من مشکلی در دایرکت ادمین ، همیشه دارم که وقتی چند فایل رو و یا یک پوشه رو انتخاب میکنم یعنی add clibord میزنم... وقتی میخوام فشرده کنم ، همیشه با پیغام خطای زیر مواجه میشم....
یعنی من تابحال نتونستم در این پنل ، فایل یا پوشه رو فشرده کنم...
فایل هاتون رو با تیک زدن در file manager انتخاب کنید .
add to clip board کنید .
Compress clipboard files to // رو کامل کنید . به این صورت که حتما نامی برای فایل فشرده شده در نظر بگیرید .
این طور که تو تصویر پیداست شما هیچ نامی برای آرشیو خودتون در نظر نمیگیرید و آدرس دهی نمیکنید .
این بار به این صورت آدرس دهی کنید :
کد:
/domains/yourdomain.com/public_html/myfile
به جای yourdomain.com فقط نام دامنه خودتون رو وارد کنید .
* در هر صورت انتخاب نام اجباریست . اگر مسیر دهی هم نکنید ، نوشتن یک نام در کادر compress files to الزامی ست ( ننوشتن مسیر کامل = ایجاد فایل در دایرکتوری جاری )
در ضمن compress کردن با دایرکت ادمین یکی از ساده ترین کارهای ممکنه و من تا به حال کوچکترین مشکلی با اون نداشتم .
فایل هاتون رو با تیک زدن در file manager انتخاب کنید .
add to clip board کنید .
Compress clipboard files to // رو کامل کنید . به این صورت که حتما نامی برای فایل فشرده شده در نظر بگیرید .
این طور که تو تصویر پیداست شما هیچ نامی برای آرشیو خودتون در نظر نمیگیرید و آدرس دهی نمیکنید .
این بار به این صورت آدرس دهی کنید :
کد:
/domains/yourdomain.com/public_html/myfile
به جای yourdomain.com فقط نام دامنه خودتون رو وارد کنید .
* در هر صورت انتخاب نام اجباریست . اگر مسیر دهی هم نکنید ، نوشتن یک نام در کادر compress files to الزامی ست ( ننوشتن مسیر کامل = ایجاد فایل در دایرکتوری جاری )
در ضمن compress کردن با دایرکت ادمین یکی از ساده ترین کارهای ممکنه و من تا به حال کوچکترین مشکلی با اون نداشتم .
من پوشه رو add clipbord میکنم...
در مسیری هم که راهنمایی کردید به شکل تصویر زیر عمل میکنم (تصویر 1)