-
December 16th, 2015, 20:41
عضو دائم
پاسخ : بی کی اعتماد کنیم ؟؟؟؟؟توضیحات من

نوشته اصلی توسط
sarwhost
سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران و دوستان عزیز
از دیروز متاسفانه مشکلی پیش اومده من کامل توضیح میدم خودمم در اختیار کاربران میخواهید شکایت کنید اعدامم کنیدئ یا هر چی فقط خواهش میکنم ازتون فقط 1 دقیقه خودتونو جای من بگذارید و بگید که چیکار باید میکردم و کوتاهی من چی بوده
چندین وقت بود که ما پولهای هتزنر رو از طریق صرافی اتقال میدادیم همانگونه که میدونید در شرایط حال صرافی ها بهترین گزینه برای کاهش ریسک بودند هرچند کارمزدهاشون چند برابر بود اما ما برای اطمینان این کارمزدهارو میدادیم
دیروز صبح از شرکت همکارم زنگ زدو گفت که سرورها لوک شدن من رفتم شرکت و زنگ و یمیل به دیتاسنتر گفتند بخاطر فاکتور هاهست من دوباره فاکتور که صرافی رسید ان را بهم داده بود بهشون فرستادم گفتن که چیزی با این عنوان نیامده حساب ما هر چی گفتم مرد شما تایید کرده بودید فاکتورهارو چطور الان انکار میکنید گفتن نیامده زنگ زدم صرافی گفت که از ترکیه پیگیری میکنه بعد از چند بار زنگ زدن به صرافی که هنوز نتونسته پی
گیری کنو این حرفا من دیدم تا بیاد این پیگیری کنه خیلی طول میکشه مبلغ هر فاکتور هم به پول ایران حدودا ده و خورده ای هست 3.5 خودم داشتم دیدم کاری ازم بر نمیاد یک ماشین روا داشتم بخدا 1ماه پیش 13میلیون ازم خواسته بودن دیروز توعرض 1 ساعت رفتم بنگاه قولنامش کردیم بنگاهیه دید من تو اون لحظه پول لازمم ماشینو 7و هشصد برداشت خلاصه این ور اون ور دیدم چاره ای ندارم دادم رفت ماشین 13 میلیونی رو 7تومان دادم
اومدم بایکی از همکارا که تو کار ارز هست از انجمن پرشین تولز هماهنگ کردم که از فاکتورهارو پرداخت کردیم به هتزنر گفتم امکانش هست بازکنیدتا بقیه فاکتور هارو پرداخت کنم سرورهارو باز کنید تا پیگیری کنم گفتن باید همه فاکتور پرداخت بشه هر چی التماس فقط ایمیل قبلی رو برام ریپلی میکردند
امروز اول وقت رفتم صرافی که نه باز بود نه گوشیش روشن بود رفتم اگاهی اسمش از دهنم در اومد بهم گفتن به جمع مال باختگان خوش اومدی تو 5مین نفری بیا اضهاراتتو بگو به یکی دلار تقلی داده به یکی میخواشته بده دلار نداده و....
از این وور دیدم چاره ندارم رفتم بانک خواهش تمنا اشنا پیدا کن و فلان یه وام 15میلیونی جور کردم سندخانه پدرو بردم گفتن 10-15 روز طول میکشه هر چی گفتن من الان نیاز دارم خلاصه زیر بار نرفت بریسه نمیدونم گفت اصتعلامات این حرفا
گوشی من بله خاموشه و شرکت هم جواب نمیدیم چون از دیروز برخی از مشتری ها زنگ زدن فش دادن هر چند حق دارند ولی واقعا کم کاری من چی بوده که انجام ندادم ؟؟؟
متاسفانه در حال حاضر توان پرداخت هر دو فاکتور رو ندارم و منتظر وام هستم اگر کسی توی هتزنر اشنا داره سرورهارو باز کنن سرورها باز رو پای کنم
باز هم میگم من کت بسته در اختیار شما هستم شکایت میکنید هر چیزی من پایش هستم ادرس هم هست هر کسی خواست حضوری تشریف بیاره من در خدمتش هستم
اول دوست عزیز بهتره برای هاستینگ و ... بیایین دیتاسنتر های داخل ایران که الان حداقل از هتزنر دله کیفیت شون بهتر و اخلاق بهتری دارن و کلاهبرداری در کار نیست و درگیر ارز باشین .
دوم فقط میشه تآسف خورد که انسانیت بعضی مواقع خیلی زیر سوال میره . امیدوارم مشکلتون زود تر حل بشه .
