صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: مشکل جدی با یک اسپمر لطفا راهنمایی کنید .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض مشکل جدی با یک اسپمر لطفا راهنمایی کنید .

کاربران بزرگوار و اساتید گرامی و حرفه ای یک مشکل هست

عرض شود که مشکل از این قراره که یک سایت جوملا (ورژن ۲.۵ )‌به همراه افزونه های معتبر و تقریبا نا معتبر رو نزدیک ۴ سال در یک هاستینگ معتبر هاست کرده بودیم و مشکلی نداشت .اسم این شرکت شرکت X بود .

افزونه ها کلا از مرجع افزونه های جوملا جهانی دانلود شده بودند و فقط یکی دوتا افزونه در اون بود که خیلی معتبر نبودند با اینجال گزارشی از مخرب بودن اونها در بین کامنتهای یوزرها نبود پس ما هم در سایت استفاده کردیم .

و نزدیک ۴ سال خیلی راحت قابل استفاده بود و شرکت هاستینگ هم میتونند گواهی بدهند که سایت بدون مشکل بود و اسپم ارسال نمیکرد .

قرارداد ما ۲ ماه پیش تموم شد و سایت رو ۲ ماه قبل به یک هاستینگ دومی به نام شرکت Y منتقل کردیم !‌ و مشکلات شروع شد !

حالا مشکل اینجاست دقیقا در روز خاصی از ماه اقدام به ارسال اسپم میکند.

بار اول در ماه گذشته انتی ویروس سی پنل رو ران کردیم و اسکن گرفتیم و یک فایلی در داخل یکی از فولدرها پیدا کرد که من اون رو در نسخه بکاپ نداشتم (‌ظاهرا یا توسط شخص دیگری در هاست کپی شده یا تولید شده چون قبلا اون فایل موجود نبوده اسم فایل joomla.php بود و تمامی کدهای اون هش شده بود )

بعد از یک ماه چند روز پیش دوباره مجددا فعال شده و اسپم پرونی کرده !!! دوباره با انتی ویروس سی پنل اسکن گرفته شد و فایلی پیدا نشد !!
    ولی سایت توسط مسیول پشتیبان هاستینگ Y ساسپند شد.

شرکت دوم یعنی Y که میگوید اسپم ارسال شده یقیینا معتبر هستند و تعمدی در کار نیست .
    ولی محدودیتهایی مثل ساسپند رو بوجود اوردند . و میگویند که این سایت باید حذف بشود .

ضمنا در هاست شرکت اول یا X یک سایت دیگری (‌اون هم جوملا ۲.۵ بود ) در اکانت دیگری به غیر از سایت فعلی داشتیم که موضوع کارش فرق میکرد و مشکل اسپم داشت و سایت رو بستند و چون قرارداش هم تموم شده بود مهم نبود .
    ولی این سایت فعلی که الان ساسپند شده در طی این ۴ سال مشکلی ایجاد نکرده بود حتی شرکت هاستینگ قبلی یعنی X هم میتونند روی این قضیه گواهی بدهند که مشکل اسپم نداشته .

حالا من میخوام بدونم چرا نزدیک ۴ سال هیچ اسپمی ارسال نشده ولی از دو سه ماه پیش که هاست رو به شرکت Y منتقل کردم این مشکل بوجود می آید ؟

بالاخره اگر اسکریپت مخربی در کار بوده باید در هاست اول خودشو نشون میداده ولی الان فعال شده و قضیه برای من غیر قابل باور هست.
    شرکت هاستینگ دوم یعنی Y میگوید که مشکل شماست در حالی که من در طی این ۴ سال مشکلی با این سایت نداشتم

لطفا طبق تجربه این موضوع رو تحلیل کنید و این اختلاف رو حل بفرمایید .

مرسی و سپاسگزار

2. تعداد تشکر ها از atro به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    116
    تشکر شده در
    102 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدی با یک اسپمر لطفا راهنمایی کنید .

نقل قول نوشته اصلی توسط atro نمایش پست ها
    کاربران بزرگوار و اساتید گرامی و حرفه ای یک مشکل هست

عرض شود که مشکل از این قراره که یک سایت جوملا (ورژن ۲.۵ )‌به همراه افزونه های معتبر و تقریبا نا معتبر رو نزدیک ۴ سال در یک هاستینگ معتبر هاست کرده بودیم و مشکلی نداشت .اسم این شرکت شرکت X بود .

