-
December 4th, 2015, 18:22
عضو انجمن
پاسخ : 4نا سرور مجازی میخوام فقط با مشخصات ذکر شده لطفا اسپم ندین که کلامون میره تو هم
درود
از آمریکا در خدمتیم
Cpu 1 core 800mhz
Ram : 512 MB ECC
Hdd :5 GB SSD
Traffic: Unlimited
ماهیانه 10 هزارتومان
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 8 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
December 4th, 2015 18:22
# ADS
-
December 4th, 2015, 20:20
پاسخ : 4نا سرور مجازی میخوام فقط با مشخصات ذکر شده لطفا اسپم ندین که کلامون میره تو هم
با تشکر از سرویس دهندگان محترمی که درست افرگذاشتن و به کوری چشم بچه هاکوچولوهایی که اسپم گداشتن مورد 1و4خریداری شد منتظر افر خوب برا میکروتیک ایران والمان هستم (مورد 2و3)
کوچولو ها بار کج به منزل نمیرسه
-
-
December 4th, 2015, 20:22

نوشته اصلی توسط
omid.m
با تشکر از سرویس دهندگان محترمی که درست افرگذاشتن و به کوری چشم بچه هاکوچولوهایی که اسپم گداشتن مورد 1و4خریداری شد منتظر افر خوب برا میکروتیک ایران والمان هستم (مورد 2و3)
سلام
میکروتیک المان رم 512 20تومن
میکروتیک ایران با 100گیگ ترافیک ماهانه 45 زیرساخت.
http://my.cloudha.ir/cart.php
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
December 5th, 2015, 11:53
عضو جدید
با سلام خدمت شما میکروتیک از زیرساخت با 60 گیگ ترافیک و رم 256 ماهانه 30 هزار تومان
بهمراه کنترو پنل مدیریت پیشرفته ترافیک و منابع سرور
www.IranicaServer.com
-
-
December 5th, 2015, 12:45
عضو انجمن
در کنار درخواست دادن درخواست با احترام دادن بزرگترین لطفی هست که شما باید به جامعه هاستینگ بکنید
معنی درستی نداره کلامون میره توی هم
و اینکه ابتدا شما درخواست سرور تستی کردین یکی یکی هم سرور تست کنید بعد اگر تمایل داشتید هزینه بریزید . این میشه تعیین تکلیف کردن برای فروشنده ها
در صورتی که شما نیاز به سرویس دارید
شما باید با قوانین فروشنده ها کنار بیاید
اگر سرویسی مشکل داشت درخواست بازگشت وجه بکنید . اکثر فروشنده های با تجربه و با کیفیت انجمن نماد اعتماد دارند
یکی از قوانین دریافت نماد بازگشت وجه تا 7 روز می باشد
شما به دنبال کیفیت و فروشنده با کیفیت و سرویس معتبر نیستید وگرنه انتخاب این سرویس دهنده ها نیاز به این همه جستجو نداره
-
تعداد تشکر ها از 98M!zban به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2015, 15:22

نوشته اصلی توسط
98M!zban
در کنار درخواست دادن درخواست با احترام دادن بزرگترین لطفی هست که شما باید به جامعه هاستینگ بکنید
معنی درستی نداره کلامون میره توی هم
و اینکه ابتدا شما درخواست سرور تستی کردین یکی یکی هم سرور تست کنید بعد اگر تمایل داشتید هزینه بریزید . این میشه تعیین تکلیف کردن برای فروشنده ها
در صورتی که شما نیاز به سرویس دارید
شما باید با قوانین فروشنده ها کنار بیاید
اگر سرویسی مشکل داشت درخواست بازگشت وجه بکنید . اکثر فروشنده های با تجربه و با کیفیت انجمن نماد اعتماد دارند
یکی از قوانین دریافت نماد بازگشت وجه تا 7 روز می باشد
شما به دنبال کیفیت و فروشنده با کیفیت و سرویس معتبر نیستید وگرنه انتخاب این سرویس دهنده ها نیاز به این همه جستجو نداره
علت اینکه وقت میزارم وبه شما جواب میدم اینه که مطالب کاملا اشتباه رو با لحنی محترمانه مطرح کردین و اما
