نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: مشکل جدی با یک اسپمر لطفا راهنمایی کنید .

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض مشکل جدی با یک اسپمر لطفا راهنمایی کنید .

کاربران بزرگوار و اساتید گرامی و حرفه ای یک مشکل هست

عرض شود که مشکل از این قراره که یک سایت جوملا (ورژن ۲.۵ )‌به همراه افزونه های معتبر و تقریبا نا معتبر رو نزدیک ۴ سال در یک هاستینگ معتبر هاست کرده بودیم و مشکلی نداشت .اسم این شرکت شرکت X بود .

افزونه ها کلا از مرجع افزونه های جوملا جهانی دانلود شده بودند و فقط یکی دوتا افزونه در اون بود که خیلی معتبر نبودند با اینجال گزارشی از مخرب بودن اونها در بین کامنتهای یوزرها نبود پس ما هم در سایت استفاده کردیم .

و نزدیک ۴ سال خیلی راحت قابل استفاده بود و شرکت هاستینگ هم میتونند گواهی بدهند که سایت بدون مشکل بود و اسپم ارسال نمیکرد .

قرارداد ما ۲ ماه پیش تموم شد و سایت رو ۲ ماه قبل به یک هاستینگ دومی به نام شرکت Y منتقل کردیم !‌ و مشکلات شروع شد !

حالا مشکل اینجاست دقیقا در روز خاصی از ماه اقدام به ارسال اسپم میکند.

بار اول در ماه گذشته انتی ویروس سی پنل رو ران کردیم و اسکن گرفتیم و یک فایلی در داخل یکی از فولدرها پیدا کرد که من اون رو در نسخه بکاپ نداشتم (‌ظاهرا یا توسط شخص دیگری در هاست کپی شده یا تولید شده چون قبلا اون فایل موجود نبوده اسم فایل joomla.php بود و تمامی کدهای اون هش شده بود )

بعد از یک ماه چند روز پیش دوباره مجددا فعال شده و اسپم پرونی کرده !!! دوباره با انتی ویروس سی پنل اسکن گرفته شد و فایلی پیدا نشد !!
    ولی سایت توسط مسیول پشتیبان هاستینگ Y ساسپند شد.

شرکت دوم یعنی Y که میگوید اسپم ارسال شده یقیینا معتبر هستند و تعمدی در کار نیست .
    ولی محدودیتهایی مثل ساسپند رو بوجود اوردند . و میگویند که این سایت باید حذف بشود .

ضمنا در هاست شرکت اول یا X یک سایت دیگری (‌اون هم جوملا ۲.۵ بود ) در اکانت دیگری به غیر از سایت فعلی داشتیم که موضوع کارش فرق میکرد و مشکل اسپم داشت و سایت رو بستند و چون قرارداش هم تموم شده بود مهم نبود .
    ولی این سایت فعلی که الان ساسپند شده در طی این ۴ سال مشکلی ایجاد نکرده بود حتی شرکت هاستینگ قبلی یعنی X هم میتونند روی این قضیه گواهی بدهند که مشکل اسپم نداشته .

حالا من میخوام بدونم چرا نزدیک ۴ سال هیچ اسپمی ارسال نشده ولی از دو سه ماه پیش که هاست رو به شرکت Y منتقل کردم این مشکل بوجود می آید ؟

بالاخره اگر اسکریپت مخربی در کار بوده باید در هاست اول خودشو نشون میداده ولی الان فعال شده و قضیه برای من غیر قابل باور هست.
    شرکت هاستینگ دوم یعنی Y میگوید که مشکل شماست در حالی که من در طی این ۴ سال مشکلی با این سایت نداشتم

لطفا طبق تجربه این موضوع رو تحلیل کنید و این اختلاف رو حل بفرمایید .

مرسی و سپاسگزار

2. تعداد تشکر ها از atro به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)