-
November 7th, 2015, 09:51
حداقل مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز برای یک سرور مجازی دات نت با بازدید کننده کم؟
سلام به همگی
من یک سایت فروشگاهی دارم که هنوز بازدید کننده زیادی نداره ولی نسبتا خود سایت و اسکریپ هاش سنگینه. من از CMS ناپ کامرس Nopcommerce استفاده می کنم.
قبلا سایتم روی سرورهای اشتراکی ایران هاست بود ولی نمیدونم یهو چی شد که سایتم سرعت لودش اومد پایین و تو log سایت دیدم App Pool ریست میشه هر یک دقیقه.
خلاصه اینور بپرس اونور ببین بالاخره نفهمیدم مشکل سایتم چیه.(مسولین هاست می گفتن منابع زیاد میگیره) حالا می خوام یه سرور مجازی بگیرم. ولی نمیدونم حداقل سخت افزار مورد نیازش باید چقدر باشه.
Technology & System Requirements برای فروشگاه سازم ایناست:
- Supported operation systems:
- Windows 8
- Windows 7
- Windows Server 2008
- Windows Server 2012
- Supported web servers:
- Internet Information Service (IIS) 7.0 or above
- ASP.NET 4.5 (MVC 5.0)
- Microsoft .NET Framework 4.5.1 or above
- Supported databases:
- MS SQL Server 2008 or above
- MS SQL Server Compact 4.0 or above
- MS Visual Studio 2012 or above (with MVC 5.0 installed). Required for developers who want to edit source code
If you're going to use multi-store feature with SSL, then Windows Server 2012 with IIS 8 is required because SNI (Server Name Indication) support.
فعلا هم از ssl استفاده نمی کنم. یکی میگفت 1gb رم کمه اگر ویندوز و کنترل پنل نصب کنی. نمی دونم خود sql server هم رم میگیره.
می خوام بدونم چه کانفیگی برای سایتم در حالتی که بازدید کننده زیادی نداره مناسبه؟
-
-
November 7th, 2015 09:51
# ADS
-
December 14th, 2015, 23:15
پاسخ : حداقل مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز برای یک سرور مجازی دات نت با بازدید کننده کم؟
-
-
December 15th, 2015, 00:18
عضو انجمن
پاسخ : حداقل مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز برای یک سرور مجازی دات نت با بازدید کننده کم؟
سلام
نظر شخصی : برای ویندوز من هیچ وقت سرویس زیر 4 گیگ رم و 2 گیگ پردازش نگرفتم Asp+Mssql مخصوصا ویندوز 2012
ممکنه سایت شما مشکل پیدا کرده باشه باید سایت چک بشه.
برای شماهم 100% در حال حاظر هاست پیشنهاد میدم چون از نظر مادی vps فعلا ارزش نداره
از مدیریت و... شم بگزریم
-
-
December 15th, 2015, 01:18
عضو انجمن
ویندوز 2012 خودش 2 گیگ رم میخواد
با MSsql و بقیه برنامه ها شما باید لاقل شش گیگ رم داشته باشی
-
-
December 15th, 2015, 11:40
عضو انجمن
ویرایش توسط data20 : December 15th, 2015 در ساعت 11:42
-