1-اینکه گفتم اسپم ندین توی همین تاپیک درخواست سرویس نگاه کنید در جواب درخواستهای سرویس چی پیشنهاد دادن اکثر فروشنده ها یک تمپلیت رو آماده کردن و هر از گاهی میان بدون اینکه ببینن خریدار چی میخواد برا همه این تمپلیت رو کپی پیست میکنن این یعنی اسپم و متاسفانه با این افراد برخوردی صورت نگرفته من در حد توانم به هر حال سعی میکنم که کاری کنم که این کار صورت نگیره هرچند مسئولان سایت باید بفکر باشن که نیستن وگرنه باید برخورد کنن
2-این که گفتم سرور رو تحویل میگیرم بعد پول میدم بغیر از کم فروشی ها و اور سل که چیزی عادی است حتی سیستم عامل رو اون چیزی که میخوام تحویل نمیدن مثلا میگم ویندوز 2012r2 بدون هیچ کانفیگ یا برنامه اضافه میخوام اول میگن باشه بعد ویندوز معمولی با کلی برنامه و کانفیگ تحویل میدن ویا میگم ویندوز ازمایشی 180 روزه قانونی قابل دریافت از سایت مایکروسافت میخوام یا بلد نیستن برن بگیرن یا حوصله شون نمیشه یا میگم میکروتیک 6.2 ببالا میخوام میکروتیک 5.11میدن و پول رو هم گرفتن و جوابگو نیستن
3-شاید شما خیلی تازه کارین و تاره شروع به کسب وکار کردین ولی تا بوده و نبوده قانون "همیشه حق با مشتری هست "بوده و معمولا فروشنده دنبال خریدار هست و باید با خریدار کنار بیادشاید هم کسانیکه(بلا نسبت شما)اینجا کار میکنن فکر میکنن با 200-300هزارتومن که از پاپا جون میگیرن و یه سرور اجاره میکنن و بعدمیان اینجا با اور سل به خلق الله میفروشن دارن شق القمر میکنن و جنسون کمیابه ،نه عزیز دل برادر این خبرا نیست.
4-جواب درخواست بازگشت وجه هم تو مطالب بالا دادم فقط درسته که قانون نماد 7 روزه بازگشت وجه هست ولی کی توجه میکنه و وقتی نمیدن کجا پیگیری میکنن و کی برا 20-30تومن میره دنبالش این نماد و شرکت هم همه میدونن که با 20هزار تومن شرکت هر کی بخواد شرکت ثبت میکنه و با یه تعهد الکی نماد میدن و همش کشکه
5-معلومه که اینجا انچنان دنبال کیفیت نیستم چون سرویس با کیفیت و فروشنده معتبر اینجا و با این قیمتانیست،من برا کار جدی که یه وب سایت و میل سرور و اطلاعات مهم شرکتم روش دارم هیچ وقت اینجا خرید تمی کنم با یک سرویس دهنده واقعی مراجعه میکنم و طی قراردادبا اخذ ضمانت های کافی و پشتیبانی معتبر و پرداخت هزینه خوب سرور میگیرم من 4-5ساله که اینجا دارم برا بازی بازی و کارهای شخصی سرور میگیرم وبا چند سال تجربه خرید و بقول شما "ابن همه جستجو"بازم سرک کلاه میره ولی اشکال نداره فکر میکنم دادم بچه کوچولو واسه پول تو جیبی
این نمونه اخریشه که تازه حدود 20 روز سرویسش خوب بودو من راضی بودم ولی یه دفه سرور downشد و سایتش هم رفت تو هوا"http://www.ariyacenter.net/" این تازه یه نمونه خوبش بوده لا اقل حدود 20 روز خوب کار کرد ودر همین حدم راضی بودم خیلی اینجا من خریداری کردم و اینجوری بوده
اگه بخوام ادامه بدم هنوز کلی حرف هست پس برا من این کامنتها رو نذارین "حالا اگه افر مناسبی برا مورد 2 و 3 دارین ارائه بدین ...."
موفق باشید
-
-
December 5th, 2015, 15:30
-
تعداد تشکر ها از aminrt4 به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2015, 12:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
omid.m
برای موردی که نیاز دارید در ایران زیرساخت مناسب نیست.
Pars-1 - Ram : 256 MB - HDD : 15 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.0 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 29 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
Hetz-1 - Ram : 256 MB - HDD : 10 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 300 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 15 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-