-
December 17th, 2015, 19:13
مدیر ارشد
پاسخ : توقیف اکانت در زرین پال به خاطر اعلام مشکل تسویه آنی !!!

نوشته اصلی توسط
samansystems
عزيزان اگر در خصوص حساب کاربری خودشون مشکلی دارن لطفا در تيکت پيگيری کنن.
اگر در خصوص اين يک مورد دارن پيگيری ميکنن اجازه بدن موضوع از طريق تيکت و داخل سايت زرين پال در حال پيگيری هست.
ازينکه شرايط رو درک ميکنيد و اجازه ميديد قوانين سايت بدون فشار از سمت انجمن های متفرقه و به صورت مستقل پيش بره ممنون هستيم.
قطعا اين مورد بدور از غرض ورزی و فشار از سمت اشخاص ثالث پيش بره به نفع ساير عزيزان (چه امروز و چه در آينده) هست.
دوست گرامی اینجا اَنجُمَنِ مُتَفَرِقِه نمی باشد ! انجمن تخصصی وب هاستینگ تاک ، اولین مرجع تخصصی فارسی زبانِ میزبانی وب در ایران است !
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
abbas_majan, bigm, company_hosting, DeLtAvPs, farmanrava, hamid.soltani92, HPxf, menalgeya, mohammadpd, mohsen1771, Mr.Pouria, nevergotme, ourweb, SaeedFazlollahzadeh, SaMaN0861, softlayer, tikweb.ir, مینا-صیفی, xphost, xwoman2, Yas-Host
-
December 17th, 2015 19:13
# ADS
-
December 17th, 2015, 19:15

نوشته اصلی توسط
vahab00
امیدوارم کاربر سامان سیستم از من ناراحت نشه اما به نظرم کارمزدی رو قرار بدند و به جاش رو کاربر منت نذاره که ما داریم رایگان درگاه میدیم پس حق داریم و....
اما گرفتن زرین کارت کار ساده ایه و برای من راحت به دستم رسید
وظيفه ما اين هست بدون منت به کاربران سرويس مناسب با تسويه سريع و با کمترين کارمزد (در شرايط فعلی با کارمزد 0 درصد) رو ارائه بديم.
متاسفانه بعضی از کاربران هنوز در خصوص رويه دريافت زرين کارت هم اطلاعی ندارن ولی اطلاعات اشتباه رو در تاپيک های مختلف در خصوص دريافت زرين کارت اعلام ميکنن که نمونه اون در تاپيک های مختلف وجود داره.
به هر حال اميدواريم با توسعه سرويس های زرين پال و عمومی تر شدن سرويس خط اعتباری بتونيد سرويس با کيفيت دلخواه رو در زرين پال تجربه کنيد.
ویرایش توسط Ramin : December 17th, 2015 در ساعت 19:16
دلیل: پست نقل قول شده حذف شده است
-
-
December 17th, 2015, 19:15
اگه انجمن متفرقه هست چرا شما توش حضور دارید جناب سامان سیستم ؟
-
تعداد تشکر ها ازkarjoo به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2015, 19:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
عزيزان اگر در خصوص حساب کاربری خودشون مشکلی دارن لطفا در تيکت پيگيری کنن.
اگر در خصوص اين يک مورد دارن پيگيری ميکنن اجازه بدن موضوع از طريق تيکت و داخل سايت زرين پال در حال پيگيری هست.
ازينکه شرايط رو درک ميکنيد و اجازه ميديد قوانين سايت بدون فشار از سمت انجمن های متفرقه و به صورت مستقل پيش بره ممنون هستيم.
قطعا اين مورد بدور از غرض ورزی و فشار از سمت اشخاص ثالث پيش بره به نفع ساير عزيزان (چه امروز و چه در آينده) هست.
نیمی از مشتری درگاه های پرداخت از همین انجمن های متفرقه ای که میگین جذب میشن 
قبلا سرویس داشتم ازتون مشکلی خاصی نبود و اوکی بود
اما نحوه برخورد شما درست نیست در حداقل در انجمن
درسته طبق قوانین انجام شده اما ....
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
تعداد تشکر ها ازamin0181 به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2015, 19:17

