-
December 9th, 2015, 10:36
عضو جدید
درخواست سفارش پروژه برنامه نویسی ویندوز به زبان c
سلام
من رشته الکترونیک هستم
استاد ما یه پروژه برنامه نویسی ویندوز داده به ما
پروژه به صورت زیر هست
نام پروژه : همیار انتخاب واحد دانشجو
شرح :
دانشجو مشخصات خود را وارد میکنه ، از قبیل نام ، رشته ،ترم چنده، معدل ترم های قبل هر چند ترم ،درس های گذرانده رو انتخاب میکنه ( پاس شده )،سیستم توانایی ویرایش تمامی دروس رشته داشته باشد( درصورتی که درس هاش تغییر کرده باشند )
با وارد کردن توضیحات دانشجو سیستم پردازش میکنه ( همنیاز، پیشنیاز ، مشروطی ، نمره الف )
بعد سیستم به صورت خودکار لیست دروس با قیمانده رو نشان میدهد ( دروسی که میتواند بردارد ) و در این لیست دروس های پیش نهادی ( طبق جدول ترم بندی ) سبز رنگ میشوند
و در آخر بین این دورس انتخاب واحد میکند
و توضیحات ساخت هم میخوام
لطفا قیمت رو اطلاع دهید
ممنون
-
-
December 9th, 2015 10:36
# ADS
-
December 9th, 2015, 10:49
پاسخ : درخواست سفارش پروژه برنامه نویسی ویندوز به زبان c
-
-
December 9th, 2015, 12:36
عضو دائم
پاسخ : درخواست سفارش پروژه برنامه نویسی ویندوز به زبان c

نوشته اصلی توسط
razmjo
سلام
من رشته الکترونیک هستم
استاد ما یه پروژه برنامه نویسی ویندوز داده به ما
پروژه به صورت زیر هست
نام پروژه : همیار انتخاب واحد دانشجو
شرح :
دانشجو مشخصات خود را وارد میکنه ، از قبیل نام ، رشته ،ترم چنده، معدل ترم های قبل هر چند ترم ،درس های گذرانده رو انتخاب میکنه ( پاس شده )،سیستم توانایی ویرایش تمامی دروس رشته داشته باشد( درصورتی که درس هاش تغییر کرده باشند )
با وارد کردن توضیحات دانشجو سیستم پردازش میکنه ( همنیاز، پیشنیاز ، مشروطی ، نمره الف )
بعد سیستم به صورت خودکار لیست دروس با قیمانده رو نشان میدهد ( دروسی که میتواند بردارد ) و در این لیست دروس های پیش نهادی ( طبق جدول ترم بندی ) سبز رنگ میشوند
و در آخر بین این دورس انتخاب واحد میکند
و توضیحات ساخت هم میخوام
لطفا قیمت رو اطلاع دهید
ممنون
هزینه نکنید، گوگل را بگردید قطعا پیدا می کنید اما اگر پیدا نکردید و واقعا 3 روز شبانه روز گشتید و نبود.
با هزینه 150
طی 3 روز انجام می شود.
http://www.my.hezarnevis.ir/
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-