افزونه ها کلا از مرجع افزونه های جوملا جهانی دانلود شده بودند و فقط یکی دوتا افزونه در اون بود که خیلی معتبر نبودند با اینجال گزارشی از مخرب بودن اونها در بین کامنتهای یوزرها نبود پس ما هم در سایت استفاده کردیم .

و نزدیک ۴ سال خیلی راحت قابل استفاده بود و شرکت هاستینگ هم میتونند گواهی بدهند که سایت بدون مشکل بود و اسپم ارسال نمیکرد .

قرارداد ما ۲ ماه پیش تموم شد و سایت رو ۲ ماه قبل به یک هاستینگ دومی به نام شرکت Y منتقل کردیم !‌ و مشکلات شروع شد !

حالا مشکل اینجاست دقیقا در روز خاصی از ماه اقدام به ارسال اسپم میکند.

بار اول در ماه گذشته انتی ویروس سی پنل رو ران کردیم و اسکن گرفتیم و یک فایلی در داخل یکی از فولدرها پیدا کرد که من اون رو در نسخه بکاپ نداشتم (‌ظاهرا یا توسط شخص دیگری در هاست کپی شده یا تولید شده چون قبلا اون فایل موجود نبوده اسم فایل joomla.php بود و تمامی کدهای اون هش شده بود )

بعد از یک ماه چند روز پیش دوباره مجددا فعال شده و اسپم پرونی کرده !!! دوباره با انتی ویروس سی پنل اسکن گرفته شد و فایلی پیدا نشد !!
    ولی سایت توسط مسیول پشتیبان هاستینگ Y ساسپند شد.

شرکت دوم یعنی Y که میگوید اسپم ارسال شده یقیینا معتبر هستند و تعمدی در کار نیست .
    ولی محدودیتهایی مثل ساسپند رو بوجود اوردند . و میگویند که این سایت باید حذف بشود .

ضمنا در هاست شرکت اول یا X یک سایت دیگری (‌اون هم جوملا ۲.۵ بود ) در اکانت دیگری به غیر از سایت فعلی داشتیم که موضوع کارش فرق میکرد و مشکل اسپم داشت و سایت رو بستند و چون قرارداش هم تموم شده بود مهم نبود .
    ولی این سایت فعلی که الان ساسپند شده در طی این ۴ سال مشکلی ایجاد نکرده بود حتی شرکت هاستینگ قبلی یعنی X هم میتونند روی این قضیه گواهی بدهند که مشکل اسپم نداشته .

حالا من میخوام بدونم چرا نزدیک ۴ سال هیچ اسپمی ارسال نشده ولی از دو سه ماه پیش که هاست رو به شرکت Y منتقل کردم این مشکل بوجود می آید ؟

بالاخره اگر اسکریپت مخربی در کار بوده باید در هاست اول خودشو نشون میداده ولی الان فعال شده و قضیه برای من غیر قابل باور هست.
    شرکت هاستینگ دوم یعنی Y میگوید که مشکل شماست در حالی که من در طی این ۴ سال مشکلی با این سایت نداشتم

لطفا طبق تجربه این موضوع رو تحلیل کنید و این اختلاف رو حل بفرمایید .

مرسی و سپاسگزار

مشکل از امنیت پایین وبسایت شما یا هاستینگ شما می باشد

به وب هاستینگ بگویید که وظیفه آن ها است که جلوی اسپم های شل که توی هاست شما هست بگیرند

5. تعداد تشکر ها از irank1 به دلیل پست مفید

عضو انجمن ra3ou1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    38
    تشکر تشکر شده 
    856
    تشکر شده در
    714 پست

داخل فایل ها توی فایل بالای 100 کیلوبابت اگه دارین بررسیش کنید
    ممکنه کسی جدیدا دسترسی گرفته باشه و از شما به عنوان تارگت استفاده کرده باشه
    بهتر بگم شما یکی از چندین قربانی این شخص شاید باشید

7. تعداد تشکر ها از ra3ou1 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط irank1 نمایش پست ها
    مشکل از امنیت پایین وبسایت شما یا هاستینگ شما می باشد

