سلام
اطلاعات جیمیلم رو ب یکی از دوستان دادم و الان برای اذیت و مسخره بازی میاد و مپ و جم رو تعغییر میده !
از جیمیل اقدام کردم . گزینه remove نبود!
اطلاعات هم عوض کردم ولی باز هم کانکته!!!
میشه کمک کنید
سلام
اطلاعات جیمیلم رو ب یکی از دوستان دادم و الان برای اذیت و مسخره بازی میاد و مپ و جم رو تعغییر میده !
از جیمیل اقدام کردم . گزینه remove نبود!
اطلاعات هم عوض کردم ولی باز هم کانکته!!!
میشه کمک کنید
سلام.
تا اکانتش درون بازی عوض نکنه همونجور وصل هست. اگه از بازیش یک بار وارد اکانت دیگه ای بشه دیگه نمیتونه مجددا به اکانت شما وارد بشه.
مشکل اینجاست که دیسکانکت نمیکنه !
سلام
ابتدا پسوورد را تغییر دهید
سپس
لینک زیر را باز کنید
https://myaccount.google.com/security
در صفحه فوق در منو سمت چپ ( در صورتی که زبان انگلیسی است ) بر روی :
Device activity & notifications
کلیک کنید.در صفحه باز شده لیست تمامی دیوایس هایی که به اکانت شما متصل هستند نمایش داده می شود( کامپیوتر و گوشی و .......) در انتهای لیست بر روی Review devices کلیک کنید . در صفحه جدید بر روی دیوایس مورد نظر کلیک کنید. و سپس دکمه Remove .
با این کار کلا دیوایس مورد نظر از اکانت شما دیسکانکت خواهد شد . دقت داشته باشید پسوورد را در ابتدا تغییر دهید تا دیگر امکان اتصال برای گوشی مورد نظر وجود نداشته باشد
رامین جان عرض شد که remov نداره!از جیمیل اقدام کردم . گزینه remove نبود!
دوست عزیز شما اامه مراحل را طی نفرموده اید !
در صفحه ای که باز می شود و لیست دیوایس ها را مشاهده می فرمائید بله دکمه حذف وجود ندارد. تنها می توانید لیست را مشاهده فرمائید. در همین صفحه در انتهای لیست دکمه Review devices را کلیک کنید. در صفه دیگری مجددا همان لیست را مشاهده می کنید. برای حذف نیز در این صفحه بر روی دیوایس موردنظر کلیک کنید تا دکمه قرمز رنگ Remove را مشاهده کنید !در صفحه باز شده لیست تمامی دیوایس هایی که به اکانت شما متصل هستند نمایش داده می شود( کامپیوتر و گوشی و .......) در انتهای لیست بر روی Review devices کلیک کنید . در صفحه جدید بر روی دیوایس مورد نظر کلیک کنید. و سپس دکمه Remove .
لطفا مراحل را با دقت مطابق توضیحات انجام دهید مطمئن باشید دکمه Remove را مشاهده خواهید نمود .
گوگل من فارسی هستش
اگر میشه به صورت عکس نشون بدید
واقعا ممنونم
- - - Updated - - -
دقیقا مو به مو انجام شد اما نشد که نشددر صفحه ای که باز می شود و لیست دیوایس ها را مشاهده می فرمائید بله دکمه حذف وجود ندارد. تنها می توانید لیست را مشاهده فرمائید. در همین صفحه در انتهای لیست دکمه Review devices را کلیک کنید. در صفه دیگری مجددا همان لیست را مشاهده می کنید. برای حذف نیز در این صفحه بر روی دیوایس موردنظر کلیک کنید تا دکمه قرمز رنگ Remove را مشاهده کنید !
لطفا مراحل را با دقت مطابق توضیحات انجام دهید مطمئن باشید دکمه Remove را مشاهده خواهید نمود .
http://s3.picofile.com/file/82274035..._10_202847.png
بازی دختر خواهر منم همینجوری شده بود.هشت سالشه.....
پسورد رو تغییر بدید هم فرق نمیکنه .من عوض کردم و نشد
باید تیکت بزنید برا بازی،تاریخ ساخت اکانت و مدل گوشیتون و کشور و استان رو بهشون بدید با اسم زمینتون
درخواست کنید اکانتتونو قفل کنن رو گوشیتون که با سایر دستگاها کسی نتونه واردش بشه
تیکت هارو دیر جواب میدن اما کارتونو انجام میدن
- - - Updated - - -
نمونه
بعد ازتون مشخصات اکانت رو میخوان که میدید و حل میشهhi . someone has hacked my gmail account and even has changed every recovery option for resetting the password . he is in my village and making trouble for me and my gameplay. is there anyway if u can kick him out or i can change my gmail pleas
درضمن وقتی مشخص شد شما صاحب اصلی اکانت هستید،یک هفته اکانت رو غیر فعال میکنن تا ببینن جز شما کسی دیگه درخواست باز شدن اکانت و ادعا مالکیت میکنه یا نه.بعد از یه هفته باز میشه
اگر نمی تونید دستگاه رو حذف کنید راه بهتری نسبت به را حل taksis نیز هست بدین صورت که با پشتیبانی از طریق help & support تماس بگیرید و بگید که اکانتتون رو از دست دادید و بعد از دادن اطلاعات مورد نیاز درخواست کنید که اکانتتون رو برگردونن بعد از ارسال اطلاعات در صورت درست بودن اون در جواب کدی برای شما میفرستن + راهنمای برگردوندن اکانت حالا یه ایمیل جدید بسازید و کلش رو با اون لود کنید (روستای جدید بسازید) بعد کدی که پشتیبانی به شما داده رو روی روستای جدید بزنید تا روستای قبلی روی این ایمیل بالا بیاد، البته من دقیق نمیدونم که با ایمیل قبلی باز روستا بالا میاد یا نه اما فکر نکنم بالا بیاد اگر هم اومد شما می تونید دسترسی اون ایمیل به بازی کلش رو ببندید.
نمونه پیام و اطلاعات مورد نیاز :
اما بهترین راه حل همون راهی بود که رامین عزیز گفت، گوگل رو انگلیسی کنید تا دقیق مراحل رو انجام بدید.Hi, unfortunately I’ve lost my village, this is My Account Information Plase Locate My Village:
UserName: نام اکانتتون (نام کاربری)
My Last Clan Name: نام کلن (آخرین کلن)
TownHall: تان هال
XP Level: لِوِل اکانتتون
Create Date Account: تاریخ تقریبی زمانی که اکانتتون رو ساختید و بازی رو شروع کردید (به میلادی)
Last Login Date: تاریخ آخرین باری که بازی کردید (به میلادی)
Device Name: نام و مدل گوشی
Country and city: کشور و شهرتون
Thanks a lot
با من در ارتباط باشید
مشاوره راه اندازی کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ با 9 سال سابقه کار
پذیرش سفارشات طراحی و راه اندازی سایت
سوپر سل دشواری های خودش رو داره!
مثال:چه تاریخی شروع کردی
تو چه کلنی شروع کردی
و ............
- - - Updated - - -
سوپر سل دشواری های خودش رو داره!
مثال:چه تاریخی شروع کردی
تو چه کلنی شروع کردی
و ............
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)