نوشته اصلی توسط
Ramin
دوست گرامی اینجا اَنجُمَنِ مُتَفَرِقِه نمی باشد ! انجمن تخصصی وب هاستینگ تاک ، اولین مرجع تخصصی فارسی زبانِ میزبانی وب در ایران است !
مدير گرامی کسی در مورد اولين بودن صحبتی نکرد!
لطفا مورد رو با دقت بيشتری مطالعه کنيد.
همچنين بر اساس قوانين انجمن تخصصی وب هاستینگ تاک اگر موردی هست از مسير خودش (تذکر و پيام خصوصی) اعلام کنيد بهتر هست.
با اين حال تلاش ما اين هست اين موضوع بدور از فشار وارد از سمت انجمن تخصصی وب هاستینگ تاک يا ساير موراد و تنها از مسير مشخص خودش (تيکت در وبسايت) پيگيری بشه و ازينکه شرايط سرويس دهی رو درک ميکنيد ممنون هستيم.
ویرایش توسط samansystems : December 17th, 2015 در ساعت 19:19
-
-
December 17th, 2015, 19:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
دوست عزیز مسلما تعیین صاحب حق و حقوق از دست رفته از حدود اختیارات این انجمن خارجی می باشد. در این زمینه پیشنهاد بنده این است سعی در حل مشکل به صورت مسالمت آمیز با این شرکت داشته باشید. این موضوع به نفع دو طرف است .
در صورتی که اکانت شما موجودی ندارد به نظر بنده ( نظر شخصی ) اصرار شما با وجود این موضوعات برای ادامه استفاده از خدمات صحیح نمی باشد.
در صورتی که موجودی ریالی در اکانت شما وجود دارد برای دریافت موجودی با ایشان مکاتبه فرمائید به هر حال مطابق اطلاعاتی که بنده دارم حداقل این است که رقم موجودی باید برای شما ارسال شود و شما از ادامه استفاده از خدمات سایت ( به هر دلیل که ارائه دادند ) محروم شوید.
مجددا تاکید می کنم اگر طی مراحل شرح داده شده مشکل را برطرف نمائید به نفع دو طرف است.
در غیر این صورت مطابق قوانین کشوری حق تشکیل پرونده در نزدیکترین مرکز پلیس فتا به محل زندگی خود را دارید. پس از تشکیل پرونده از طریق پلیس برای دریافت حقوق شما اقدام خواهد شد.در صورتی که همچنان از طریق پلیس مشکل برطرف نشود پرونده جهت رسیدگی به شعب دادسرای جرائم رایانه ارسال می شود و احضار رسمی جهت حضور در شعبه مذکور برای دو طرف ارسال خواهد شد. در نهایت قاضی در این خصوص حکم صادر خواهد نمود.پرونده هایی که موضوع آنها تصرف مال غیر است رسیدگی جدی تری دارند
مطابق قوانین انجمن تاپیک به زودی غیرفعال خواهد شد
موفق باشید
با تشکر از شما
چنانچه اکانت من فعال نشود حتماً از مراجع ذیصلاح پیگیری خواهد شد.
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
-
تعداد تشکر ها ازSaMaN0861 به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2015, 19:20
عضو انجمن
درود
من نمیخوام طرف کسی رو بگیرم
هر کسم ناراحت بشه مهم نیست امید وارم حساب مارو طی رابطه در سیبا پال مسدود نکنند
ولی این حرکت زرین پال غیر حرفه ای بوده
من انتقاد میکنم از سیبا پال که مدتی با سایتشون مشکل داشتیم
ولی خدارو شکر رفع شده
پلاگین هاشون اوایل مشکل داشت که رفع شد
حتی برای بررسی مشکلاتشون دسترسی دادیم به سایتمون که ببینند و با خوش رویی همیشه با بنده برخورد کردند
ولی این طرز که یک نفر انتقادی کند و مدیر فلان سایت با عناوین غیر مرتبط بیاد اکانت این بنده خدا رو ببنده کار غیر حرفه ای هستش و شخصا سعی میکنم زرین پال رو به هیچ کس توصیه نکنم
و کلا داخل نت این مسئله یقینا مثل بمب صدا خواهد کرد و امید وارم مدیر محترم زرین پال اقدامات لازم رو جهت رفع این مشکل انجام دهند ورگنه در آینده نزدیک با این سیاست کاری دچار مشکل خواهند شد
من حرفم رو رک میزنم از کسیم ترسی ندارم
امید وارم مشکلات همه به خیر و خوشی رفع شود
موفق باشید
بدرود
-
تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2015, 19:22
اگر ایشون قوانین شما رو امضا کنند و بفرستند چه چیزی عوض میشه ؟شما حتی طبق قانون خودتون هم عمل نکردیدکدوم قانون میگه هر کس انتقاد محترمانه کرد حسابشو مسدود کنید ؟
-
تعداد تشکر ها ازkarjoo به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2015, 19:27
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
samansystems
مدير گرامی کسی در مورد اولين بودن صحبتی نکرد!
لطفا مورد رو با دقت بيشتری مطالعه کنيد.
همچنين بر اساس قوانين انجمن تخصصی وب هاستینگ تاک اگر موردی هست از مسير خودش (تذکر و پيام خصوصی) اعلام کنيد بهتر هست.
با اين حال تلاش ما اين هست اين موضوع بدور از فشار وارد از سمت انجمن تخصصی وب هاستینگ تاک يا ساير موراد و تنها از مسير مشخص خودش (تيکت در وبسايت) پيگيری بشه و ازينکه شرايط سرويس دهی رو درک ميکنيد ممنون هستيم.
سلام
دوست عزیز بر اساس منطق خودمان و جایگاهی که از کلمه استفاده نمودید . "انجمن متفرقه" را توهین به این جمع بزرگ و کلیه کاربران آن تلقی نمودیم ! و به همین دلیل از مسیر عمومی مطابق توهینی که از همان مسیر انجام شده بود. به عنوان گوشزد جمله فوق خدمت شما گرامی ارسال شد ! به جای استفاده از کلمه "انجمن متفرقه" استفاده از عبارت" انجمن وب هاستینگ تاک" منطقی تر و محترمانه تر بود. ترکیب کلمه "متفرقه" و کلمه "انجمن" بی نهایت معنی در زبان شیرین پارسی می تواند داشته باشد !
از طریف انجمن به هیچ وجه ممکن فشار وارد نشده است و این جزو اختیارات ما و سیاست فعالیت ما نمی باشد ! تنهایی راهنمایی مطابق واقعیت و قوانین خدمت کاربر ارسال شد و قصد ارائه راه حل برای مشکل وجود داشت !
موفق باشید
ویرایش توسط Ramin : December 17th, 2015 در ساعت 19:32
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2015, 19:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با تشکر از شما
چنانچه اکانت من فعال نشود حتماً از مراجع ذیصلاح پیگیری خواهد شد.
در پروسه پیگیری اگر کمکی بتونیم بکنیم بهتون حتما انجام میشه
امید وارم با آفلاین شدن مدیریت زرین پال به اندیشیدن درباره این موضوع بپردازند و از حرکت های ناگهانی خودداری کنند
چون به ضرر برندشون میشه
ویرایش توسط xphost : December 17th, 2015 در ساعت 19:41
-
تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید