[CENTER] تجربه خرید من از شرکت های مختلف هاستینگ
...:::با افتخار اولین شبکه هنری اینترنتی ایرانی:::...
ارائه ای بی نظیر برای نسل جوان
دوست من بنده خودم نماینده این دیتاسنتر می باشم و فکر می کنم این حرف شما از سطح آگاهی پایین شما باشد بد نیست به لینک های زیر رجوع کنید .WeHostWebsites دیتاسنتر نیست، یک NSP حرفه ای هست و تنها به صورت خصوصی سرور کو-لو میکنه که هزینه اش هم خیلی بالاس... (البته به نسبت دیتاسنترهای عمومی دیگه)
http://www.webhostingtalk.ir/f34/4213/
http://www.webhostingtalk.ir/f34/8316/
بله حرف از بهترین ها بود و بنده فقط معرفی کردم .ضمنا، SoftLayer به شدت با ایرانیان مشکل داره، برای چنین دیتاسنتری بهتره یه هشدار به صاحب تاپیک بدید تا بعدا گیر نیفته!
موفق باشید .
سلام.
لطفاً خارج از بحث صحبت نکنید، در اینجا فقط درخواست شده *نام* دیتاسنتر هایی که افراد باهاشون کار کردند و راضی بودند برده بشه.
اینکه اسم یک دیتاسنتر غلط هست و یا صحیح و موارد مربوط به نحوه فعالیت دیتاسنتر ها، بهتر هست از طریق پیغام خصوصی سوال بشه تا موضوع به انحراف کشیده نشه.
لطفاً رعایت کنید ...!
با تشکر.
با تشکر از جناب آریا و شما دوست عزیز، پاسخ توسط پیام خصوصی به شما ارسال شد...
و اما درمورد دیتاسنتر، من با هیچ دیتاسنتری جز XLHOST کار نکردم، اما با نماینده هاشون زیاد کار کردم... تجربیات من در این مورد اینجا موجود هست که خوندنش رو به علاقه مندان پیشنهاد میکنم...
[CENTER] تجربه خرید من از شرکت های مختلف هاستینگ
...:::با افتخار اولین شبکه هنری اینترنتی ایرانی:::...
ارائه ای بی نظیر برای نسل جوان
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
چون از خوبی های softlayer گفتین آیا راهی داره از این دیتاسنتر سرور بگیریم ؟ کسی از این اینجا سرور داره ؟
.
نمیدونم چرا خاطرخواه این softlayer شدم . دوستان یه راهی معرفی کنین بگیرم یه فقره ازشون .
.
گیر دادن به ایرانی بودن در چه سطحیه ؟
( بگی نگی - نرمال - گیر سه پیچ )
ممنون.اما بعضی شرکتهای ایرانی مثل irpowerweb به آدرس www.irpowerweb.com میگن که سرورشون رو از اینجا گرفتن.
من چک کردم این شرکت داره از TAILORMADESERVERS.COM خدامت میگیره
محل فیزیکی colo4 توی فلوریداست و این یکی تو تگزاس
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
میخوام پیشنهاد بدم کهشاید بد نباشه همونطوری که برای پنلها، سیستم عاملها و بقیه یه بخش جدا باز شده برای دیتا سنترها هم یه جایی باز بشه که بتونیم درمورد هر یک به صورت مجزا و تخصصی تر بحث کنیم
همونطوری که دوست خوبمون srashedian در پست جالب خودش در مورد چندتا دیتاشنتر توضبحات مختصر و خوبی داده برای یفیه هم شرح بدیم و با شناسایی دیتاسنترهای بهتر به ارتقای خدمات و کاهش هزینه و در نهایت افزایش سود
طرفین کمک کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)