-
December 18th, 2015, 08:38
درخواست سرور مجازی صرفا جهت دانلود و آپلود فایل
عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت ارائه دهندگان سرور مجازی .
دوستان بنده یک سرور مجازی میخوام که فقط صرفا جهت دانلود و آپلود توی سرور باشه و اینکه در نتیجه منابع اصن باسم مهم نیست .و فقط میخوام زیاد هنگ نکنه دوستان.لطفا کسانی که تخفیفات ویژه دارند هم پیشنهاد میدهم و اینکه بنده یک سرویس ارزان قیمت میخوام .و اینکه اگه سرویس تون خوب باشه مشتری دائم تون میشم.قیمت مناسب بدید.منتظرتون هستم.
با تشکر.
-
-
December 18th, 2015 08:38
# ADS
-
December 18th, 2015, 08:45
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی صرفا جهت دانلود و آپلود فایل
-
-
December 18th, 2015, 08:50
تخفیف نداره؟این خیلی گرونه.یعنی اگه بخوام 18000 بدم باسم نمی صرفه؟تخفیفی لحاظ نمیکنید؟
-
-
December 18th, 2015, 09:00
عضو انجمن
-
-
December 18th, 2015, 09:08
نمیدونم والا.حقیقتش از مقدار فعالیت شما در این عرصه و تاریخ عضویتتون معلومه کهنه ی کار هستید و قصد من هم این نیستش که بگم شما گران فروش هستید . چیزی که هستش من فقط برای دانلود و آپلود میخوام و ممکنه این کار رو که انجام بدم همون پول سرور در نیاد .منتها کار من کم کم ارتقا پیدا خواهد کرد و قول میدم در صورتی که از سرویس تون راضی باشم مشتری دائمتون باشم و تنها چیزی که باسم مهم هستش هنگ نکنه و اینکه منابه اصن مهم نیست . حال با توجه به گفت های من در صورت صلاح دید اگه امکانش هستش یک تخفیف خوبی بدید که من اول صبحی کارم راه بیفته واجب دارم یا اینکه ممکنه یک آفر دیگه یارزون تر معرفی کنید. با تشکر از شما.(:
-
-
December 18th, 2015, 09:32

نوشته اصلی توسط
4dah
نمیدونم والا.حقیقتش از مقدار فعالیت شما در این عرصه و تاریخ عضویتتون معلومه کهنه ی کار هستید و قصد من هم این نیستش که بگم شما گران فروش هستید . چیزی که هستش من فقط برای دانلود و آپلود میخوام و ممکنه این کار رو که انجام بدم همون پول سرور در نیاد .منتها کار من کم کم ارتقا پیدا خواهد کرد و قول میدم در صورتی که از سرویس تون راضی باشم مشتری دائمتون باشم و تنها چیزی که باسم مهم هستش هنگ نکنه و اینکه منابه اصن مهم نیست . حال با توجه به گفت های من در صورت صلاح دید اگه امکانش هستش یک تخفیف خوبی بدید که من اول صبحی کارم راه بیفته واجب دارم یا اینکه ممکنه یک آفر دیگه یارزون تر معرفی کنید. با تشکر از شما.(:
پردیس هاستینگ از قدیمی ها و حرفه ای ها هستند
-
-
December 18th, 2015, 09:38

نوشته اصلی توسط
hostorder
پردیس هاستینگ از قدیمی ها و حرفه ای ها هستند
ّبله بنده خودمم اشاره کردم و معلوم هستش. اما مثل اینکه حاظر به دادن تخفیف یا دادن آفر دیگه ای نشده. آیا کسی دیگه ای نیستش که ارائه دهنده ی سرور مجازی با مشخصات درخواستی من باشه؟
-
-
December 18th, 2015, 10:14
عضو انجمن
سلام
ماهانه ۱۵ تومان از آمریکا قابل ارایه است
پرداخت پس از تحویل سرویس
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت :
www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
-
-
December 18th, 2015, 10:19
عضو جدید
سلام
ماهیانه 8000تومان
رم 512 با قابلیت نصب ویندوز سرور 2003
تست رایگان
عودت وجه در صورت عدم رضایت
پلن مقرون بصرفه
مشاهده سایر پلن ها
گروه فناوری اطلاعات
آریانیک وب . شماره ثبت 1293
فروش ویژه سرور مجازی-هاست پرسرعت-طراحی وب
تلفن تماس:09126710343
پشتیبانی 24ساعته-آفرهای ویژه-
http://www.aryanicweb.com
-
-
December 18th, 2015, 10:21
عضو انجمن
ببینید ، مصرف شما فقط ملاک نیست.
هزینه های سرور و ...هم اهمیت داره.
شما بگردید برخی هستند با کم کردن کیفیت با قیمت ارزون تر هم سرویس می دند. ولی دیگه با کمتر از 10 کسی بعید می دونم سرویس بده.
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید