سلام به همه دوستان و البته اساتید.
من سه ماهی میشه که سرورم رو عوض کردم و یه سرور با همون مشخصات قبلی گرفتم. به دلایل غیر فنی عوض کردم.
این سرور رو از همون جایی گرفتم که قبلا هم ازش سرور داشتم و مشکلی با فروشنده سرور ندارم.
سایتهایی که روی این سرور من هستن وردپرس هستن و یه وی بی هم دارم.
تمامی اینها روی سرور قبلی هم خیلی خوب کار میکردن و لودینگ هم بسیار خوب بود.
روی سرور جدید بسیار کندی داریم و سایتهامون بسیار بد باز میشن.
از پشتیبانی درخواست کردم و Hardware checking انجام شد و هیچ کدوم از قطعات مشکل نداشتن.
The test have now finish.
All hardware is in perfect condition:
-----------------%<-----------------
DMESG: Ok
STRESSTEST-CPU-TEMP: Ok
STRESSTEST: Ok
HDDTEST P6JAUYPX: Ok
HDDTEST P6JB6UVP: Ok
-----------------%<-----------------
The server was rebooted into the installed OS
سرور هم روی هتزنر هست و سرور قبلی هم روی هتزنر بود.
مشخصات سرور هم به این صورت هست:
Intel® Core™ i7-4770 - رم 32 گیگ که 16 گیگ برای لینوکس استفاده شده - و دوتا 8 گیگ برای دو تا ویندوز - هارد دو ترا دو عدد که یکیش به لینوکس اختصاص داده شده و برای ویندوزها از اون یکی هارد استفاده میشه تا توی لودینگ سایتها و دسترسیشون تداخلی با ویندوزا نداشته باشن.
سرور قبلی هم دقیقا همین بود.
این هم دایرکت ادمین:
Processor Name Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz Vendor ID GenuineIntel Processor Speed (MHz) 3399.997 Total Memory 16333576 kB Free Memory 13093264 kB Total Swap Memory 16586748 kB Free Swap Memory 16586748 kB System Uptime 0 Days, 2 Hours and 7 Minutes Apache 2.4.16 Running DirectAdmin 1.49.1 Running Exim 4.84 Running MySQL 5.5.31 Running Named 9.8.2rc1 Running sshd Running dovecot 2.2.19 Running pure-ftpd 1.0.42 Running Php 5.3.29 Installed
نمونه سایتهام برای اینکه دوستانی که میخوان کمک کنن یا تست کنن:
gameemag.ir
ghph.ir
wuweitao.ir
gameplayiran5.ir
banej.ir
mhdb.ir
روی تمام سایتها پلاگین کش نصب شده و تا اونجا که تونستم بهینه سازی کردم.
حتی برای ورود به دایکرت ادمین یا لودینگ صفحات دایرکت ادمین هم گاها کندی مشاهده میشه.انگار که پکت لاست داره و به سرور نمیرسه .
با اینترنت مخابرات که کلا سرطان بدخیمه و باز کردن چه سایتهام و چه ویندوزهام به صورت ریموت اعصاب خورد میکنه.
وب سرور اپاچی هست و به گفته هاستم بهینه شده و وی سرور روی سرور قبلیم هم اپاچی بود .
دوستان حرفه ای و استایدی که تجربه دارن یه کمکی بکنن. هزینه هم پرداخت میشه در صورتیکه لازم باشه. ولی میخوام مشکلم برطرف بشه.
ممنون.