-
-
December 16th, 2015 20:41
# ADS
-
December 16th, 2015, 20:44
عضو جدید
همین که اینطور مسئولیت شناس هستین توی کارتون خیلی با ارزشه و نشونه شرافت شماست.این مشکل هم حل خواهد شد.فکر میکنم بهترین کار قرض کرفتن از نزدیکانتون باشه.گرچه میدونم این گزینه رو قبلا بهش فکر کردین.
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
-
-
December 16th, 2015, 21:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
در سیستم بانکی در خارج از کشور زمانی که شما پرداختی انجام میدهید توسط ویزا یا کردیت تا زمانی که پول کافی در حساب شما نباشد و درگاه واسط که مسئول انجام این مورد میباشد پرداخت را تایید نکند فاکتور شما پرداخت شده نمیباشد. اگر ایشون ایمیلی مبنی بر تایید پرداخت فاکتور دارند میتوانند در webhostingtalk.com تاپیک ایجاد کنند تا rep دیتاسنتر بیاید و توضیح بده.
موفق باشید
یعنی اصلا نخواندید متن پست استارتر رو! ایشون رفتن از صرافی حواله زدن و فقط یک رسید ساختگی صرافی به ایشون داده. فاکتور ایشون پرداخت نشده! فقط آنها اعتماد کردن به تصویر رسید حواله و منتظر وصول قطعی بودند.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2015, 21:13
برای اتفاقی که افتاده متاسفم.
اگر بازاری آشنا دارید میتونید باهاشون معامله کنید که به شما جنس قسطی میفروشن و به شما شخصی معرفی میکنند که نقدی از شما بخره. اینجوری میتونید نقدینگی را زیاد کنید و ماههای بعد جبران کنید.
خیلی هم ریسک بالا نکنید که صد در صد بتونید اون پول را از تمدید مشتری در بیارید. چون امکان اینکه درصد زیادی از مشتریها بخاطر کسراعتماد تمدید نکنند وجود داره و سود شما کم میشه. درست نبود که توی این موقعیت این موضوع را مطرح کنم اما لازم بود یادآوری کنم که آمادگی این موضوع را هم داشته باشید.
خدا خودش کمکتون کنه انشاءالله.
-
-
December 16th, 2015, 21:52

نوشته اصلی توسط
sarwhost
از دیروز متاسفانه مشکلی پیش اومده من کامل توضیح میدم خودمم در اختیار کاربران میخواهید شکایت کنید اعدامم کنیدئ یا هر چی فقط خواهش میکنم ازتون فقط 1 دقیقه خودتونو جای من بگذارید و بگید که چیکار باید میکردم و کوتاهی من چی بوده
چندین وقت بود که ما پولهای هتزنر رو از طریق صرافی اتقال میدادیم همانگونه که میدونید در شرایط حال صرافی ها بهترین گزینه برای کاهش ریسک بودند هرچند کارمزدهاشون چند برابر بود اما ما برای اطمینان این کارمزدهارو میدادیم
دیروز صبح از شرکت همکارم زنگ زدو گفت که سرورها لوک شدن من رفتم شرکت و زنگ و یمیل به دیتاسنتر گفتند بخاطر فاکتور هاهست من دوباره فاکتور که صرافی رسید ان را بهم داده بود بهشون فرستادم گفتن که چیزی با این عنوان نیامده حساب ما هر چی گفتم مرد شما تایید کرده بودید فاکتورهارو چطور الان انکار میکنید گفتن نیامده زنگ زدم صرافی گفت که از ترکیه پیگیری میکنه بعد از چند بار زنگ زدن به صرافی که هنوز نتونسته پی
گیری کنو این حرفا من دیدم تا بیاد این پیگیری کنه خیلی طول میکشه مبلغ هر فاکتور هم به پول ایران حدودا ده و خورده ای هست 3.5 خودم داشتم دیدم کاری ازم بر نمیاد یک ماشین روا داشتم بخدا 1ماه پیش 13میلیون ازم خواسته بودن دیروز توعرض 1 ساعت رفتم بنگاه قولنامش کردیم بنگاهیه دید من تو اون لحظه پول لازمم ماشینو 7و هشصد برداشت خلاصه این ور اون ور دیدم چاره ای ندارم دادم رفت ماشین 13 میلیونی رو 7تومان دادم
اومدم بایکی از همکارا که تو کار ارز هست از انجمن پرشین تولز هماهنگ کردم که از فاکتورهارو پرداخت کردیم به هتزنر گفتم امکانش هست بازکنیدتا بقیه فاکتور هارو پرداخت کنم سرورهارو باز کنید تا پیگیری کنم گفتن باید همه فاکتور پرداخت بشه هر چی التماس فقط ایمیل قبلی رو برام ریپلی میکردند
امروز اول وقت رفتم صرافی که نه باز بود نه گوشیش روشن بود رفتم اگاهی اسمش از دهنم در اومد بهم گفتن به جمع مال باختگان خوش اومدی تو 5مین نفری بیا اضهاراتتو بگو به یکی دلار تقلی داده به یکی میخواشته بده دلار نداده و....
