می تونند هر کار که به سایتی میره رو ببینند ؟ اینو هم میشه با روش های تونلینگ جلوگیری کرد ؟
و اینکه چطوری کاری می کنند که وقتی میری یاهو تبلیغاتشون هست ؟
و در نهایت این سروری که میگید من منتظر می مونم و پیگیر می شم تا آموزش رو بگذارید فقط می شه طریق راه اندازی چنین سروری هم توی تاپیک آموزش هاتون بزارید ؟
-