معمولا هم همین طور در نظر میگیرن برای هارد ها که فایل هایی که نیاز به سرعت بالا در خواندن و نوشتن دارن از منند دیتابیس ها که به مرور زمان حجمشون سنگین تر میشه و نیاز به سرعت بیشتر براشون احساس میشه از هارد های اس اس دی استفاده میکنند. البته فراموش نکنید که سرعت بالا در مقدار اطلاعاتی که بر روی هارد هست و همچنین کش ال 3 پردازشگر و از همه مهم تر به خود پردازشگر و همچنین رم هم بستگی داره. هارد های اس اس دی به خودی خود نمی تونند که سرعت را بالا ببرند ولی وقتی که در یک سرور قوی از هارد اس اس دی استفاده شود سرعت رو به طور محسوس زیاد می کنه.
برای استفاده از رید هم حالا باز بستگی به سلیقه و نحوه کاربریتون داره.
به نظر من بهتر هست که پردازشگر رو از نوع ویژه سرور آن استفاده کنید مثل ای 3 و ای 5 که مد های خیلی قوی تری نسبت به آی 7 هستند.
بیشتر از 32 گیگ رم به نظر من هزینه اضافه هست ولی باز ممکن هست که 64 و یا حتی بیشتر مانند 128 هم استفاده بشه ولی خودم هیچ وقت از 32 بالاتر سرور تهیه نکردم :دی
با همین بودجه می تونید از بهترین دیتاسنترهای دنیا هم سرور تهیه کنید. بستگی به سایت هایی داره که روش میزبانی میشه. مثلا کپی رایت مهم هست یا خیر و سوالاتی از این قبیل.
در آخر نظر بنده این هست که سروری با پردازشگر قوی و رم 32 تهیه شود چون سایت های پربازدید هم دارین و همینطور که سایت های وردپرسی هم رم زیادی رو اشغال میکنند.