به وب هاستینگ بگویید که وظیفه آن ها است که جلوی اسپم های شل که توی هاست شما هست بگیرند
    نقل قول نوشته اصلی توسط ra3ou1 نمایش پست ها
    داخل فایل ها توی فایل بالای 100 کیلوبابت اگه دارین بررسیش کنید
    ممکنه کسی جدیدا دسترسی گرفته باشه و از شما به عنوان تارگت استفاده کرده باشه
    بهتر بگم شما یکی از چندین قربانی این شخص شاید باشید
    مرسی دوست عزیز
    شرکت دوم زحمت کشیدند وپارا را فراتر نهادند .
    اکانت ما در این شرکت اکانت نمایندگی هست و امکان ساسپند رو در Whm داشتیم که از دیروز که این مشکل شروع شده اون لینک رو برداشتند و اکانت مشتری رو هم ساسپند کردند.
    به نظر شما ایا اعمال عدم دسترسی به لینک ساسپند برای تعویض وب سایت قانونی هست ؟ میفرمایند که این جزو مقررات هست
    ویرایش توسط atro : December 9th, 2015 در ساعت 03:36

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

اول از همه باید بدونید که معمولا دیتاسنتر ها شوخی ندارند در اینگونه موارد، برای همین هاستینگ باید حتما جلوی ارسال اسپم را بگیرد. خب راحت ترین راه برای هاستینگ ساسپند کردن سایت شما و بیرون کردن آن از سرور است با اینکه درآمد حاصل از آن را از دست می دهد.

اما هاستینگ می تواند همراه شما شود و بررسی کند و شل ها و اسپمر ها را پیدا کند که البته برای اینکار باید وقت و نیرو بگذارد که معمولا از طرف مشتری هم هزینه برای آن پرداخت نمی شود!

یک راه دیگر فکر کنم هاستینگ یا حتی خود شما به عنوان ریسلر بتوانید تعداد ایمیل ارسالی را محدود کنید و مثلا روزانه 200 عدد ایمیل بیشتر ارسال نشود از این دامین. یا اگر اصلا از ایمیل سایت استفاده نمی کنید حتی 0 کنید!

10. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    یک راه دیگر فکر کنم هاستینگ یا حتی خود شما به عنوان ریسلر بتوانید تعداد ایمیل ارسالی را محدود کنید و مثلا روزانه 200 عدد ایمیل بیشتر ارسال نشود از این دامین. یا اگر اصلا از ایمیل سایت استفاده نمی کنید حتی 0 کنید!
    سلام خیلی ممنونم از توضیحات کامل شما .
    البته قبلا این کار رو انجام داده بودند لطفا اسکرین شات زیر رو بررسی بفرمایید
    Screen Shot 1394-09-18 at 6.09.56 AM.png
    ایا جای دیگری رو باید ادیت کنم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید چون هاست دسترس به این گزینه رو محدود کرده و جفت اون دوتا فیلد در تمامی اکانتهای ما قفل هست و مقدار اولیه صفر را دارد.

و سوال دوم این هست که اگر راه حل شما رو انجام دادیم و هزار عدد اسکریپت اسپمر رو اپلود کنیم دیگر ارسالی رخ نمیدهد ؟
    چون من تصور میکنم از php mail برای ارسال ایمیل استفاده میشود و راهی که شما میفرمایید میل سرور را قفل میکند.
    لطفا در این مورد بیشتر توضیح بفرمایید

خیلی ممنون و بی نهایت سپاسگزارم.
    ویرایش توسط atro : December 9th, 2015 در ساعت 06:42

عضو انجمن arazit آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    168
    تشکر تشکر شده 
    668
    تشکر شده در
    518 پست

سلام
    جوملا 2.5 باگ دارد و بایستی به نسخه های جدید ارتقا دهید
    متاسفانه نسخه های قدیمی جوملا بسیار امنیت پایینی دارد
    بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
    ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost

13. تعداد تشکر ها از arazit به دلیل پست مفید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

خب php mail از تصاویری که نشان دادید بسته نمی شود و فکر کنم فقط smtp بسته می شود. راه حل غیر فعال کردن ایمیل برای دامنه است:

https://forums.cpanel.net/threads/ho...31/#post920912

15. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    خب php mail از تصاویری که نشان دادید بسته نمی شود و فکر کنم فقط smtp بسته می شود. راه حل غیر فعال کردن ایمیل برای دامنه است:

https://forums.cpanel.net/threads/ho...31/#post920912
    آقا من خیلی از شما سپاسگزارم .
    ارادتمند .

17. تعداد تشکر ها از atro به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    224 پست

سلام.

جوملا 2.5 منسوخ شده.

حتما به آخرین نسخه جوملا 3.4.5 ارتقا دهید.

موفق باشید

19. تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)