های وب اوایل تو شهر ما خوب بود الان سرعت لود صفحات سایت های میزبانی شده خارج و دانلود خیلی پایین اومده
سرویس 8 مگ گرفتیم 400 کیلوبایت دانلود میده !!
صبانت چطوره ؟؟
های وب اوایل تو شهر ما خوب بود الان سرعت لود صفحات سایت های میزبانی شده خارج و دانلود خیلی پایین اومده
سرویس 8 مگ گرفتیم 400 کیلوبایت دانلود میده !!
صبانت چطوره ؟؟
به زودی ...
متاسفانه توی بعضی شهرها مردم از دست مخابرات خیلی شاکی هستند .
یکی از دوستان توی قم و یکی دیگه از دوستان توی قزوین از مخابرات سرویس گرفته بودند ... ما هر دفعه کنفرانس میذاشتیم اینا حداقل ده بار قطع میشدند و پس از چند دقیقه دوباره وصل میشدند ...
خودشون هم میگفتن که توی شهرشون مخابرات یه مدت زمانی مناسب بوده ولی بعدش دچار قطعی های زیاد شده ...
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
واقعا این معضل بزرگ اینترنت ایران کی حل خواهد شد؟ به خدا خجالت آوره. تو کشورهای دیگه از نور لامپ اینترنت وایرلس فانتوم میگیرن انوقت این جناب اقای پرزیدنت ایکس از خودش تعریف میکند که اینترنت پرسرعت را همگانی کردیم. لابد تو ساختمان مجلس وقتیکه دارن سیاستهای کلان تعیین میکنند خوبه ولی وقتی قراره منفعتش به ملت برسه نتیجه ملموس نیست. آخه یکی نیست بگوید کدام اینترنت پرسرعت؟ هنوز خیلی از سیم کشی ها قدیمیه ، کو فیبرنوری درستو درمون؟ همه میدانند این همان اینترنت لاک پشتی قدیمه فقط سیخ کردن تو اونجاش داره زور میزنه بِدَوِه.
از ابتدا با 2020 کار میکردم و همچنان راضی ام ...
آسیاتک چند ماهی هست دارم . قطعی داره یه روزایی که قبلش اس ام اسش برام میاد ولی در کل خوبه . سرعت 10 مگ گرفتم . 1.2 سرعت دانلود میده . شبا هم از سرور های آسیاتک سرعت همین هست و راحت فیلم و سریال هام رو دانلود میکنم
اینترنت فقط شاتل خدا به نامحدودش برکت بده ماهی 30ت میدیم تا 50گیگ هم بدون افت سرعت دانلود میکنیم با 180کیلوبایت ولقعا جر خورده بودم از زدن شارژ
با سلام و درود خدمت شما
آسیاتک توصیه میشه ، ولی همه چیز روی ریزمصرف ها ثبت میشه و اگر به نظرتون تخلفی میکنه با سامانه 195.ir بخش ارتباطات زیر ساخت و ثبت درخواست میتونید پیگیری کنید و بهتر به جواب و راه حل خواهید رسید.
موفق باشید
3-4 سال های وب داشتم، الان 5ماهه آسیاتک دارم.
پهنای باند 4مگ ( روی6مگ تنظیم بود). ولی میگن شهر ما یا خط تلفن ما تا 2مگ بیشتر ساپورت نمیکنه. چه شیر تو شیری شد جریان این پهنای باندش . . .
سرعت و کیفیتش بد نبود انصافا یک بار هم نیازی نشد زنگ بزنم پشتیبانی یا اینور اونور. بجز این هفته که قطع و وصلی زیادی پیش اومد ( ظاهرا سراسریه )
توی یک ماه اخیر مصرف حجمم رفته بالا که گفتم برم نامحدودشو تست کنم ببینم چطوره!
پایان سرویس قبلیم تا 1 مهر 95 بود. که از تغییر سرویس زدم به حجمی. و شروع سرویس جدید 2تا گزینه داره ( شروع از امروز - شروع از انتهای سرویس ) که من زدم از انتهای سرویس
طبیعتا باید از انتهای سرویس که میشه 95/07/01 تا یک ماه بعدش یعنی 95/08/01 اعمال میشد.
اما بعد از سفارش و پرداخت این نتیجه حاصل شد: پایان سرویس 94/10/22
زنگ زدم پشتیبانی استان، میگه همینه که هست!! + اینکه بعد از میزان مشخصی که استفاده کنید سرعت میاد روی 64 !!!
در حالی که روی سایت اصلا همچین چیزی نبوده و نیست. یعنی اطلاع رسانی در این مورد نکردن کلا..
حجمیش واقعا خوبه، ولی سرعت سرویس نامحدودش از دیال آپ هم بدتره.
تا امروز راضی بودم ولی خب بعد از این قضیه نظرم رو آسیاتک تغییر کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)