سلام دوستان
ما دوتا دامنه داریم، یکی "پالیز هاست - palizhost.com" و یکی "ایران یس آپ - iranyesup.com" به نظر شما برای برند سازی هاستینگ روی کدوم یکی از نام ها سرمایه گذاری کنیم بهتر است؟
سلام دوستان
ما دوتا دامنه داریم، یکی "پالیز هاست - palizhost.com" و یکی "ایران یس آپ - iranyesup.com" به نظر شما برای برند سازی هاستینگ روی کدوم یکی از نام ها سرمایه گذاری کنیم بهتر است؟
همین پالیز هاست خوبه
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
یس آپ اسم دیتاسنتر کانادایی هم هست و ممکنه بعدا مشکل ساز بشه.
من جای شما بودم به دنبال اسم و برندی بهتری بودم و پالیز هاست رو هم انتخاب نمیکردم (نظر شخصی).
سلام
پالیز هاست
زیبا و کوتاه
در انتخاب دامنه اصلا عجله نکنید
ویرایش توسط Statyab : December 10th, 2015 در ساعت 23:23
پالیز هاست مطمئناً بهتره اما کاش اسم های دیگه رو هم چک می کردید. اسم های سر سنگین تر.
اگر خواستید من یه دامنه بلا استفاده با اسم pchost دارم که میفروشمش![]()
با من در ارتباط باشید
مشاوره راه اندازی کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ با 9 سال سابقه کار
پذیرش سفارشات طراحی و راه اندازی سایت
خب پالیز هاست حتما از اون یکی و حتی از pchost بهتره! ولی باید اول از همه خود شما که صاحب برند می شوید نام خود را دوست داشته باشید. بنظر من برای چنین شغلی باید دامنه های ir - net - com را بخرید و فقط به یکی از اونها اکتفا نکنید.
بعضی دامنه ها شاید کوتاه باشن
ولی معنا خاصی ندارن
یه سری اسم ها درسته یه کم طولانی ان اما گویا و پر معنان و تلفظشون قشنگه
الان پالیز هاست به نظر من معنی خاصی نداره!
با سلام
پالیز هاست بهتر هستش
سلام - پالیز هاست بهتره اما اگر میخواین برند سازی کنین به نظر بنده (جسارت نباشه ها) بازم جستجو کنین حتما اسم های بهتری به زهنتون میرسه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)