فقط محصولات شرکت Symantec از نظر امنیت حرف اول رو میزنن !
Norton چیز خوبیه ولی ریسورس زیادی میخواد .
بعد از نورتون ، بیت دفندر خوب عمل کرده .
فقط محصولات شرکت Symantec از نظر امنیت حرف اول رو میزنن !
Norton چیز خوبیه ولی ریسورس زیادی میخواد .
بعد از نورتون ، بیت دفندر خوب عمل کرده .
تجربه ده بیست ساله بنده کاسپرسکای اینترنت سکیوریتی یا آنتی ویروس هر دوش عالی
دلیل هم اینکه آنتی ویروس های دیگه وقتی نصب میکنی باید از صبح تا شب درگیر رسیدگی به خود آنتی ویروس باشی و شما رو درگیر می کنه ولی کاسپرسکای سایلنت هست!
کی براش قبلا بود به نظرم خودشون منتشر میکردن رایگان که کارشون سکه بشه سال ها کلید براش بود ولی الان نیست و خیلی کم شده و نایاب!
BullGuard Internet Security
![]()
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
منم چند سال پیش از ESET با لایسنس جعلی استفاده میکردم بعدش یه چیزایی از ESET فهمیدم که خیلی ازش بدم اومد و بعدش رفتم BitDefender رو نصب کردم BitDefender واقعاً سیستم من رو خیلی خیلی کند میکرد یه جوری که می خواستم یه Chrome باز کنم باید چند دقیقه صبر میکردم بعدش رفتم دنبال آنتی ویروس دیگه که به پیشنهاد چند منبع سراغ F-Secure آمدم F-Secure واقعاً عالی بود نه سرعت سیستم رو کم میکرد و نه مثل ESET همه سایت های ایرانی رو بلاک میکرد و یعنی همه چیزش عالی بود فقط بدیش این بود که نسخه رایگان یا لایسنس جعل شده نداشت و همیشه باید لایسنس براش می خریدی الانم که خیلی وقته آنتی ویروس ندارم و همون Microsoft Security که پیش فرض روی ویندوز 10 نصب هست فعاله.
به نظر منم خودت مراقب باشی و آنتی ویروس نداشته باشی خیلی بهتره.
کسپرسکی ،بیت دقندر و آویرا آنتی ویروس های خیلی خوب و قدرتمندی هستند
من خودم آویرا استفاده میکنم و راضی هستم
البته همونطور که یکی از دوستان اشاره کرده بودن بعضی وقت ها خودمون به خاطر نصب یک کرک و ... با غیر فعال کردن
آنتی ویرس باعث آلوده شدن سیستم میشم و همیشه نباید آلوده شدن سیستم تقصیر ضعیف بودن آنتی ویروس بندازیم.
تلگرام : @licenseha_ir
BitDefender به همه چی الکی گیر میده
بهترینش کاسپر اسکای اینترنت سکوریتیه البته اگه می خوای خیلی امنیت بره بالا total security نصب کن
رتبه بندی از نظر قدرت شناسایی و حذف ویروس ، Trojan ، Spyware ، Malware ، Worm ، HackTool و سایر بدافزارها.
20 December 2015
هیچ آنتی ویروسی نمیتونه امنیت شمارو تامیین کنه ....
من به شخصه از آنتی ویروس متن باز ClamWin استفاده میکنم هم برای سرور و هم برای کلاینت ...
امنیت خوبی داره و رایگانم هست سرعت بارگذاریشم عالی هستش ...
به نظر من بین تمامی انتی ویروس ها بهترین هست ...
با ترکیب ClemWin و Comodo Firewall امنیت خودتون رو میتونید تا 99 درصد بالا ببرید ...
سلام و درود
مونده چه استفاده ای از سیستم بشه !
در سایت iransetup میتونید مقایسه هاشونو بخونید
خود آویرا قابل قبول هست و بازدهی خوبی داره
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)