از این وور دیدم چاره ندارم رفتم بانک خواهش تمنا اشنا پیدا کن و فلان یه وام 15میلیونی جور کردم سندخانه پدرو بردم گفتن 10-15 روز طول میکشه هر چی گفتن من الان نیاز دارم خلاصه زیر بار نرفت بریسه نمیدونم گفت اصتعلامات این حرفا
گوشی من بله خاموشه و شرکت هم جواب نمیدیم چون از دیروز برخی از مشتری ها زنگ زدن فش دادن هر چند حق دارند ولی واقعا کم کاری من چی بوده که انجام ندادم ؟؟؟
متاسفانه در حال حاضر توان پرداخت هر دو فاکتور رو ندارم و منتظر وام هستم اگر کسی توی هتزنر اشنا داره سرورهارو باز کنن سرورها باز رو پای کنم
باز هم میگم من کت بسته در اختیار شما هستم شکایت میکنید هر چیزی من پایش هستم ادرس هم هست هر کسی خواست حضوری تشریف بیاره من در خدمتش هستم
,وضعیت کاملا قابل درک است!
مساله رو جوری نگه دارید که بشه اطلاعات رو برگردوند و حالا بهدش خدا بزرگه!
بهترین کاری که میتونید بکنید الان فقط مدارا کردن با مشتری هاست!
پیشنهاد میکنم سعی کنید تا جایی که میشه خسارات مشتری رو هرطوری هست برطرف کنید
اگر هم نیازی به کمک بود 09353225846 رحیمی
-
-
December 16th, 2015, 22:15
با سلام خدمت دوستان
بنده هم یکی ار مشتریان سرو ای تی هستم
از خدماتشون راضی هستم
(فقط اطلاعات از روی سرور نپره مشکلی نیست)
در مورد این مشکل هم باید صبر کنیم ببینیم اقای اسکندری چه کار خواهند کرد
از دوستان هم انتظار میره همکاری داشته باشند
-
تعداد تشکر ها ازho0ti به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2015, 22:17

نوشته اصلی توسط
ho0ti
با سلام خدمت دوستان
بنده هم یکی ار مشتریان سرو ای تی هستم
از خدماتشون راضی هستم
(فقط اطلاعات از روی سرور نپره مشکلی نیست)
در مورد این مشکل هم باید صبر کنیم ببینیم اقای اسکندری چه کار خواهند کرد
از دوستان هم انتظار میره همکاری داشته باشند
مشتری خوب، و با درک بالا! لطفا، در این زمان ها از سرویس دهنده خود حمایت کنید انشالله که مشکل برطرف شود
-
-
December 17th, 2015, 00:59
سلام
واقعا متاسفم ، به نظر بنده هم پرداخت ماه بعدی رو دوستان بزنن مشکل شما تا حدی رفع میشه.
فقط میتونم بگم ما ایرانی ها فقط ادعای خوبی داریم !
-
-
December 17th, 2015, 01:33
عضو دائم
با عرض سلام و احترام
سعید خان واقعا بابت این مورد متاسفم اما خوب صرافی به صورت مستقیم برای دیتاسنتر ها درست نیست و بهترین راه تهیه ویزا کارت و حواله به ویزا کارت و سپس پرداخت توسط ویزاکارت خودتان بوده که این مورد میتونست جلوی خیلی موارد رو بگیرد
مورد دیگر اینکه در ایران پرداخت کننده های معتبر زیاد داریم که برای سرعت عملکرد میشد به آنها مراجعه بکنید که طبیعتا از سابقشون میشه فهمید که مشکلی در سورسشون ندارند
به هر حال کمکی اگر در رابطه با روند رایزنی داشتید میتوانیم در تیکتینگ به شما کمک بکنیم که انشا الله اگر بشه مشکل را با گفت و گو حل کرد
البته این بستگی به قدمت پنل شما نیز دارد .
با تشکر
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2015, 02:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarwhost
با سلام و احترام.
اقا من یک سوال از شما و دیگر دوستان مثل شما دارم.
شما که اینقدر مشکلات هتزنر رو میبینید و می دونید ، به چه علت سرور از این کمپانی میگیرید ؟
امیدوارم مشکلتون حل شه.
لطفا پاسخ کامل به سوال من بدید.
ممنونم.
-