نقل قول نوشته اصلی توسط aminrt4 نمایش پست ها
مطمئن هستید این افرادی که اینجا هستن رشته که گفتین موفق به دریافت مدرک شدن ؟

داخل هر استانی یک مرکز تحقیقاتی وجود داره بگردید پیدا میکنین به شما مشاوره میکنن اگر هم فراخوان یا مناقصه ای با هدف کاری شما بود معرفی می کنن. بهر حال با افرادی که تجربه ای در زمینه تجارت ندارند خوب نیست مشورت کنید این اصل باید قبول کنین

من دانش این کار ندارم که به شما پیشنهاد بدم ولی برای سرمایه خودم ملک انتخاب کردم فعلا سرمایه به ملک و زمین تبدیل میکنم که با توجه به شرایط زندگیم نیازی به فعالیت کلان اقتصادی ندارم

شما اگر قصد دارید فعالیت اقتصادی مناسبی شروع کنین همون هدف بالا بهتره، چیزی که از شما من دیدم نو آوری هست پس به سمت همین مراکز برین و تولید کننده بشین

درسته. نواوری یک چیز دیگست. دست اول که باشم بعدا نتیجشو خواهم دید. آدم هم باید دنباله علاقش برود ولی گاهی اوقات به دلیل ناسازگاری و عدم ثبات ، ما مجبور به تغییر شرایط میشویم. من از تولید نمیترسم و قبلا هم کارگاه تولیدی قطعات خودرو داشتیم. دستگاه پرس داشتیم قالب ساختیم(درب رادیات پراید پیکان پزو میزدیم) البته بدون هیچ پولی با چکو چک بازی و روی یک پارت سود خیلی خوبی هم کردم انقدری که بگویم همه میروند تو این مسیر. ولی بعدا که اقتصاد ریخت به هم نابود شدم به همین راحتی. در زمینه ی تولید ، خودم شیمی و هرچه که به کشاورزی مربوط باشه را می پسندم. اما الان ایده ی خوب که به کرسی بنشینه در اختیار ندارم برای همین دنبال اختراعات ثبت شده هستم.