-
December 5th, 2015, 12:44
بک آپ استورج ovh
سلام٬ من سرویس بک آپ استورج او وی اچ که تو پنل به صورت رایگان میده فعال کردم٬بعد توی سی پنل تنظیم کردم که هفته ۳ بار بک آپ بگیره اما زمان بک آپ نمیتونه به اف تی پی وصل بشه.
سرور که باید بک آپ بشه توی خود دیتا سنتر ovh هستش یعنی نتورک بیرونی نیست!
کسی تا حالا کار کرده باهاش؟
-
-
December 5th, 2015 12:44
# ADS
-
December 5th, 2015, 14:55
عضو دائم
پاسخ : بک آپ استورج ovh
آدرس ، یوزرنیم و پسورد را به چه شکل ثبت کرده اید؟ توجه داشته باشید که یوزرنیم شما همان نام سرور شما می باشد که به صورت ns تعریف شده است
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
December 5th, 2015, 15:04
درود
مشکل را بطور واضح تر توضیح دهید
-
-
December 5th, 2015, 15:12

نوشته اصلی توسط
a.e
آدرس ، یوزرنیم و پسورد را به چه شکل ثبت کرده اید؟ توجه داشته باشید که یوزرنیم شما همان نام سرور شما می باشد که به صورت ns تعریف شده است
بلی همه درست هستند.
به این شکل زیر وارد میکنم.
ftpback-rbx3-399.ovh.net
ns******.ip-***-***-***.eu
تو پنلش ftp فعاله دو گزینه NFS و CIFS غیر فعاله٬ به اینها که مربوط نمیشه؟ |
|
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
irank1
درود
مشکل را بطور واضح تر توضیح دهید
ovh بک آپ استورج رایگان ۵۰۰ جی بی میده٬ من اینو فعال کردم و توی whm تنظیم کردم که روزانه بک آپ بگیره٬ الان زمان بک آپ که میخواد شروع بشه نمیتونه به سرور اف تی پی وصل بشه نمیدونم چرا!؟
-
-
December 5th, 2015, 15:14
عضو دائم
توجه داشته باشید که دسترسی به فضای بک آپ از طریق همان سرور (سرور خریداری شده) و با استفاده از دسترسی ftp می باشد؛ در صورتی که دسترسی لازم را دارید به صورت دستی نیز دسترسی به این فضا را تست نمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
December 5th, 2015, 15:16

نوشته اصلی توسط
Mrbean
بلی همه درست هستند.
به این شکل زیر وارد میکنم.
ftpback-rbx3-399.ovh.net
ns******.ip-***-***-***.eu
تو پنلش ftp فعاله دو گزینه NFS و CIFS غیر فعاله٬ به اینها که مربوط نمیشه؟ |
|
- - - Updated - - -
ovh بک آپ استورج رایگان ۵۰۰ جی بی میده٬ من اینو فعال کردم و توی whm تنظیم کردم که روزانه بک آپ بگیره٬ الان زمان بک آپ که میخواد شروع بشه نمیتونه به سرور اف تی پی وصل بشه نمیدونم چرا!؟
روی فایر وال آی پی سرور بک آپ باز هست؟ پورت خروجی و ورودی 21 که قاعدتا باید باز باشد
-
-
December 5th, 2015, 15:52

نوشته اصلی توسط
irank1
روی فایر وال آی پی سرور بک آپ باز هست؟ پورت خروجی و ورودی 21 که قاعدتا باید باز باشد
آی پی سرور بک آپ بدلیل اینکه فقط تو نتورک داخلی ovh قابل دسترس است٬ نمیتونم بگیرم اما مطمینن از فایروال نیست!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
a.e
توجه داشته باشید که دسترسی به فضای بک آپ از طریق همان سرور (سرور خریداری شده) و با استفاده از دسترسی ftp می باشد؛ در صورتی که دسترسی لازم را دارید به صورت دستی نیز دسترسی به این فضا را تست نمایید.
بلی میدونم! از چه طریقی میشه تست کرد؟ ای تی پی تحت وب که درست کار بده چیه؟ بتونم تست کنم
-
-
December 5th, 2015, 16:06
عضو انجمن
میتونید از داخل تنظیمات همون استوریج براش اگر سرور دیگه روی ovh دارید آی پی رو allow کنید که اگر vps هست بتونید داخل استوریج ریموت کنید
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-
-
December 5th, 2015, 17:00

نوشته اصلی توسط
serverhaa
میتونید از داخل تنظیمات همون استوریج براش اگر سرور دیگه روی ovh دارید آی پی رو allow کنید که اگر vps هست بتونید داخل استوریج ریموت کنید
این کارو کردم ولی بازم نمیتونه به اف تی پی سرور وصل بشه!
-