ممنون
من فردا پس فردا میشه یک ماه سرورم ک خرید فاکتورا کجا و چطوری پرداخت کنم؟
2.داداش شما ک سرور مستقیم می گیرم همون موقعی ک سفارش دادید سرور رو پولشو می دید یا اخر ماه
ممنون
من فردا پس فردا میشه یک ماه سرورم ک خرید فاکتورا کجا و چطوری پرداخت کنم؟
2.داداش شما ک سرور مستقیم می گیرم همون موقعی ک سفارش دادید سرور رو پولشو می دید یا اخر ماه
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
حالا ک مشخص شده از کجا پرداخت کنم این فاکتورو از کجای پنل
- - - Updated - - -
دوست گرامی ممنون میشم در ادلمه بحث همکاری کنی+دوستای دیگه
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟
خب این فاکتورا دقیا کجای پنل ایجاد
و از کجا بفهمم کی ایجاد میشن
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟؟؟
شما خرید اولتون هست؟ اگر خرید اول هست معمولا یکی دو روز بعد فاکتورش براتون ایجاد میشه و ایمیل میشه
در قسمت Invoices در پنل هتزنر میتوانید فاکتور را مشاهده کنید
اگر قبلا پرداختی داشتین در هتزنر باید در همین Invoices که برین دقیقا زده چند بار در ماه و در چه روزی در ماه فاکتور براتون ایجاد میشه
بعد مثلا اگه در فلان روز برام فاکتور ایجاد شه باید در همین بخش invoices پرداخت کنم؟
یکم توضیح بیشتر میدی ممنون
بله شما فاکتور که براتون ایجاد میشه اول براتون ایمیل میشه . بعد در همین قسمت Invoices میتوانید ان را مشاهده کنید و با paypal آن را پرداخت کنید . بعد حالتش از پرداخت نشده به پرداخت شئده تغییر میکنه
بعد خریدهای دیگه هم داشته باشین نیاز نیست همون موقع هزینشو بدین . هزینه شو براتون توی همان روزی که مشخص کرده یک جا فاکتور میکنه
اگر 10 تا سرور هم بگیرین . کل فاکتورهاش در یک روز برای شما ایجاد میشه و یک روز باید انها را یک جا پرداخت کنید
مثلا ی مثال توضیح بده
من امروز مثلا سرور خریدم با ی سابنت
حالت اول؟ اگه اولین خریدم باشه چی میشه چه موقع باید پرداخت کنم
حالت دوم :اگه اولین خریدم نباشه چی میشه و کی باید پرداخت کنم
حالت سوم::invoicesدقیقا کجا پنل هتزتز هس؟
- - - Updated - - -
ممنون میشم س حالت بگی
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)